cipek-arek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) kUPIŁEM DYSK sata Z WD 250gb i nie wime czy w pudełku będzie kabel??bo teraz mam ATA i ja kto podłącze?? juz wiem muse kupic przejsciówki. Edytowane 13 Marca 2006 przez cipek-arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Producenci nie dają kabli, a jak dają to często w sklepie znikają ;) Przejściówka będzie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 kUPIŁEM DYSK sata Z WD 250gb i nie wime czy w pudełku będzie kabel??bo teraz mam ATA i ja kto podłącze?? juz wiem muse kupic przejsciówki. czegoś nie rozumiem, kupiłeś dysk SATA nie wiedząc czy na płycie jest odpowiednie gniazdo/kontroler ? kabel jest dostarczany z PŁYTĄ GŁÓWNĄ jeżeli kabla nie było to płyta nie obsługuje dysków SATA można kupić przejściówke, ale po co skoro lepiej było kupić odpowiedni dysk :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...