ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A mnie nie lubicie jak nie 'mydliłem oczu' ;]] :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ojejku głowa do góry, nie jest aż tak źle... :wink: Czekam na dzisiejsze spotkanie Holendrów z WKS - myśle, że będzie ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 :) Ja też, kibicuję WKS jak większość na tym forum :). Mecz Argentyny też może być piękny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Chmmmmmmm W tej sytuacji trzeba będzie kibicować Czechom, w końcu to nasi "wspólbratyńcy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Chmmmmmmm W tej sytuacji trzeba będzie kibicować Czechom, w końcu to nasi "wspólbratyńcy" Jak najbardziej, tez kibicuje Czechom. Zawsze u nich mogłem sie czuc jak u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 z onet.pl Na powtórkach telewizyjnych wyraźnie widać, że Peter Crouch przy pierwszej bramce dla Anglii w meczu z Trynidadem i Tobago (2:0) wyraźnie faulował rywala - piszą niemieckie media. Nasi zachodni sąsiedzi już teraz nazywają bramkę napastnika Liverpoolu skandaliczną, bowiem jak zauważyli dziennikarze "ZDF", Crouch zanim oddał strzał przytrzymywał za... włosy obrońcę Trynidadu i Tobago Brenta Sancho. Prowadzący to spotkanie Japończyk Toru Kamikawa, nie dopatrzył się przewinienia Anglika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Te szwaby już mnie denerwują. We wszystkim szukają dziury w całym <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Ja powiem tak, Holandia to jest pomyłka a może stanowisko trenera czyli Van Basten. Na początku posta zaznaczę, że piłkarzem był WIELKIM bez żadnych wątpliwości. Wszyscy myslą, że jest przełożenie "dobry piłkarz" -> "dobry trener". Nawet nie wiedzą jak bardzo się mylą z takim myśleniem. Oczywiście logicznie rzecz biorąc wydaje się to być oczywiste, zna boisko, profesjonalną piłkę itd itd. Ale to nie o to w tym chodzi, jako główny priorytet cech dobrego trenera, przykład Murinho (dlatego on bo większosć go zna). Jakby trenerzy byli brani po szkołach trenerskich, odpowiednich kursach, studiach itd to byśmy oglądali znacznie wyższy poziom piłki nożnej. Koniec tych wywodów. Dla mnie Van Basten trenerem jak narazie jest cienkim. Aby prowadzić drużynę narodową MŚ należy siegać po "specjalistów" o których powiedziałem wcześniej a nie noob'a (jako trenera) myśląć że był wspaniałym piłkarzem to będzie genialnym trenerem. Nie powołanie Seedorfa to jest dramat tej drużyny. Najlepszy pomocnik Holandi nie jedzie na MŚ ? :| który jest w b. dobrej formie. Dodatkowo Davids, lepszego środkowego pomocnika nie mieli, Van Bommel to POMYŁKA. Robben.... wiadomo szybki, b.dobry napastnik(ofensywny pomocnik), ale gra SAMOLUBNIE, wszystko chce sam strzelić, przez niego nie może odnaleźć się Nisterloy w drużynie. Nie dostaje podań nic, skuteczność jest marna. To samo z prawej strony Van Persi który gra mimo wszystko bardziej zespołowo. Cocu jest cieniutki. Naprawdę wydaje mi się, że ta drużyna jest bardzo źle poukładana i daleko nie zajedzie bo sam Robben, nie wygra wszystkich meczy i przejdzie 5 zawodników. Zawsze byłem za Holandią ale w tych MŚ nie jestem. Pamiętam czasy USA (94') to był SKŁAD i drużyna, grali piękną piłkę. Dlatego kibicuje WKS :). Edytowane 16 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Na powtórkach telewizyjnych wyraźnie widać, że Peter Crouch przy pierwszej bramce dla Anglii w meczu z Trynidadem i Tobago (2:0) wyraźnie faulował rywala - piszą niemieckie media. Nasi zachodni sąsiedzi już teraz nazywają bramkę napastnika Liverpoolu skandaliczną, bowiem jak zauważyli dziennikarze "ZDF", Crouch zanim oddał strzał przytrzymywał za... włosy obrońcę Trynidadu i Tobago Brenta Sancho. Prowadzący to spotkanie Japończyk Toru Kamikawa, nie dopatrzył się przewinienia Anglika. No, ale co to zmieni... Pomysli sedziow... To takze wielki urok pilki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiecie czemu Niemcy tak piszą ? hahah bo srają ze strachu przed Anglią, jak na nich trafią!. Jak miał się dopatrzeć ? Mikroskop miał mieć ? Trochę się oparł, ale ja bym tak samo uznał tego gola. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wiadomo, że pomyłki sędziów są wliczone w tą grę. Sędzia też człowiek i ma do tego prawo. Co do ewentualnego meczu Angoli z Niemcami licze na to, że nie spotkają się w 1/8. Wtedy jedna z tych drużyn musiałaby awansować do 1/4. A nie życze tego ani jednym ani drugim.. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie wiecie czemu Niemcy tak piszą ? hahah bo srają ze strachu przed Anglią, jak na nich trafią!. Jak miał się dopatrzeć ? Mikroskop miał mieć ? Trochę się oparł, ale ja bym tak samo uznał tego gola.Jak trafią na Szwedów tez ich cienko widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak trafią na Szwedów tez ich cienko widzeSzwedzi też są słabi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak trafia na Szwedów to bedzie to bardzo nudny mecz :? WKS ftw!!! :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A dziś nasi grajkowie znów wybrali się na ryby... :-? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nawet łowic nie umieja podobno <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jeszcze nawiaze do meczu z Niemcami. Jeleń podobno biegal 20 minut przed zmiana przy lawce rezerwowej i pokazywal, ze chce zmiany. Byl juz wtedy wykonczony. a Janas nie chu chu, biegaj ! I tutaj mi sie dwie rzeczy nie podobaja. 1. Jak zawodowy pilkarz nie potrafi zapier**** 90 min ? 2. Dlaczego Janas go nie zmienil gdy ten go prosil o zmiane dajac oznaki wyczerpania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) 1:0 :D Będzie pogrom! @Kaeres: Nie interesowałem się w sezonie grą Wisły Płock, ale Jeleń chyba miał kontuzje niedawno? Pozatym też jest zmęczony sezonem więc nie można mieć do niego pretensji, że nie może wytrzymać 90 m na boisku. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Janas suxxx! Mógł zrobić zmianę wcześniej :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Pozatym też jest zmęczony sezonem więc nie można mieć do niego pretensji, że nie może wytrzymać 90 m na boisku.A pozostali zawodnicy i 31 innych reprezentacji nie ma za sobą pełnego sezonu ??? PS. Hymn Serbii brzmi jakoś znajomo... Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Cortezon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ALE AKCJA!!!!!!!!!!! NAJLEPSZA AKCJA MŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ALE AKCJA!!!!!!!!!!! NAJLEPSZA AKCJA MŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0 :DSliczna była...oby wiecej takich na MS. Swoja drogą chyba argentynka dojdzie dość daleko w MS.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ALE AKCJA!!!!!!!!!!! NAJLEPSZA AKCJA MŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0 :DPiękna akcja całej drużyny! Ogomne brawa!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Krew mnie zalewa jak ci sedziowie sedziuja , niedosc ze zabral Argentynie czysta brameczke to jeszcze wlepil zolta kartke - paranoja :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Krew mnie zalewa jak ci sedziowie sedziuja , niedosc ze zabral Argentynie czysta brameczke to jeszcze wlepil zolta kartke - paranoja :/Ja bym chyba uszkodzil takiego sedziego ;> Btw 3:0...niezla sieczka sie zapowiada w 2 połowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 3:0 Niewiele brakowało a Rodriguez nie trafił by do bramki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Jak HOLENDRZY ogladali ten mecz to wlasnie wstrzykuja sterydy na mecz z WKS :D Edytowane 16 Czerwca 2006 przez thical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wypas meczyk. thical - true, ten sedzia jakis lewy, nie bylo spalonego i jescze kartke zolta wlepil - n/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Pięknie gra Argentyna, będzie jeszcze kara w 2 połowie, może najwyższy wynik dotychczas w tych MŚ :)? p.s: co do herbu serbii to juz w 1 meczu zauwazylem, ze podobny do polskiego Edytowane 16 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Naprawde nie widze Holendrow w meczu z Argentyna o byc albo nie byc , ja wiem ze jeszcze trwa mecz ARG ale Holendrzy musza dzis zdjac buty i zagrac na 120% B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...