sztandar Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 No właśnie ja się często zastanawiam co Janas robi na tym stołku , bo na trenera reprezentacji to on się po prostu nie nadaje , co do Franka brakuje właśnie takiego lisa pola karnego przypominam mecz z Walią nic nie gramy do 60 minuty wchodzi Franek strzela na 1-1 i rozkręca gre naszego zespołu , to samo mecz z Austrią na wyjeździe czy mecz z Anglią w UK , właśnie takiego zawodnika zabrakło wczoraj bo po przerwie Ekwador się cofną i gdybyśmy mieli w szeregach jednego takiego zawodnika to ten mecz mógł się skończyć inaczej. Janas powołał sobie taką reprezentację , że tak naprawdę nie ma kogo wpuścić za Szymkowiaka czy za Żurawskiego taka niestety jest prawda. Co do obrony to ręce załamać bramka na 1-0 kuriozum jak można do takiej sytuacji wogóle dopuścić , brakuje kłosa przy stałych fragmentach nikt w tej reprezentacji nie umie grać głową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) bramka była przednia, piłka w ogóle po wyrzucie z autu nie ma prawa odbić się od pola karnego, nie mówiąc już o dwóch! głowkach napastników, tragedia jak widze tego JOPa w akcji to mnie trzepie, totalna pomyłka według mnie Edytowane 10 Czerwca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Brawa dla Grzesia Rasiaka !! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Za to, ze nie zagral w meczu z Ekwadorem... Niech trzyma tak dalej !! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) @antarius bo janas moze i jest dobrym trenerem, ale selekcjonerem jest beznaziejnym :/ j jedyna pochwala ze nie wpuscil rasiaka na boisko :D a co do meczu to napisze to samo co pisalem kumplowi: najwieksze rozczarowania: 1. najbardziej mnie zawiodl baszczynski :/ niedosc ze zalosnie w defensywie (dwie bramki z jego winy) to jeszcze zero w ofensywie. przeciez w kazdym meczu to jest on motorem napedowym druzyny. pracuje za 3, biega od wlasnej bramki do bramki przeciwnika, duzo wrzutek, a dzisiaj? :/ po prostu katastrofa. w calym meczu chyba mial jedna akcje ofensywna, albo i zadnej :/ 2. szymkowiak - tu chyba zadnego komentarza nie trzeba 3. jop - duzo niepotrzebnych fauli, mial swoj maly wklad przy pierwszej bramce, bardzo ryzykowna gra 4. sobolewski - dalej to nie jest ten sam zawodnik co z przed kontuzji ... nie wiem czego wszyscy jada po zurawiu? :/ byl bezproduktywny, ale powiedzcie mi co mial zdzialac? skoro zaraz po przyjeciu doskakiwalo przynajmniejdwoch ekwadorczykow, skoro nie mial do kogo odegrac, ani nie dostawal dobrych podan (szymek nic nie gral), musial sie cofac po pilke bo szymek wogole nie rozgrywal pilki no i byl chyba najcelniej podajacym polskim pilkarzem ... radomski zwlaszcza w drugiej polowie rozgywal dobre zawody, smolarek tez duzo walczyl, staral sie, ale tez nie mogl duzo zrobic, krzynowek chyba za bardzo sie zmeczyl tymi 60 minutami w meczu z chorwacja ..., jelen i brozek weszli i zrobili wiecej przez 10 min nic cala druzyna razem wzieta przez 80 min. boruc pierwszy raz od dluzszego czasu bronil tak pewnie, ale jego wybijanie pilki i rozpoczynanie gry pozostawia wiele do zyczenia (wiekszosc wykopow pilki to byla strata pilki na rzecz ekwadoru). mam nadzieje ze janas takze nie zrobi bledu engela i zmieni sklad na niemcy, a nie tak jak engel zmiany zrobil dopiero w meczu z usa. a sklad wg mnie powinien wygladac tak: boruc-zewlakow,dudka,bąk,gancarczyk-radomski-jeleń, żurawski, krzynówek-smolarek-brożek moze uda sie uniknac kompromitujacej porazki z niemcami, bo jak tak sobie porownam jak wygladal mecz niemcy-kostaryka a jak polska - ekwador to mam de ja vu (czy jak to sie tam pisze :P) 0:2, 0:4 i 3:1 .... Edytowane 10 Czerwca 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) W ogole to rozwalil mnie ten obronca co wystawil pilke glowka dla przeciwnika. Gdyby nie trzezwy umysl Bourca to przez tego buca bysmy mieli juz 3 stracona bramke... Tyle akcji pod nasza bramka bylo ze sie dziwie ze mecz sie nie skonczyl wynikiem 5:0 W ogole to nie bylo spalonego kiedy nam walneli 2 bramke? BTW fajny filmik ;] Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ZGADZAM SIĘ :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Skończcie już z tym Frankiem! Czy nie widać było że brak jest ostatniego podania? Żaden napastnik nie dał by rady strzelić dlatego Żuraw musiał się wracać na środek (choć sam zagrał dużo poniżej swoich możliwości). Jeleń jest w wysokiej formie - to widać. Smolarek też. Nawet Kosowaki grał lepiej choć wszedł w końcówce. Żal jest, wręcz dramat. Ale prawdziwi kibic (czytaj naiwny superoptymista) zawsze wierzy i wspiera biało-czerownych!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ja tez sie zgadam z wypowiedzia p. Tomaszewskiego ! kopaczo-biegacze :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 >>>CAŁA PRAWDA<<< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ale ostro jada wszyscy po naszych orlach, a dobrze im tak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) ja tez sie zgadam z wypowiedzia p. Tomaszewskiego ! kopaczo-biegacze :mur:Tomaszewski to portafi tylko krytykowac. Jakie ma osiagniecia jako trener? Odpowiedz brzmi zadnych!!!! :mur: Myslalem, ze jego denne teksty sie juz wszystkim znudzily. >>>CAŁA PRAWDA<<< Jak na brukowca przystalo tytul adekwatny do poziomu jaki prezentuje ta gazeta. N/C Denerwuje mnie to, ze juz prawie wszyscy skreslili nasza kadre po jednym meczu. Gramy trzy mecze w grupie chcialbym wszystkim przypomniec. Powinnismy byc razem z nasza kadra na dobre i na zle. Nie chodzi mi o to bysmy zawsze ich chwalili i nie wytykali bledow. Chodzi tylko o konstruktywna krytyke, a nie o nazywanie naszych frajerami, nieudacznikami itp. Takie slowa skierowane w strone naszej reprezentacji na pewno nie pomoga jej w odzyskaniu "morale", ktore zostalo dosyc mocno zachwiane. Czekam na mecz z Niemcami i chociaz moja wiara w odniesienie sukcesu przez polska reprezentacje jest szczatkowa to jeszcze mi przyswieca i widze swiatelko w tunelu :D. A tymczasem ide na mecz Anglia - Paragwaj i bede kibicowal tym drugim oczywiscie ;). Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ZGADZAM SIĘ :cry: Zgadzam sie rowniez. Czasem mi sie wydaje ze jak ktorys dostal pilke to w glowie mial mysl "i co ja mam teraz zrobic z ta pilka?" albo "nie podowaj do mnie nie podawaj do mnie!" :lol: Zero zgrania. Zero gry zespolowej. Baszczyński ponizej normy ,Sobolewski tez slabo wypadl. Dwie bramki zwlaszcze ta 2 wpadly przez popelniane bledy naszej nieudolnej obrony. Strzalow na bramke jak na lekarstwo. Smolerek jeszcze dobrze pogral i kosowski. I z czym my mamy do Niemiec uderzac jak nie potrafimy pokonac Ekwadoru ,ktory nie jest za mocna druzyna ? Rozgromia nas 4:0 i dla mnie to koniec mundialu dla polakow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Co po niektórzy nie maja pleców, znajomosci a Janas trzyma sie ręcami i nogami... Ale myśle że po mistrzostwach zdobedzie sie na odrobine przyzwoitości i sam odejdzie. Bo że zawalił sprawe widać było na długo przed mistrzostwami i nic z tym nie robił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Anglicy grają niczego sobie. Niesamowity jest Cole. Dobry atak Pragwaju (Valdes, Santa Cruz) sobie nie radzi na razie. Anglicy niepotrzebnie grają na Croucha. Z taką drugą linią powinni grac kombinacyjnie. Meczyk na razie całkiem niezły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Przynajmniej kibiców mamy najlepszych na świecie. Piękne fotki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Kurcze to "studio mundialu" ktore leci teraz w przerwie potrafi dostarczyc lepszego funa niz niejeden kaberet..... "ten 2metrowy chlopak co by sie w koszykowce zmiescil" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 coś mi się wydaje, że Anglia w tych MŚ dojdzie daleko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gmoch: "Ja o Polsce nie będę nic mówił przed meczem z Niemcami " :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Współczuje oglądania mundialu w publicznej :? Taka refleksja po obejżeniu pierwszej połowy... Mecze Mistrzostw Świata zawsze będą wypaczane skoro Fifa jest taka super międzynarodowa i wprowadza równouprawnienie w tym kto sędziuje :-| Poziom prezentowany przez arbitrów wczoraj i dziś jest żałosny i widać, że sędziowie z Argentyny, Japonii czy Meksyku sędziują na marnym poziomie i niestety wyniki meczów będą wypaczane :sad: To co pokazują europejscy sędziowie to coś zupełnie innego i widać, że wszystko co poza Europą to marna namiastka. Niestety, ale sędziowie nie pochodzący Europy to AMATORZY i to widać w każdej kontrowersyjnej sytuacji :? Spadam na drugą połowę :wink: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 nuda pierwszą połowę oglądałem drugą olewam flaki z olejem co to ma być w ogóle :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Denerwuje mnie to, ze juz prawie wszyscy skreslili nasza kadre po jednym meczu. Gramy trzy mecze w grupie chcialbym wszystkim przypomniec. Powinnismy byc razem z nasza kadra na dobre i na zle. Nie chodzi mi o to bysmy zawsze ich chwalili i nie wytykali bledow. Chodzi tylko o konstruktywna krytyke, a nie o nazywanie naszych frajerami, nieudacznikami itp. Takie slowa skierowane w strone naszej reprezentacji na pewno nie pomoga jej w odzyskaniu "morale", ktore zostalo dosyc mocno zachwiane. Czekam na mecz z Niemcami i chociaz moja wiara w odniesienie sukcesu przez polska reprezentacje jest szczatkowa to jeszcze mi przyswieca i widze swiatelko w tunelu :D. A tymczasem ide na mecz Anglia - Paragwaj i bede kibicowal tym drugim oczywiscie ;).jak dla mnie to powinni rozwiazac cale pzpn, szkoda pieniedzy na marny poziom polskiej piłki, może za 20 lat sie cos zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Eh, nawet spoko mecz Angli i Paragwaju, w sumie beckcham gral nawet ok, ladne podaania z jego strony, nie uwazam zeby on byl przereklamowany. Ale w sumie jezeli nie strzelili zadnej bramki Paragwajowii (oprocz samoboja) to cos kiepsko im szlo, a jeden z komentatorow mowil ze maja wielka szanse na mundialu... bez jaj. A ten koles co rozrysowywal akcje w przerwie miedzy pierwsza i druga polowa to jakis zart chyba, ledwo zrozumialem co mowil bo urywal zdania w polowie i sie jakal. Kto to w ogole byl, nic praktycznie nie pokazal ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A ten koles co rozrysowywal akcje w przerwie miedzy pierwsza i druga polowa to jakis zart chyba, ledwo zrozumialem co mowil bo urywal zdania w polowie i sie jakal. Kto to w ogole byl, nic praktycznie nie pokazal ciekawego.To jest Jacek Gmoch ps. "Szczęka" :lol: Zawodnicy Anglii są przemęczeni sezonem i tyle <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Zawodnicy Anglii są przemęczeni sezonem i tyle <_<Caly czas tylko mowia, ze Rooney'a brakuje :lol2: Imo nawet z tym "chlopkiem" nic nie osiagna. Gerard byl cieniem pilkarza znanego chociazby z finalu LM. Lampard owszem wypadl calkiem niezle, ale reszta druzyny juz nie za bardzo. Nie lubie angoli i mam nadzieje, ze szybko odpadna z turnieju :D Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Tak w ogóle to jaki wynik był?? w meczu Anglia-Paragwaj?? EDIT: Juz wiem 1-0 :D Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 swoja droga janas kase, ktora dostal za mistrzostwa bedzie musial wydac na ochroniarzy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) 18:00 mecz Szwecja - Trynidad i Tobago nie wiem na co stać TiT, ale sądze jednak, że Szwecja jest zdecydowanym faworytem.. TiT ma podobno starą drużyne jak to powiedział Strejlau Edytowane 10 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Anglia-Paragwaj nic ciekawego, jakby nie bylo tego samoboja to pewnie by bylo 0-0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Szwecja - Trynidad i Tobago » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « no i koniec pierwszej połowy a tu 0-0, Szwecja dominuje, ale nie może dać rady obronie TT, a TT sobie kontruje i jak tak dalej pójdzie to przy odrobinie szczęścia Szwecja przegra ten mecz B) mecz przypomina mi wczorajszą potyczkę polaczków, tyle, że obrona TT jest 100 razy lepiej poukładana, właściwie Szwecja doszła do dwóch strzałów zza pola karnego, no i jedno zagranie wzdłuż bramki, nic ciekawego, a tak to cały czas pakują długie górne prostopadłe piłki, a obrońcy TT radzą sobie całkiem dobrze, no nic, wracam na drugą połówkę B) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 troche tak po polskiemu graja szwedzi... za to tt bardzo dobrze gra, imo senegal 2k6 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...