turzol Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Angola szybko, ale bez pomyślunku - za dużo piłek na pałe. Portugalia IMHO słabo się prezentuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Angola - zagrała ładny mecz. Portugalia - nie pokazała wszystkiego co umie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Portugalia odpadnie tak szybko jak szybko wyjdzie z grupy :P O ile wogóle wyjdzie (; :P. Słabizne grają, nigdy mi się nie podobali. Angola pozostawiła MASĘ serca i energi, za co im brawa. Fakt brak im techniki i takiego ogrania jak 1-ligowcom zachodnich lig, ale prezentowali się 100x lepiej niż Polska. Żal dupe ściska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Protugalia jak i Meksyk o ile awansują odpadna po 1 fazie puch. Angola- troche mi szkoda (jak zawsze zresztą) ładnie grała. Akwa i Figueiredo grali naprawde dobrze. Nawet jak Angola przegra wszystkie spotkania ale grając w takim stylu to naprawde mogą być dumni ze chociaż walczyli. Co do sts to przez pl zje%#*&% 231 zł wielkie THX :E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 za godzine konferencja prasowa z udziałem Janasa.zobaczymy co ma do powiedzienia :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 pewnie jest bardziej posrany niż przed meczem z Ekwadorem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 fajnie brzmi w ustach komentatorów angolańczycy jakby to jacyś kosmici byli :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 TVP 1: Konferencja prasowa w Barsinghausen, no zobaczymy co janosik powie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja tu jestem szef :D współczuje Janasowi, chcą go zjeść, ale po części sam sobie jest temu winien B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Streszczcie cos bo się spóźniłem z uczelni :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ojejku: ogólnie nic ważnego nie powiedział, potwierdził, że w drużynie nie ma buntu (mówiąc, że jak by był to koło niego nie siedzieli by zawodnicy), nie wypowiedział się czy jeżeli listkiewicz zaproponuje mu dalsza prace trenerską kadry to się zgodzi, co tu jeszcze? hmm, no spytali go jeszcze, kto wg. niego jest w najlepszej formie, powiedział, że w b. dobrej formie jest siedzący obok niego smolarek no itd. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Teraz Japonia-Australia :) Moze byc ciekawie (mecz tylko na PSE) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Teraz Japonia-Australia :) Moze byc ciekawie (mecz tylko na PSE) ;) A ja oglądam na Czeskiej 2, więc nie tylko w PSE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 jest jeszcze na ZDF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Z głębokim żalem żegnamy... :lol2: :lol2: http://koniecmistrzostw.prv.pl/ Edytowane 12 Czerwca 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Polecam słowacką państwową telewizję do oglądania MŚ. Porażka, że polska telewizja nie transmituje wszystkich meczy, z samych reklam rocznie mają miliard złotych i szkoda im wydać na MŚ 20 mln dolarów? Żydy rządzą nadal jak widać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) ja oglądam Aus-Jap na polsat sport extra(kablówka rox :D ) fajny meczyk ale sędzie do [gluteus maximus] ja nie moge po co to równouprawnienie?? :blink: bramka IMO faul na bramkarzu a ten puścił, widać że z Egiptu :mur: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Brawo Australia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 26' [0 - 1] S. Nakamura 84' T. Cahill [1 - 1] 89' T. Cahill [2 - 1] 90' J. Aloisi [3 - 1] LOL, ale piorunująca końcówka. A niestety mecz tylko tekstowo oglądałem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 26' [0 - 1] S. Nakamura 84' T. Cahill [1 - 1] 89' T. Cahill [2 - 1] 90' J. Aloisi [3 - 1] LOL, ale piorunująca końcówka. A niestety mecz tylko tekstowo oglądałem :| Będzie powtórka (;. Kij im w oko. Poczytajcie sobie to: http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8347583...=1150125124.568 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) bramki nawet nawet meczyk też spoko był B) dobre zmiany w Australi, rezerwow napastnik zwłaszcza grał konkretnie, potem w Australii zostało tylko 2 obrońców, ale w obronie dobrze im szło :) Australia miała przewagę i zasłużenie wygrała mój faworyt od dziś (a właściwie od już roku) to Australia ;) a zaraz USA-Czechy :) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Tvn24 (po meczu): "Australia wygrala z Japonia 2:1" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ekwadorski kibic popełnił samobójstwo, po tym jak piłkarska reprezentacja tego kraju pokonała Polskę 2-0 w piątkowym meczu mistrzostw świata w Niemczech - poinformowała policja. Zmarły postawił 500 dolarów (400 euro) na porażkę Ekwadorczyków. Po spotkaniu powiesił się we własnym mieszkaniu. źródło: PAP do czego to bukmacherka może doprowadzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Bukmacherka doprowadza do rozbicia rodzin, utraty majatku, samobojstwa... To czysty hazard... Ja rozumiem, ze mozna raz na jakis czas zasilic portfel kasa z wygranej, ale bez przesady... Istny debilizm, zeby sie wieszac i to za taka kase... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ale piękna bramka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Przeciez ten faul byl na czerwona kartke... Ale piekna akcja, szkoda ze slupek, zabraklo mu szczescia... Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ale atak, o ja niespodziewałem się takiej gry USA, było blisko.. ale Czesi muszą wygrać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) To co kocham w grze USA - nie poddaja sie do konca i beda grac na najwyzszym poziomie do konca meczu, nawet jak beda przegrywac i wynik jest jzu przesadzony... Piekna pilka, z oddaniem i sercem ! :) Rece mi opadly, myslalem, ze dadza rade :lol: Ale i tak dalej beda napierac na bramke Czechow :lol2: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) GOL !! Kolejny piękny!!! Teraz zaczeli atakować! To mnie cieszy :smile2: Czechy! Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ale bramka ja pier.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...