Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Mam wizje Polska : Ekwador 2:0 POLSKA...POLSKA...POLSKA... Moja wizja jest nieco inna, ale rownie optymistyczna - 4:1 dla Polski :D Juz za niecale 5 godzin meczyk otwarcia, a za 8h mecz na ktory czeka 40mln polakow :) POLSKA BIALO - CZERWONI !!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ludzie ratujcie bedzie gdzies transmisja w necie bo qrde nie bede miał dostepu do tv dzis wieczorem :( jestem poza domem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A czy ktos wie cos o jakichs streamach online? W tym pozal sie Boze kraju nawet znalezienie programu w TV w necie graniczy z cudem... <_< Boje sie, ze mnie omina wystepy naszych orlow... www.telewizjaplus.com - maja tam leciec mecze na zywo. Stronka jest wprawdzie platna, ale abo za jeden miesiac nie jest tak straszne, a jak wykupisz dzisiaj, to akurat do konca MS wszystko obejrzysz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mi dzisiejszy mecz śni się już po nocach :wink: To był piękny sen - 3:1 dla nas B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.macworld.co.uk/news/index.cfm?NewsID=14827 Podobno tylko dla UK users, ale mysle ze dobre proxy pomoze. http://www.p2p-weblog.com/50226711/zattoo_..._cup_soccer.php http://www.worldcupblog.org/world-cup-2006...et-streams.html Jak cos znajde to dopisze. BTW. Dzieki za info ze w UPC jest polsat sport extra i zwykly bo bym nie wyczail. Damn... znalazlem jeszcze TVP Kultura... tylko dlaczego teraz :sad: bye bye Cowboy Bebop. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez s0n1c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) wlasnie sprawdziłem i w Vectrze tez dorzucili polsat sport extra :D edit:w koncu cos przydatnego do tych chipsow dali ;p Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) nie cieszcie się tak, to tylko na okres mistrzostw :( btw. wie ktoś czy next sezon orange obejrzymy w canal+ ? bo jakaś afera ostatnio była Edytowane 9 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kurde. Wreszcie z powrotem z tej szkoły. Jeszc tylko 4 godziny do szwabów, a za 7 Nasi grają :D Już sie normalnie nie mogę doczekac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) No już jestem, wróciłem z rozmowy :) NIEDŁUGO MUNDIALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! flagi powiesilicie ? :D We Wrocku na większości okien/balkonów wiszą :D POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]] ale adrenalinka :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 wszystkie lepsze miejscówki w pubach zaklepane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Idę powiesic flagę chyba :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja wlasnie wywiesilem na balkonie swoja flage z dzisiejszego przegladu sportowego B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kurcze, ja już niestety nie zdazylem nabyc przegladu z flagą :( Tak ogólnie to flag w oknach jest wiecej niz podczas swiat narodowych co świadczy o naszym patriotyzmie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.wywiesmyflagi.pl/ <---- IRA rox ;]]]] PIŁKA jest PIĘKNA (; No i bardzo dobrze leborg, to tylko świadczy o tym jaki sport zwłaszcza piłka jest piękna (; i niesie same pozytywne emocje, prócz tych pseudo kibiców z pałkami :P btw. ciekawe czy kucyk zjedzie na sankach z Mount Everest :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja już niestety o 7 rano nigdzie nie dostałem Przeglądu :cry: Już tylko 6godz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Flage mozna sobie kupic w biedronce za 3zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Flage mozna sobie kupic w biedronce za 3zl :DTa flaga to nie wiem czy się nie porwie przy pierwszym podmuchu :lol: :lol: Ja dostałem od kumpla (prowadzi kiosk) flagę z poniedziałkowej Wyborczej. Właśnie ją wywiesiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jeeeny co te Mistrzostwa z człowiekiem robią...nawet sobie pokój posprzątałem :|...:P... jeszcze po prowiancik i zaczynamy...:] obstawiam 3:1 dla naszych i 2:1 dla Niemców... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 "Pamiętasz jeszcze naszych dawnych zwycięstw smak, Gdy dzisiaj martwisz się o skład, Bądźmy znowu razem, Zdooooooooooooooooooooooooobyć świata szczyt to nie najważnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejszy cel, Trzeeeeeeeeeeeeeeeeeba wierzyć czy, czasem można zmieeeeeeeeeeeeenić los...!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja niestety nie mam flagi ;((((( Nigdzie już nie ma, 2 empiki obskoczyłem, kolporter i ruch :( Wszystko wykupione, a co najgorsze, dopiero na kilku balkonach zobaczyłem tą flage. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 "Pamiętasz jeszcze naszych dawnych zwycięstw smak, Gdy dzisiaj martwisz się o skład, Bądźmy znowu razem, Zdooooooooooooooooooooooooobyć świata szczyt to nie najważnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejszy cel, Trzeeeeeeeeeeeeeeeeeba wierzyć czy, czasem można zmieeeeeeeeeeeeenić los...!!!! :D http://www.wywiesmyflagi.pl/index_start.html :gitarzysta2: :gitarzysta: :gitarzysta2: :gitarzysta: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ...hehe byłem pierwszy z tym linkiem :P :]]]]] wypas klimat (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaraz mnie coś strzeli <_< . Czas leci wolniej niż w szkole :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ops, nie zauważyłem... ale co tam, już tylko 5 godzin!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jak się nazywa ten song :'F ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja dzisiaj na dlugiej przerwie ok 10.30 wybralem sie na miasto po przeglad sportowy obeszlem 5 kioskow i 1 poczte i juz nigdzie nie bylo, w ostatnim kiosku sie pytam czy byly rano a sprzedawczyni " Tak byly rano od 6.00 do 6.10" hahahah :D 3:0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 tu też piosenka z klimatem naszej reprezentacji :D rasiak song, jak ktoś nie słyszał http://superpuder.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZW...TQyNjAzLmh0bWw= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jak się nazywa ten song :'F ?To jest przeróbka "Szczęśliwego Nowego Yorku" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kurczę ja też nie mam tej flagi :mad: Całe osiedle obszedłem i wszędzie wukupili już o 6:00 :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 trudno, obędzie się bez flagi, ważne jest aby nasi dziś zwyciężyli bo się załame. 20 m do ceremonii, moda na sukces na tvp1 teraz leci to czas powinien minąć szybko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...