Chester0.0.0.0 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Witam, jestem w sieci bezprzewodowej dzięki której mam Internet, za co musze opłacać miesięczny abonament ~50 PLN. Jeśli chodzi o prędkość to teoretycznie mam zagwarantowane 256kb/s (w praktyce to różnie wygląda czasami jest to nieosiągalne). Mam takie pytanie czy znacie jakiś sposób albo program dzięki któremu można sprawdzić m.in. takie rzeczy jak: 1)Ile jest osób w mojej sieci (czyli ile osób korzysta z tego samego prawdopodobnie DSL-a), 2)Jaki został mi przydzielony limit (prędkości: download-u, upload-u, itp.) 3)Za pośrednictwem jakiej usługi admin ma Internet i w związku z tym ja też, czyli na przykład jeśli jest to DSL to jaka opcja (250, 500, 1Mb itd). Wiem że o wszystko oczywiście można spytać admina który powinien udzielić prawdziwej odpowiedzi na takie pytanie, ale właśnie chciałem spytać czy można to jakoś skontrolować z własnego kompa. Z góry dzięki. Aha i jak uważacie 50 zeta to dużo za 256Kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 mila oplata za dostep wireless niestety zeby sie dowiedziec tych wszystkich rzeczy to musisz zrobic "wlam" a jak?........... nie to forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...