Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Podzial na grupy : Grupa A POLSKA Niemcy Ekwador Kostaryka 2006-06-20 Ekwador- Niemcy 2006-06-20 Kostaryka- Polska 2006-06-15 Ekwador- Kostaryka 2006-06-14 Niemcy- Polska 2006-06-09 Niemcy- Kostaryka 2006-06-09 Polska- Ekwador Grupa B Trynidad i Tobago Szwecja Paragwaj Anglia 2006-06-20 Szwecja- Anglia 2006-06-20 Paragwaj- Trynidad i Tobago 2006-06-15 Anglia- Trynidad i Tobago 2006-06-15 Szwecja- Paragwaj 2006-06-10 Anglia- Paragwaj 2006-06-10 Trynidad i Tobago- Szwecja Grupa C Serb. i Czarnogóra Holandia Wybrzeże Kości Słoniowej Argentyna 2006-06-21 Holandia- Argentyna 2006-06-21 Wybrzeże Kości Słoniowej- Serbia i Czarnogóra 2006-06-16 Argentyna- Serbia i Czarnogóra 2006-06-16 Holandia- Wybrzeże Kości Słoniowej 2006-06-11 Serbia i Czarnogóra- Holandia 2006-06-10 Argentyna- Wybrzeże Kości Słoniowej Grupa D Portugalia Meksyk Iran Angola 2006-06-21 Portugalia- Meksyk 2006-06-21 Iran- Angola 2006-06-17 Portugalia- Iran 2006-06-16 Meksyk- Angola 2006-06-11 Meksyk- Iran 2006-06-11 Angola- Portugalia Grupa E USA Włochy Ghana Czechy 2006-06-22 Czechy- Włochy 2006-06-22 Ghana- USA 2006-06-17 Włochy- USA 2006-06-17 Czechy- Ghana 2006-06-12 Włochy- Ghana 2006-06-12 USA- Czechy Grupa F Japonia Chorwacja Brazylia Australia 2006-06-22 Japonia- Brazylia 2006-06-22 Chorwacja- Australia 2006-06-18 Brazylia- Australia 2006-06-18 Japonia- Chorwacja 2006-06-13 Brazylia- Chorwacja 2006-06-12 Australia- Japonia Grupa G Togo Szwajcaria Korea Francja 2006-06-23 Togo- Francja 2006-06-23 Szwajcaria- Korea Płd. 2006-06-19 Togo- Szwajcaria 2006-06-18 Francja- Korea Płd. 2006-06-13 Francja- Szwajcaria 2006-06-13 Korea Płd.- Togo Grupa H Ukraina Tunezja Hiszpania Arabia 2006-06-23 Arabia Saudyjska- Hiszpania 2006-06-23 Ukraina- Tunezja 2006-06-19 Hiszpania- Tunezja 2006-06-19 Arabia Saudyjska- Ukraina 2006-06-14 Hiszpania- Ukraina 2006-06-14 Tunezja- Arabia Saudyjska Zapraszam do pisania nowinek z ekip uczetniczacych w MŚ :D , wynikow meczow towarzyskich , aktualnego rankingu Fifa 9 czerwca zaczynamy prawdziwa pilkarska uczte :D :D :D POLSKA GOLA ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Oj będzie się działo :]]]]]]]]]]]]] Kocham ten sport :) Życzę Wam, aby te MŚ były widowiskowe co najmniej jak te w USA :)) aby padło mnóstwo goli, nie było niespodzianek jak Grecja w ME :P miesiąc z football'em w najwyższym wydaniu :)) to jest to!! :D. Szkoda, że nie będzie Cameroonu :(( BTW. Może by tak utwozryć jakiś dział sportowy :) wiem, że to forum jest o o/c, ale wielu userów wypowiada się w tematch tego pokroju ;). pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zgadzam sie- -zle, ze sie nie dostaly : Kamerun, Senegal i Nigeria :-| , bo jednak Togo i Ghana to nie to samo ... :cry: Nie zobaczymy Samuela Eto'o :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 9 czerwca zaczynamy prawdziwa pilkarska uczte :D :D :DTo jest to... Dzień w dzień piłka w tv. :D :D :D Żyć nie umierać!!! BTW. Może by tak utwozryć jakiś dział sportowy :) wiem, że to forum jest o o/c, ale wielu userów wypowiada się w tematch tego pokroju ;).Jestem za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mam nadzieje, ze mecze beda w ludzkich porach - 18.00 i 20.45, a nie tak jak w Japonii i Korei. Dobrze, ze to sasiedzi robia te mistrzostwa :D PS. O ktorej dokladnie graja Polacy z Ekwadorem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mam nadzieje, ze mecze beda w ludzkich porach - 18.00 i 20.45, a nie tak jak w Japonii i Korei. Dobrze, ze to sasiedzi robia te mistrzostwa :D PS. O ktorej dokladnie graja Polacy z Ekwadorem? Jak mają być nie w ludzkich porach, jak to praktycznie ta sama strefa czasowa ;]]]] Terminy masz na stronie FIFY :P pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zgadzam sie- -zle, ze sie nie dostaly : Kamerun, Senegal i Nigeria :-| , bo jednak Togo i Ghana to nie to samo ... :cry: Nie zobaczymy Samuela Eto'o :cry: Brak druzyn ktore wmieniles bylo dla mnie szokiem - niestety nie sledzilem - eliminacji do MS - czas... - ale jak znajomy mnie uswiadomil, kto zagra a kto niestety nie wystapi na MS w Niemczech - bylem w szoku - no coz. Ale nie ma co plakac - bedziemy swiadkami pieknego pilkarskiego wydarzenia jakim sa MS. Gra Argentyna, Brazylia, Wlochy, Hiszpania, i przede wszystkim Holandia, do ktorej mam sentyment. Ale mam nadzieje ze nasi pilkarze - rodacy - pokaza jak sie gra w pilke i nawiazemy do pieknych sukcesow z czasow Kazimierza Gorskiego, ktorego daze ogromnym szacunkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ..... Jestem za. A ja przeciw. Przecież Tweak, to forum overclocker'skie, a nie piłkarskie, czy ogólnosportowe. Macie Oślą i powinno wystarczyć. Będziecie się wypowiadać, to temat będzie aktywny i nie zniknie w czeluściach historii. :-P Tylko bez OT w celu podbicia tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Polska brak wyjścia z grupy to będzie klęska Costa Rica - gorsze od Mexico czy USA (dostarczyciel pkt.) Ekwador - tylko mocne u siebie (komplex z poprzedniego meczu) ich awans jest już sukcesem Niemcy - nadal budują team ,jak dla mnie remis można uzyskać ,ba nawet ich ograć tylko trzeba samo zaparcia w obronie ,zagrać techn. piłę nic na siłe(oni także popelniaja błędy) - grać z kontry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Gra z kontry - dobry pomysl, jednak ja najbardziej sie boje aby nasi nie grali zbytnio zachowawczo co czasem jest przyczyna kleski. Zdarza sie, ze ogladajac meczen naszej reprezentacji odnosze wrazenie, jakby nie wierzyli w siebie (nie pisze o Rasiaku :P), jakby bali sie przeciwnika. Oby do tego nie doszlo na MS. Edytowane 13 Marca 2006 przez Ecuadoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 jak psycha ich weżmie przed meczem to po ptokach po 3 meczach zbieramy zabawki i go home Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Myśle, że z Niemcami mamy szansę możę nie wygrana, ale remis czemu nie. Przecież tak całkiem niedawno wygraliśmy z Włochami i remis z Francją, to czemu by nie powalczyć z Niemcami. Muszą tylko uważać w obronie. Mam nadzieję, że nie powoła Rasiaka na mundial przecież jest więcej lepszych napastników np. Żewłakow i Saganowski są w niezłej formie nawet Piechnę tylko nie Rasiaka. Wyjście z grupy to plan minimum, ale nie ma co lekceważyć rywali pamiętamy co się stało rok temu Korea też niby miała dostarczać punkty, a Polska miała wyjść z grupy i stało się odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Najwazniejszy bedzie I mecz - jesli Polacy zagraja dobre spotkanie z Ekwadorem i wygraja (jestem pewien, ze stac ich na to) to wtedy uwierza w siebie i bedzie potem latwiej w meczu z Niemcami :D - ale jest jescze II strona medalu. Gdy wygraja to moga osiasc na laurach :cry: Edytowane 13 Marca 2006 przez krzysiekp89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ojejku - niespodzianki nie są złe...ale jak będą tak grać jak Grecja...<_<... życzyłbym sobie wspaniałych mistrzostw z masą pięknych goli i zagrań... niech grają jak Czesi z Holendrami to przez miesiąc na tłika nikt nie wejdzie :)... co do faworytów...Brazylia..............?...mam nadzieję że Portugalia i Holandia coś pokażą... a Polska ?...jak Rasialdinho nie pojedzie to coś może im wyjdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nie zapominaj też i o Argentynie. Ciekawe jak spiszą się sędziowie. Pamiętam jak na ostatnim mundialu pomagali Brazylii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ukraina moze tez zamieszac. Maja kilku swietnych pilkarzy (Szewczenko, Woronin, Rebrow) i jako I druzyna z Europy awansowala do MŚ (tak jak Polacy w 2002 :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 I pewnie tak samo skończą jak Polacy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) I pewnie tak samo skończą jak Polacy. I tak jak Argentyna w Korea/Japonia :D Ale tak na powaznie to mysle ze do 1/4 powinni sie zalapac (przy odrobinie szczescia, ktore jest niewatpliwie potrzebne :D). Z grupy powinni wyjsc spokojnie - -Tunezja i Arabia to dla nich zadni rywale. Jak wyjda na I miejcu to moga trafic na Koree i wtedy moze byc niezly meczyk :D Edytowane 13 Marca 2006 przez krzysiekp89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wygrać z Niemcami będzie ciężko gdyż 1. Grają u siebie, pamiętacie jak się skończył mecz Polska Korea ??, wtedy też twierdzono że jest szansa wygrać, gospodarz to jednak gospodarz 2. Nad meczami Polska- Niemcy ciąży jakieś fatum, pozatym Niemcy to farciarze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Argentyna to się nie popisała 4 lata temu. Ukraina nawt ma szansę wyjść z grypy bo Tunezja i Arabia Saudyjska jest do pokonania przez nich. Ukraincy mają mocnych napastników i to jest ich siła. Nie lubię jak gra Grecja bo te ich 1:0 jest nudne. 2. Nad meczami Polska- Niemcy ciąży jakieś fatum, pozatym Niemcy to farciarze To co powiedzieć nad meczami Polska-Anglia. Niemcy mają atut własnego boiska i będzie ciężko. Ale jakby Polska zwyciężył z Ekwadorem i Kostaryką to zwycięstwo nad Niemcami nie jest potrzebne. Szkoda tylko, że Polska niegra z Niemcami na końcu, bo tak przegrają i się załamią i jeszcze przegrają z Kostaryką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nawet jak wyjdziemy z grupy na (przypuscmy) II miejscu to co dalej ? Anglia czy Szwecja - obie te ekipy jakos nam nie leza <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nawet jak wyjdziemy z grupy na (przypuscmy) II miejscu to co dalej ? Anglia czy Szwecja - obie te ekipy jakos nam nie leza <_< W tym przypadku lepiej grac z Anglia - Szwecja nas rozniesie - Anglia nie jest w wybitne formie - jest szansa - ale c oto gdybac - trzeba wyjsc z grupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 To co powiedzieć nad meczami Polska-Anglia. Niemcy mają atut własnego boiska i będzie ciężko. Ale jakby Polska zwyciężył z Ekwadorem i Kostaryką to zwycięstwo nad Niemcami nie jest potrzebne. Szkoda tylko, że Polska niegra z Niemcami na końcu, bo tak przegrają i się załamią i jeszcze przegrają z Kostaryką. No przecież nie napisałem że przegrają tylko będzie ciężko powalczyć z Niemcami, gospodarze zawsze mają farta na MŚ, Anglia tylko raz zdobyła majstra i to właśnie u siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jak wyjdziemy z grupy to przynajmniej się nie skompromitujemy jak 4 lata temu. Jak myślicie kto będzie największą gwiazdą mundialu??? Ja stawiam na Ronladinho. Może jakaś drużyna będzie czarnym koniem jak Korea, może Polska... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jak wyjdziemy z grupy to przynajmniej się nie skompromitujemy jak 4 lata temu. Jak myślicie kto będzie największą gwiazdą mundialu??? Ja stawiam na Ronladinho. Może jakaś drużyna będzie czarnym koniem jak Korea, może Polska... :DMessi - mysle ze bedzie jedna z bardziej wyrozniajacych sie postaci na tych MS. Nooo i Grzeeeegooorz.... Rasiak :D - nasz mistrz bedzie krolem strzelcow MS. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mam nadzieje, ze selekcjoner Argentyny wezmie na MŚ Mesiego :D . Chociaz jest do niego uprzedzony po ostatnim wybryku w reprezentacji :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mam nadzieje, ze selekcjoner Argentyny wezmie na MŚ Mesiego :D . Chociaz jest do niego uprzedzony po ostatnim wybryku w reprezentacji :cry: Mial miejsce jakis wybryk ze strony Messiego ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Uwazam ze mecz z niemcami bedzie 2-0 dla nas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mial miejsce jakis wybryk ze strony Messiego ? :blink: Nie wybryk :D . Po prostu w swoim debiucie w reprezentacji po paru minutach pobytu na boisku dostal czerwona kartke :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nooo i Grzeeeegooorz.... Rasiak :D - nasz mistrz bedzie krolem strzelcow MS. :lol: Zapomniałem o Messim. Rasiak to się zawsze wyróżnia w polskiej reprezentacji... ale wzrostem :lol: W takiej sytuacji to niezbędny będzie Chuck Norris bo tylko on może wybić Janasowi Rasiaka z głowy... kopniakiem z półorotu. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...