yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Czyli w Poslacie + tvp 1 i 2 obejrzymy wszystkie mecze z wyjątkiem 7 grupowych (wszystkie pucharowe :D). OŁN Co do streama to UK ma dobrze bo bbc ma free stream ale tylko dla obywateli UK. Poza tym zaraz otwarcie. Oj na długo mnie tutaj nie bedzie ;DD POLSKA POLSKA POLSKA Edytowane 9 Czerwca 2006 przez yuucOm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie oglądam tej ceremonii. Wolę sobie załatwic miejsce na mecz u jakiegoś kumpla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie oglądam tej ceremonii. Wolę sobie załatwic miejsce na mecz u jakiegoś kumpla :D w przciewiństwie do innym ja zawsze: im always drink alone ;d. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) w przciewiństwie do innym ja zawsze: im always drink alone ;d.Wcale mi nie chodzi o picie. Chcę sobie po prostu spokojnie obejrzec mecz w towarzystwie kumpli, a nie starszej (starszy musiał pojechac w trase - niefart <_< ). Edytowane 9 Czerwca 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) 1 mecz już za 1:40 h! Edytowane 9 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wcale mi nie chodzi o picie. Chcę sobie po prostu spokojnie obejrzec mecz w towarzystwie kumpli, a nie starszej (starszy musiał pojechac w trase - niefart <_< ). Masz pecha ;). OMG IDE JUZ I NIE SPAMUJE :D. OBSTAWIAMY WYNIK MECZU: POLSKA 2 : 0 EKWADOR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) optymistycznie :) POLSKA 4 : 1 EKWADOR Edytowane 9 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No skandal z tymi flagami! Nigdzie w żadnym sklepie czy kiosku nie ma flagi Ekwadoru! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie wiem ile będzie, ale pewnie do zera dla Polski. 2:0 3:0 Coś takiego :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 no i zaczeło się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ktos zna jakies dobre brytyjskie proxy? Bardzo chcialbym to obejrzec, a z linkow podanych przez Son1c'a tylko BBC sie nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jak fo tego zabrać ?? http://www.zattoo.com/ ?? wysłałem im mail ale nioc nie przychodzi na skrzynkę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 2-0 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja pie.... Trzeciak na TVP1 komentatorem MASAKRA!!!!!! OMG :[[[ btw. miłego oglądania i imprezowania (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Sklad Niemcow: 1. Jens Lehmann, 3. Arne Friedrich, 17. Per Mertesacker, 21. Christoph Metzelder, 16. Philipp Lahm, 7. Bastian Schweinsteiger, 8. Torsten Frings, 18. Tim Borowski, 19. Bernd Schneider, 20. Lukas Podolski, 11. Miroslav Klose Jak widac "Glywice" i Opole w ataku :lol: Janas dawaj sklad Polski do analizy :D Ten pogrubiony to kto? :blink: AAAAEEEEEEAAAAAOOOOOOO wygra POLSKA my wierzymy w to!!!!!!!! :plum: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie chce byBrazylia doszła do finału <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Sklad Niemcow: 1. Jens Lehmann, 3. Arne Friedrich, 17. Per Mertesacker, 21. Christoph Metzelder, 16. Philipp Lahm, 7. Bastian Schweinsteiger, 8. Torsten Frings, 18. Tim Borowski, 19. Bernd Schneider, 20. Lukas Podolski, 11. Miroslav Klose Jak widac "Glywice" i Opole w ataku :lol: Janas dawaj sklad Polski do analizy :D Ten pogrubiony to kto? :blink: AAAAEEEEEEAAAAAOOOOOOO wygra POLSKA my wierzymy w to!!!!!!!! :plum: gracz Hannoveru, spodziewałeś się Hutha pewnie? dobra chłopaki, ide na meczyk :D trzymajmy kciuki wszyscy za Kostaryke pozdro Edytowane 9 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) gracz Hannoveru, spodziewałeś się Hutha pewnie? dobra chłopaki, ide na meczyk :D trzymajmy kciuki wszyscy za Kostaryke pozdro Nie no spytalem sie bo nie slyszalem o takim pilkarzu jeszcze :lol2:. Rzadko ogladam bundeslige :P Kostaryka musi wygrac w tym meczu "przystawce"!!! EDIT O fuck jaka bramka Lahma :blink: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) ALE BRAMA!!!!!!!!!!!!! a to dopiero początek mundialu!!!!!!!!!!! 1:1 KOCHAM PIŁKĘ!!!!!!! Edytowane 9 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Gooooollllllll!!!!!!!!!! 1:1 I love this game :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 1:1!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 2:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKI MECZ PANOWIE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 o kurde BIEGNE DO TV ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Masakra, to sie nazywa gra, jakie podania, jakie bramki ;] az chce sie ogladac. Ide po prowiant i ogladam druga polwe;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No i przerwa :) Slyszeliscie komentarz Trzeciaka? Oto tresc: "Borowski sie dobrze inkorporuje z zespolem" :lol2: Co za łynt :mur: Kurde mam nadzieje, ze w drugiej polowie Kostaryka przynajmniej wyrowna. Widac, ze Niemcy w obronie sa slabi i juz nie moge sie doczekac jak Polska ich pojedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ten Trzeciak jest śmieszny. bardzo ciekawy mecz, nie spodziewałem się,że Kostaryka jest tak dobra w ataku. Podolskiego jakoś mało widać dziś oj będa emocje podczas tych ms :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No i przerwa :) Slyszeliscie komentarz Trzeciaka? Oto tresc: "Borowski sie dobrze inkorporuje z zespolem" :lol2: Co za łynt :mur: Kurde mam nadzieje, ze w drugiej polowie Kostaryka przynajmniej wyrowna. Widac, ze Niemcy w obronie sa slabi i juz nie moge sie doczekac jak Polska ich pojedzie :D Zwłaszcza nasz sprinter.... Rasiak :D :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 I 2-1 do przerwy dla Niemiec ;). Ale ci komentatorzy telewizji polskiej mnie rozbrajają ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ok. Panowie zmykam, do zobaczenia po meczu POLSKI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) I 2-1 do przerwy dla Niemiec ;). Ale ci komentatorzy telewizji polskiej mnie rozbrajają ;].Mnie tez :P A oto kolejny fanatastyczny komentarz Trzeciaka - "Byl tu taki wyblok". :lol2: Kto mi powiedziec w jakim jezyku ona mowic :?: :ploom: :lol: :D Ciekawe co Jacek "Szczeka" Gmoch powie po meczu. ;) Tez czasem ma niezle teksty, oczywiscie nie neguje jego fachowosci. :D Dobra wracam do ogladania meczu. :) I Klose po raz drugi. 3:1 Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...