pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 nie spodziewąłem się takiej gry TiT, zawiodłem się troche Szwecją, a za 1.30 h najciekawsze spotkanie dzisiejszego dnia, ja stawiam na niespodzianke ze strony WKS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 nie spodziewąłem się takiej gry TiT, zawiodłem się troche Szwecją, a za 1.30 h najciekawsze spotkanie dzisiejszego dnia, ja stawiam na niespodzianke ze strony WKS :) A ja na Argentynę - mojego faworyta do finału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Niespodzianka, Szwecja - TiT 0:0 :) Chyba kilku osobom posypały się zakłady... ;) Ale gdybym grał, też bym na Szwecje postawił.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 no i 0:0, Ljungberg jak zwykle walczył do końca ale się TiT cieszy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Niespodzianka, Szwecja - TiT 0:0 :) Chyba kilku osobom posypały się zakłady... ;) Ale gdybym grał, też bym na Szwecje postawił..Na przykład mi. Patałachy jedne <_< :-| :cry: :mad: :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Żeby nasi byli tak waleczni jak Trynidad i Tobago :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dlaczego taki TiT mógł zremisować ze Szwecją, a Polska przegrywała jeszcze niedawno po 3:0 :mur: Trinidad i Tobago mają całkiem dobrego bramkarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 hehe, no i tak jak mówiłem, dla mnie obrona TiT to wzór do naśladowania, utrzymali 0-0 grając od 50m w 10tke, a Shaka Hislop MAN OF THE MATCH jak dla mnie i pewnie tak będzie B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 no to ciekawe czy Szwecja wyjdzie? jak sądzicie ;) ? z Anglią przegrają, z Paragwajem też IMO może być ciężko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Trynido i Tobago ograło by i Polskę, nie ździwie sie jak wyjdą z grupy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Wszyscy mówili, że klimat będzie przeszkadzał drużynom z Afryk i Ameryki Poł., a tu proszę temperatura około 25 stopni Celsjusza i to Europejczycy mieli kłopoty. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 NIESAMOWITE nie mam pytan , naprwde to jest kwitesencja pilki TiT zagral calym sercem a nawet i wiecej na tle takiej walki tego malego kraju wszystkie zarzuty co do POLSKI sa malo , bardzo malo krzywdzace - to patalachy jakich nie widzial swiat , bedziemy najgorsza druzyna calych mistrzostw a wszystko za sprawa naszych pseudo gwiazd /// szkoda gadac , naprawde teraz trzymam kciuki za Ghane , bo odrazu widac wyjatkowosc tych debiutantow - slabsza technika ale wielka milosc i poswiecenie dla gry !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Ghana też może narobić szumu w tych mś06, mają w swojej kadrze min Essiena (CHEL) i Addo (PSV) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja mam nadzieję, że WKS rozwali tych zarozumialców z Argentyny (Riquelme itd.) i wejdzie dalej razem z Holandią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 jak narazie z wszystkich rozegranych meczy ten z udzialem naszej reprezentacji wydaje sie najslabszy :blink: a juz o 21 ... Argentyna :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja mam nadzieję, że WKS rozwali tych zarozumialców z Argentyny (Riquelme itd.) i wejdzie dalej razem z Holandią. WYPLUC TFU TFU mam na kuponie zwyciestwo Argentyny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A ja miałem Szwecję i się wszyscy cieszą z remisu :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja mam nadzieję, że WKS rozwali tych zarozumialców z Argentyny (Riquelme itd.) i wejdzie dalej razem z Holandią.A ja mam nadzieje, ze Argentyna wygra przynajmniej 3:0 :D Poza tym WKS zle mi sie kojarzy (wojskowy klub sportowy :lol2:) Szkoda, ze Messi nie gra w pierwszym skladzie :-| Moze wejdzie z lawki rezerwowych :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 mecz się zaczął, lece przed tv co do jutrzejszych meczy to ciekawe dwa: Serbia z Holandia, Angola - Portugalia, a trzeci mecz to Meksyk Iran EDIT: teraz mało brakowało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Czy to jest sprawiedliwe, że Argentyna wygrywa, i to na dodatek 2:0 ? Jestem pod wrażeniem przygotowania technicznego i szybkościowego graczy WKS. PS. Mi się WKS kojarzy bardzo dobrze (Legia :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Swietna 1 polowa Widac ze EUROPA jak narazie bardzo slabo a AMERYKA I AFRYKA wbrew temu co sadzono gra bez zadnych kompleksow i z polotem Moim zdaniem nie ma szans zeby Europejska druzyna w tym roku zdobyla mistrza swiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Czy to jest sprawiedliwe, że Argentyna wygrywa, i to na dodatek 2:0 ? Jestem pod wrażeniem przygotowania technicznego i szybkościowego graczy WKS. PS. Mi się WKS kojarzy bardzo dobrze (Legia :D ). mi równiez :D (Wisła Klub Sportowy) WKS gra dobrze, trzyma poziom, ale Argentyna widac, że jest klase wyżej. btw. ciekawe czy trener wpuści Messiego, dawno go nie widziałem w akcji. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Argentyna gra jak niegdyś Niemcy - czyli nic nie gra a wygrywa :? Oby jak najszybciej odpadli z taką grą Mam nadzieję że Holandia i WKS wyjdą z tej grupy! 2:1! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 mam nadzieje ze argentyna z takim faulowaniem i przetrzymywaniem gry odpadnie z grupy. n/c, normalnie komentatorzy u mnie tak podniecjali sie tym roqmuilez czy cokolowie ze niewiem a koles kilka razy pilke mial obok siebe lol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 szkoda 2-1 ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Cudowny mecz, jak tu nie kochać afrykańskiego football'u :o. Im nie w głowie kasa tak jak naszym. Biegają, całe serce wkładają w grę to aż tak mocno było widać przy tych wjazdach obrońców. Masakra. Kibicowałem Drogbie i jego drużynie. Mam nadzieje że wyjdą z grupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Cudowny mecz, jak tu nie kochać afrykańskiego football'u :o. Im nie w głowie kasa tak jak naszym. Biegają, całe serce wkładają w grę to aż tak mocno było widać przy tych wjazdach obrońców. Masakra. Dokladnie !!! Tak samo TiT i pewnie Ghana tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Narazie najladniejszy mecz. Argentyna-WKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Nie powiem WKS zagral swietnie szczegolnie w drugiej polowie. I ta pokerowa zagrywka ich trenera z wpuszczeniem trzech napastnikow :D Szkoda, ze Messi nie zagral, a Aimar wszedl tylko na ostatnie minuty. Denerwuje juz mnie ten trener argentynczykow z swoja defensywna wizja gry :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Bardzo ładny mecz, szkoda że Wybrzeże przegrało, grali ładnie i imo zasługiwali na wygraną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...