Gość lechu1777 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak obstawiacie dzisiejszy mecz Polaczków? Ja stawiam oczywiście pozytyw dla nas 2:1 :D Takie małe zakłady :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 3:2 :lol2: :lol2: :-P :-P :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 dostaniemy w pupe 2:1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 0:0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie no ciekawie się zapowiada. Dużo bramek w meczu inauguracyjnym 4:2 dla Niemcow. Nasi wygrają i koniec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mam taką nadzieje, że nie dadzą nam powodu do wstydu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Dobry i ciekawy mecz, II połowa raczej jednostronna. No to czekamy godzinke na naszych pupilów. Ekwadora raczej nie boje, a ta Kostaryka mnie dziś zaskoczyła. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ale Frings walnął piękną bramke na dobicie kostaryki, cięzko widze to nasze wyjście z grupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ale Frings walnął piękną bramke na dobicie kostaryki, cięzko widze to nasze wyjście z grupyDzisiaj Ekwador, a po dzisiejszym meczu widzę, że Niemcy i Kostaryka też naszych pojadą :( Obym się mylił. Może jak się chłopaki na wyżyny umiejętności wszniosą to chociaż Amerykę Południową w naszej grupie pokonają?? Ale marnie to widze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Sie zobaczy. Ja wywiesiłem za okno tą "super" flagę z Tyskiego :] Jak polska przegra - będzie małe ognisko :P A do meczu pozostało tylko 48 minut :P Piwo schłodzone ? Edytowane 9 Czerwca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ladny mecz, naprawde milo mi sie go ogladalo. Komentatorzy jak zwykle byli pro, najbardziej mnie rozwalal ten co jara lsie inteligencja graczy (lol). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Sie zobaczy. Ja wywiesiłem za okno tą "super" flagę z Tyskiego :] Jak polska przegra - będzie małe ognisko :P A do meczu pozostało tylko 48 minut :P Piwo schłodzone ?Piwo schłodzone!! 15 szt. starczy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8344270...29&ticaid=11c1c Polska zagra w składzie: 1-Artur Boruc; 4-Marcin Baszczyński, 2-Mariusz Jop, 6-Jacek Bąk, 14-Michał Żewłakow; 15-Euzebiusz Smolarek, 16-Arkadiusz Radomski, 7-Radosław Sobolewski, 10-Mirosław Szymkowiak, 8-Jacek Krzynówek; 9-Maciej Żurawski. Czyli skład taki jak się spodziewaliśmy. btw. Kibice Celticu dopingują naszej reprezentacji :) http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8344204,wiadomosc.html Edytowane 9 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Piwo schłodzone!! 15 szt. starczy?? Prawdziwy Pr0 z Ciebie :P Ja mam tylko 2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja miałem 2 ale już wypiłem, na mecz Polski trzeba być TRZEźWYM! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Niemcy vs Costa vs Rica Wspaniały mecz :D Bardzo ładny początek mistrzostw, żeby wszyscy inni grali tak, jak obie drużyny w tym meczu. Bardzo ładne bramy, żadnych nieciekawych sytuacji. No i przekonamy się za pół godziny co Polska zgra :) Ale każdy z nas po cichu ma nadzieję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No i przekonamy się za pół godziny co Polska zgra :) Ale każdy z nas po cichu ma nadzieję... ...ze Ekwador wygra :lol2: Nie rozumiem czemu wszyscy tak podniecają sie tym mundialem.... :-? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ide zaraz mecz oglądać :wink: DO BOJU Polsko!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze Polska wygra!!!!! :D Trzymajmy kciuki za naszych Husarzy :) Tylko Polska!!! Bialo - Czerwoni!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No i na meczyk, powodzenia i do boju dumna POLSKO ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja miałem 2 ale już wypiłem, na mecz Polski trzeba być TRZEźWYM! :D Mój ojciec jest naje*any jak stodoła :? I jak tu z nim patrzeć na mecz ? :? Mało mu jeszcze i chce z powrotem iść do knajpy (jak Polska grała z Norwegią to przyszedł do domu na czworaka i zarzygał całe mieszkanie :? ). Trzymię kciuki za Polskę i za to, żeby ojciec został w domu ... Jak wam się chce to możecie też potrzymać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 to sobie poogladałem :/ fuck :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaczęło się. Obstawiam 4:1 dla Ekwadoru! Obym się mylił ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kurde coś się kanał 2 TVP wali :? Macie też to samo ? Da się gdzieś ten mecz po necie zobaczyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 lol lol partacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 JAPIERD*** :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 1:0 taka cwokowata bramka... to patalachy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Cholera a ja nie mogę oglądać bo co chwila śnieży :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kurde coś się kanał 2 TVP wali :? Macie też to samo ? Da się gdzieś ten mecz po necie zobaczyć ?Ja nie mam TV :lol: . Oglądam tu: http://mundial.onet.pl/0,1247843,1,komentator.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) i sie zaczeło ;( Edytowane 9 Czerwca 2006 przez MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...