madek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 kupilem taki czytnik kart podpinam go pod usb i wyskakuje: znaleziono nowy sprzet "usb 2.0 card chip", potem kreator instalacji sterownikow, daje zainstaluj ster. automatycznie. wywala ze system nie moze zainstalowac tego urzadzenia :? wszedzie w instrukcjach podaja ze w xp nie wymaga zadnych sterownikow, i system sam powinien rozpoznac sprzet. mam xp pro z sp1... pod kazdym slotem usb jest to samo. wiecie o co tu moze chodzic? mam nadzieje ze nie trzeba instalowac sp2...chociaz zaczynam wlasnie to podejrzewac jako przyczyne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 mam nadzieje ze nie trzeba instalowac sp2...Nie wiem dlaczego żywisz taką awersję do SP2. Zainstaluj i zobacz czy bedzie chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...