gregor_bs Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Witam modernizuje komp kupiłem procka+płyte+pamiec+obudowe na karte na razie brakło kasy wiec zostaną stare czesci.Tylko teraz sprawa taka płyta obsługuje agp 4/8 a voodoo ma agp 2x. Bedzie mi ona działała na nowym kompie przynajmniej do jakiegos czasu??? PS czy ktos z użytkowników moze mi zapodać linka do najnowszych SPRAWDZONYCH sterów?Bo na sieci jest pełno jakiegos dziadostwa, ale nie chce tego sprawdzać zeby sie nie denerwować. Edytowane 13 Marca 2006 przez gregor_bs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jesli MOBO jest zgodna z AGPx8 to nie mozna do niej wlozyc kart z AGPx2. Nie da sie tego zrobic nawet fizycznie bo AGPx2 nie ma wciecia w odpowiednim miejscu wiec nie wlozy sie karty do MOBO zgodnej z AGPx8. Czeka cie kupno jakies karty min. AGPx4. Co do sterownikow uzywam do swojego Voodoo3 sterownikow Omega http://www.omegadrivers.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...