Gość Bianka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (...) tata 100zl postawil i 450 wygra jak polscy wygraja B) a kto sie założy ze mną, ze przegramy? potrzebuje troche kasy na wczoraj... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 WALCZYMY ! NIEZWYCIEZONE ORLY ! BIALO - CZERWONI ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Walczymy chyba siusiakiem .... Czy Janas nie widzi że nie mamy żadnego napastnika na boisku ? Ani Smolarek ani Żurawski nie oddali strzału. Nic. Kompletnie. Smolarek walczy ale strzału nie oddał, wygląda jakby nie miał sił tak samo Żuraw. Jeleń jedyny co biega i próbuje cos. Dramat!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a kto sie założy ze mną, ze przegramy? potrzebuje troche kasy na wczoraj... B)A tak w ogóle po za tymi pseudodowcipnymi wrzutkami to masz coś ciekawego do powiedzenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja juz tego meczu nie oglądam. Nie podoba mi sie taki futbol - bijatyka na boisku. Wole nowoczesna piłkę z uderzeniami z dystansu i pomysłem na grę. Ale Polsce kibicuję(chociaż na niemcy postawiłem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Bianka, idz do garow, albo posprzataj w pokoju :lol: Najlepiej wracaj na pclab, albo odwiedz forum bravo... Nikt tutaj nie chce twojego sceptycyzmu i pieprzenia o herbacie... :mur: straśnie jesteś nabuzowana babciu, a ja tego nie lubie. Na pclab powiadasz mam wrócicić? A co?, doszły Cie jakies słuchy, ze ktos tam za mna niewymownie tęskni? B) Pewnie Vega, dobrze mu tak. Tobie by sie przydała herbatka z melissy i to w podwójnej dawce... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 NIE KARMIC TROLLA A nasi wygrają, to oczywiste !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Co będzie z nami jak będzie remis ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Niemiaszki chwytaja sie coraz bardziej chamskich zagran. Pewne, ze w jutrzejszych gazetach zostanie to odnotowane... leborg, a nuz sie przezre i rzygnie ? :lol: Racja, posluchajmy grobla i nie dokarmiajmy trolli :!: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A tak w ogóle po za tymi pseudodowcipnymi wrzutkami to masz coś ciekawego do powiedzenia ? oczywiście, ale nie każdemu. mecz naprawdę 'udany', w stylu operacji, która sie 'udała', tylko pacjent zmarł... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Czy Janas nie widzi że Żurawski jest do zmiany, żadnej akcji nie robimy 0 akcji, jak oni chcą wygrać nie strzelając gola ??? Wytłumaczcie mi to, a u nas bramka wisi w powietrzu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 mam nadzieje ze w 10ciu damy rade...!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Odpowie mi ktoś ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Damy rade i w dziesieciu ! Niech za Krzynowka wejdzie Dzej Dzej Okocza - Lewandowski ;] Owned - wszedl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ale piszecie farmazony, przecież dostaniemy zara gola, wiem że specjalnie to piszecie (; ale taka prawda. A akcji żadnej nie zrobiliśmy żeby zagroziła i ŻADNEGO STRZAŁU prócz podań do Lehmanna. Taka prawda. A remis to mogą sobie w kakao wsadzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Odpowie mi ktoś ? :lol:myslisz ze ktos tu sie zna na pilce?;]]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Chodzi mi o to czy będą jeszcze jakieś szanse na wyjście z grupy. Kupiłem TV w media i mam nadzieję że dojdziemy do półfinału (joke) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ale nas nachodza, jak pod Grunwaldem :lol: Damy im rade ! Jelen ma motorek, szybki jest skurczybyk ! Jak wygramy z Kostaryka, a Ekwador przegra z Niemcami, to kto wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Janas wprowadza obrońcę!!! TAK!!! TAK!!! kur... wygramy !!! Oborńca strzeli gola!!! BRAWO!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Hmm zeby tak grali z ekwadorem jak teraz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jezeli z takim fartem nie strzelimy gola to cos tu jest nietak :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 I teraz płaczcie, czekam :D :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Niestety gol dla Niemców, a tak mało brakowało :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dajcie Rasiaka, moze strzeli ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Bylo blisko bylo blisko ;] Przy poprzeczce myslalem ze zawyje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Szkoda... Mało brakowało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) masz racje, nie byl to super mecz z punktu widzenia kibica (nie polskiego) bo za malo bylo gry z przodu ale mysle, ze z niektorych zawodnikow cos bedzie - mysle, ze jelen sie pokazal... smolarek tez walecznie - nie mozna go obwiniac za brak strzalow... bo wlasciwie nie mial kiedy strzelic (w tej materii troche gorzej jelen... ale za to kondycyjnie chyba najlepiej z calej ekipy) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez wako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Niemcy to sprite a Polska to pragnienie. Ściągnąłem tą flagę z Tyskiego z okna. Jeszcze by mi wybili :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 nie jest zle panowie, tylko 0:1. Dzielne chłopaki! :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 porażka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...