Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ave Polska! :D Tak jak kanciastosc jest bardziej realistyczna tak pilka ma dwa konce :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 ja tez musze cos kupic ;] !!! POLSKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Widzieliscie moze gdzies koszulki z logo MS 2006 GERMANY ? Takie co ERA daje do swoich zestawow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 na allegro powinny być, raczej napewno są ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Widzieliscie moze gdzies koszulki z logo MS 2006 GERMANY ? Takie co ERA daje do swoich zestawow ? A ja juz sie nie moge doczekac az Peter Brackley bedzie mowic Bak i Kshynooveck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 w piatek chyba w przegladzie sportowym beda flagi ! ofkors polskie :) tzn jedna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja mam cały piątek zarezerwowany pomimo palących terminów z pracą mgr :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja mam już pełny luz. Wszystko pozaliczane, lekcje kończę o 13.30. Po lekcjach trzeba tylko iśc do sklepu po zapasy i git :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 w piątek mam [ciach!]iane zajęcia, od 16/JAKIS PRZEDMIOT DODATKOWY = MASAKRA/ ...al;e i tak na 18 musze byc w domu, a w sobote HEee...egzam ;/ .../jeden z ostartnich/ a ponziej obrona ale to dopiero póżniej...(koniec czerwca, pocz. lipca) :D ....POLSKA , POLSKA !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Przygotowująca się do mistrzostw świata piłkarska reprezentacja Polski pokonała we wtorek, w meczu sparingowym w Barsinghausen, reprezentację miasta Salzgitter 12:0 (6:0). Bramki: Euzebiusz Smolarek - cztery, Maciej Żurawski, Grzegorz Rasiak, Ireneusz Jeleń po dwie, Bartosz Bosacki i Paweł Brożek. Był to ostatni test polskiej drużyny przed pierwszym meczem w mistrzostwach świata. 9 czerwca o godz. 21.00 podopieczni Pawła Janasa zagrają w Gelsenkirchen z Ekwadorem. Skład Polski: I połowa: Kuszczak - Baszczyński, Jop, Bosacki, Żewłakow - Smolarek, Sobolewski, Radomski, Szymkowiak, Kosowski - Żurawski II połowa: Fabiański - Dudka, Lewandowski, Bosacki, Gancarczyk - Jeleń, Giza, Mila, Kosowski - Rasiak, Brożek Przy zamkniętej kurtynie, bez kibiców i dziennikarzy, polscy piłkarze rozegrali ostatni sparing przed mistrzostwami świata. Spotkanie trwało 2 x 30 minut. W meczu z amatorami z Salzgitter nie wystąpili Artur Boruc, Jacek Bąk i Jacek Krzynówek. Ten pierwszy odbył trening pod okiem dbającego o formę bramkarzy Jacka Kazimierskiego, a dwaj pozostali ćwiczyli indywidualnie. Cała trójka jednak prawdopodobnie znajdzie się w składzie, który selekcjoner Paweł Janas desygnuje w piątek do gry w spotkaniu z Ekwadorem. Jeśli tak się stanie, to miejsce w podstawowej jedenastce stracą Tomasz Kuszczak, Bartosz Bosacki i Kamil Kosowski. Wtorkowy test pokazał, że szkoleniowiec polskiej drużyny przychyla się do sprawdzonego w meczu towarzyskim z Chorwacją (1:0) wariantu taktycznego 4-5-1, z Maciejem Żurawskim jako wysuniętym napastnikiem, ofensywnie grającymi skrzydłowymi (zapewne Smolarek i Krzynówek) oraz trójką środkowych pomocników (Radomski, Sobolewski, Szymkowiak). "Rywal nie był zbyt wymagający, a zwycięstwo mogło być jeszcze wyższe, bo w drugiej połowie kadrowicze zmarnowali kilka dogodnych sytuacji do zdobycia gola" - ocenił mecz prezes PZPN Michał Listkiewicz, który wraz ze swoim zastępcą Henrykiem Apostelem wyszli po meczu do czekających pod pilnie strzeżonym przez policję stadionem w Barsinghausen polskich dziennikarzy. Zapytany jak ocenia postawę polskiej drużyny Apostel, były trener reprezentacji, odparł: "Wolałbym się wstrzymać z wszelkimi ocenami. Najważniejsze, że nikt nie odniósł kontuzji". W środę "biało-czerwoni" odbędą jeden trening. W czwartek po śniadaniu wyruszą autokarem do Essen, gdzie spędzą ostatnią noc przed inauguracyjnym występem w mistrzostwach świata. O godz. 20.30 zapoznają się z murawą stadionu w Gelsenkirchen, który będzie areną piątkowego meczu z Ekwadorem. PAP - Niech chłopcy tak strzelają w piątek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Polacy wygrali z reprezentacją Dolnej Saksonii 12:0 Euzebiusz Smolarek - cztery, Maciej Żurawski, Grzegorz Rasiak, Ireneusz Jeleń po dwie, Bartosz Bosacki i Paweł Brożek. ________________________________ Sorry, Mac4 mnie wyprzedził ________________________________ Jakby strzelili tyle goli przez cały Mundial, to byłoby świetnie :D :D :D Edytowane 6 Czerwca 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 a ja mam pytanie skad skombinowac polska flage? czy na 100% jest pewne ze w piatek bedzie w przegladzie sportowym? bo w poniedzialek mialy byc w gazecie lokalnej polskie flagi - tak przynajmniej dudnili w reklamie jakiegos piwa. u mnie w rzeszowie sa dwie gazety lokalne: super nowosci i nowiny, jak sobie przypomnialem o gazecie i polazlem szukac po kioskach to nie bylo juz nowin, byly tylko super nowosci, ktore kupilem, lecz nic tam nie bylo :/ tak wiec jesli ma gdzies byc flaga to powiedzcie bo wywiesilbym sobie taka na oknie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Prawdopodobnie będzie w PS. A tak btw. to taką flagę Polski z napisem Tyskie rozdawali za friko na Śląskim ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie jestem pewien, czy ktoś to już tu zamieścił. Dostałem na maila tabele w excelu, która automatycznie się uzupełnia po wpisaniu wyniku meczu. Może komuś też się przyda :) http://rapidshare.de/files/22429415/MS2006.xls.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie jestem pewien, czy ktoś to już tu zamieścił. Dostałem na maila tabele w excelu, która automatycznie się uzupełnia po wpisaniu wyniku meczu. Może komuś też się przyda :) http://rapidshare.de/files/22429415/MS2006.xls.html Thx, fajna sprawa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie jestem pewien, czy ktoś to już tu zamieścił. Dostałem na maila tabele w excelu, która automatycznie się uzupełnia po wpisaniu wyniku meczu. Może komuś też się przyda :) http://rapidshare.de/files/22429415/MS2006.xls.html Troszke niedopracowane te tabele ale dziękujemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Cos mi sie wydaje, ze Polska nawet z grupy nie wyjdzie, ale jestem dobrej mysli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mam nadzieję, że dołączycie się do akcji "Wywieś flagę"? Ja sie z chęcią przyłączam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Cos mi sie wydaje, ze Polska nawet z grupy nie wyjdzie, ale jestem dobrej mysli :) To nie zaprzeczaj sam sobie tylko głośno dopinguj biało-czerwonych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Ja bym sie przylaczyl, ale nie dorawlem gazety z flaga :| Dopinguje, ale jestem realista :lol: Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Cos mi sie wydaje, ze Polska nawet z grupy nie wyjdzie, ale jestem dobrej mysli :) :blink: to co ??... jestes dobrej mysli mimo ze wydaje ci sie ze Polska nie wyjdzie z grupy...co za bezsens. ja sie mundialu juz nie moge doczekac...piwko chlodzi sie juz od poniedzialku... :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Jak to co ? :huh: Patrzac na nasza kadre moge byc takiej mysli, chyba mi tego nie zabronisz ;) Wydaje mi sie, ze nie wyjdzie - realistyczne podejscie. Jestem dobrej mysli - troche optymizmu :) Zaden bezsens ! Ja piwko zakupie w piatek i nie bedzie to Tyskie, tylko Carlsberg :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Ja bym sie przylaczyl, ale nie dorawlem gazety z flaga :| Dopinguje, ale jestem realista :lol:Podobno flaga ma być w piątkowym Przeglądzie Sportowym Ja już wczoraj zaopatrzyłem się w koszulkę reprezentacji :wink: Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Cortezon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Trzeba bedzie sie tym zainteresowac :) Dziekiz a info :D Skocze jutro do kiosku, zeby mi babeczka odlozyla przeglad lub inna gazete z flaga :) Wywiesze ja dumnie na balkonie, moze pomoze naszym :lol: Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja piwko zakupie w piatek i nie bedzie to Tyskie, tylko Carlsberg :lol: Gorszy i tanszy sikacz. Na pierwszy meczyk Polakow z tesciem walimy gorzale :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Przeciez kalsberg - probabli de best bir on de łord :lol2: Nad wyborem piany sie jeszcze zastanowe, moze Heineken, Krolewskie... ? :huh: Wal gorzale... Lepiej... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja wolę iśc po meczu sie czegoś napic. Nieważne czy z radości czy ze smutku - każdy powód jest dobry :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 a ja wole brok sambor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A ja meczyk obejrzę w knajpie w krakau, więc piwo będę pił jakiekolwiek byleby pomogło wygrać naszym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Żeby tylko k*** nie leciały (; albo "Chłopaki nic się nie stało, nic się nie stałoooooooo.... " :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...