rhezuz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 niemcy cisneli az wycisneli tego gola , no i znowu po mistrzostwach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No to wracamy do domu ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Pogratulujmy naszym, pieknie grali ! Niestety, ale brawa dla naszych za tak piekna gre. Tyle razy nasi osmieszyli Niemiaszkow ! GRATULUJEMY ! :) Pokazalismy POZIOM ! Odegrali sie za Ekwador, pokazali, ze mozna ladnie grac ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 jasne... prawie jak remis... >.> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jeszcze mamy szansę wyjść, ale tak gdybać można cały czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) nie wierze :cry: jestesmy z Wami..POlacy jestesmy z Wami... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez greg505 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) wako, przeczytaj mój post wyżej. Edytowałem go. Gdyby Barca to była to samo bym pisał, tylko jest mała różnica MY NIGDY NIC NIE OSIĄGNĘLIŚMY, nie wygrywamy ŻADNEGO ważnego meczu, tylko raz na 20 spotkań o pietruszkę wygramy. Cieszycie się ze walczyli, ludzie może w końcu zaczniemy wymagać czegoś więcej, a nie tego że walczyli i przegrali ? we wszystko ?!?! Ja mam dosyć POLSKIEJ piłki, osiągneliśmy kompletne DNO. Oczywiscie instnieją pojedynczy piłkarze co prezentują światowy poziom ale jest ich raptem kliku. I w dodatku jeden z nich (Żuraw) nie pokazał NIC od dłuższego czasu. Ale on to inna bajka, bo w reprezentacji nigdy mu nie szło w przeciwieństwie do klubu. Brawa należą się tylko dla Boruca i Jelenia (zapomniałem sorki (; nasz jedyny pseudo napastnik i pomocnik hahaha). Nie mieliśmy żadnego pomocnika, krzynówek nic normalnie DRAMAT, prócz Jelenia. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Q**A no aż mi ich szkoda. Ale na koniec dali sie zdominowac nie mieli już siły , i zabrakło kolejnej pomocy od Boga. ehhh tylko se ciśnienie podniosłem. Pomoc Boga byla przy poprzeczce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) szkoda że my w ważnych meczach ładnie gramy i i tak sie zawsze zesramy. /// edit Poca bóg nam dzisiaj pomógł nieraz ;( Edytowane 14 Czerwca 2006 przez MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 nie wierze :cry: BTW: O, i to jest własnie przykład wiary zle ukierunkowanej. ale zostawiam Was juz panowie, troche tu duszna atmosfera. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 te 2 poprzeczki fuxem..... BOŻE MIEJ NAS W OPIECE BO NAM JESZCZE KOSTARYKA DOWALI.... Cieniasy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Trzeba było tak walczyć z Ekwadore, bo z nimi byśmy wygrali, a nie na Niemców im się zebrało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No cóż może za 4 lata wyjdziemy z grupy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Szkoda, ale przynajmniej pokazali że można walczyć z najlepszymy dla mnie graczami meczu Jeleń, Smolarek i Boruc oraz w mniejszym stopniu reszta reprezentacji. I gdzie był ten słynny Ballack, który nic nie pokazałw meczy prócz tego że zarobił żółtą kartkę, powinnien dostać drugą za aktorstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 To co zrobili w 91' minucie to parodia... Zeby do kur... nie utrzymać 0:0 przez 3 minuty... Odegrali sie za Ekwador, pokazali, ze mozna ladnie grac !A co mi z ich "pięknej gry"... Mają wygrywać, a czy zrobią to zabijając połowe drużyny przeciwnej czy ładnie grając jest mi obojętne... Chce widzieć kiedyś naszych w finale... Może moje wnuki to przeżyją... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Panowie wstrzymac sie z emocjami - a dokladniej z przedstawieniem ich w postaci posta.. Obejdzie sie bez wulgaryzmów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 szkoda że my w ważnych meczach ładnie gramy i i tak sie zawsze zesramy. /// edit Poca bóg nam dzisiaj pomógł nieraz ;( dokładnie!!!!gdzie jest szczescie???90min dalismy rade i tych 3 nie moglismy???a....no coment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Janas musi odejsc. Zrobienie pierwszej zmiany w okolicach 70 minuty, gdy Niemcy mocniejsi kondycyjnie wymienili juz dwoch swoich jest karygodne. Nasi tym razem mieli duzy zapal, ale taktyka naszego "selekcjonera" jest kaleka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Po kiego grzmota Janas zrobil zmiane w doliczonym czasie?? Nie mogl wczesniej tego zrobic??!!! BTW: wszystkie zmiany byly porabane (czasowo). Nie rozumiem tego czlowieka :mur: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Piekny mecz nie ma co mowic,Polacy walczyli jak lwy,wg mnie naprawde piekny mecz:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ale bardzo dobrze graliśmy ? nie ? Tak sądzicie jak w studio ? hahaha To jest komedia jeżeli Wy tak też uważacie to ja się nie dziwie że POLSKA stoi tam gdzie stoi, jest KOMPLETNE dno, rozwiazać PZPN, zwolnić komentatorów wszystkich w TVP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Wlasnie, robic zmiane kiedy juz koniec gry jest. GENIUSZ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Wiem co zawinilo <_< <_< W tym roku nie mielismy wpadajacej w ucho pioseneczki :lol: B) "Do boju Polskoooooo ;) " Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No ale cała ekipa zasługuje na brawa, szczegolnie sie popisali JELEŃ I EDI! brawo :) Już za cztery lata, już za cztery lata Polska będzie Mistrzem Świata ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 dokładnie!!!!gdzie jest szczescie???90min dalismy rade i tych 3 nie moglismy???a....no comentCo moze powiesz ze nie mielismy szczescia? w pierwszej polowie 3 akcje bramkowe niemcow, czyste 3 gole tlyko CUD nas uratowal, pod koniec te poprzeczki, znowu CUD! przez kilkanascie minut w 10 gralismy, dla mnie mecz byl piekny, pokazalismy na co nas stac, chociaz mielismy wiecej szczescia niz rozumu...(obrona do [gluteus maximus]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 shit............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Kretyn. Przez niego najpierw nam zdjęli Sobolewskiego (chyba zasnął na tej ławeczce i zapomniał o zmianach) a później kolejny raz się popisał wstawiając Dudkę. Nie dość że nie myśli to chyba jeszcze jest na jakichś dragach (jak on się zachowuje i wygląda... NO COMMENT). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 w porównaniu do meczu z Ekwadorem grali dużo lepiej, brawa dla Jelenia, Sobolewski rzeczywiscie niepotrzebnie faulował gdyby nie ten gol jeszcze w ostatniej minucie :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 wygrali lepsi poprostu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Najlepiej grał Smolarek, naprawde sie "nalatal" i napracował, gdybysmy mieli wiecej Edi-ch ;) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...