3qu!l!br!um Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 :blink: :blink: :blink: 1:0 dla Tunezji :blink: :blink: :blink: No to niespodzianka, zapowiada się ZAJ***CIE ciekawy meczyk :-P :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 uhuhu 0-1 no no no , prawie jak Czesi - zreszta ktos to juz wykrakal. Ale napor Hiszpanow jest i bedzie do konca ale kto wie Tunezja dobrze sie broni no i ten deszcz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja tam wierze w zwyciestwo Hiszpanii. Tunezja postawila trudne warunki, ale zostala jeszcze cala druga polowa. ;) Do boju España!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zauważyliście, że Gmoch ma problemy z wymową ? :D "A to jest wogóle y y u u y y Via" :lol2: :lol: Nie wiem może nie wypada się śmiać, ale może mu przeszkadza ta "szuflada" rzeczywiście ? ;]]]]] A te analizy są pr0 :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Cały Gmoch jest pr0 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 MOze Tunezja sadze w II polowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wiecie co, Gmoch powinien założyć kabaret, wystarczą skecze tylko z analizą przy pulpicie 3D :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ale jak dzisiaj się chwalili , że to specjalnie z USA sprowadzone i , że niewiele telewizji ma do tego dostęp pewnie znowu abonament podskoczy bo zabraknie na M jak miłość :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) I już 2:1 :) Ale zasłużyli z całą premedytacją :twisted: Edit: 3:1 i FT Edytowane 19 Czerwca 2006 przez kazik2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ufffffffffffffff no udało się Hiszpanom złamać tych nudnie grających Tunezyjczyków... Torres pokazał klase - druga bramka była niesamowita - piękne podanie Fabregasa i wykończenie asa Atletico możnaby oglądać do znudzenia... Trzeba podkreślić świetne zmiany dokonane przez Aragonesa każdy z zawodników których wpuścił miał udział przy bramkach. Joaquin i Raul przy pierwszej, Fabregas przy drugiej i znów Raul przy trzeciej... Życze im by zaszli daleko bo grają naprawdę ładny futbol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Hiszpanie w II polowie sie obudzili, ale tez Tunezja troszeczke siadla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Cieszy mnie wygrana Hiszpanii. Graja dobrze i to sie liczy. Oby tylko nie odpadli w 1/8 czy 1/4 finalu. Ja chce widziec Hiszpanie w finale!!! :D Musza wreszcie przelamac ta zla passe na wielkich imprezach. Mam nadzieje, ze nowe motto Hiszpanow bedzie brzmiec "Gramy jak zawsze, wygrywamy jak nigdy". :D Btw milo sie patrzy na gre Raula wracajacego do wysokiej dyspozycji. ;) Kiedy Polska bedzie tak porywac swoimi wystepami jak Hiszpania? Chyba nigdy. :mur: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja szczerze powiem że byłem za Tunezją ;) A mistrzem w tym roku będzie Korea :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 A mistrzem w tym roku będzie KoreaPolnocna.. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Polnocna.. :wink: Ale to tylko w tedy jak powybija wszystkich zawodników z Korei Południowej :P PS Ciekawe jak jutro zagra Polska z Kostaryką :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 PS Ciekawe jak jutro zagra Polska z Kostaryką :unsure: Pewnie tak samo jak 4 lata temu z USA, tylko co z tego... :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) A mistrzem w tym roku będzie Korea :rolleyes:A ja mysle, ze w finale zagra Arabia Saudyjska zagra z Togo. :D Zapomnialem, ze odpadli juz to moze za cztery lata sie spotakaja w meczu o zloty medal. :) A powaznie piszac/mowiac to nie chce Brazylii w finale. Nigdy im nie kibicowalem za bardzo i nie uleglem tez modzie - Ronaldinho moj bog, chociaz lubie tego gracza i doceniam jego nieprzecietne umiejetnosci, ktore sa wrecz unikalne. ;) Kilku graczy maja fantastycznych - wspomniany Ronaldinho czy Kaka, ale tacy zawodnicy jak Roberto Carlos, Emerson czy nawet Cafu dzialaja mi na nerwy. Imo ich czas sie juz skonczyl i ich gra nie jest tym czym byla kilka ladnych lat temu - inspiracja dla mlodego pokolenia pilkarzy na calym swiecie. Czy Brazylia nie ma lepszych pilkarzy od wspomnianej trojki? Doswiadczeniem moze bija swoich konkurentow na glowe lecz brakuje im "glodu" sukcesu. Dla mnie za malo swiezej krwi jest w druzynie Brazylii. Fajnie by bylo gdyby trafili w 1/8 finalu na Ghane (o ile wyjda z grupy czego im zycze) i odpadli po fantastycznym meczu w wykonaniu Afrykanczykow. Troche nieoczekiwanych wynikow w fazie pucharowej by sie przydalo na tych mistrzostwach. Zawsze to jakas odmiana i uatrakcyjnienie turnieju. Ja Brazylii mowie NIE!! Dobranoc. Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ciekawe jak jutro zagra Polska z KostarykąZagraja moim zdaniem tak jak z Niemcami , Janas da szanse tym co nie grali i to wszystko zadnych fajerwerków typu 4:0 dla Polski nie trzeba się spodziewać. Na 100% bedzie dużo walki trener Kostaryki też nie chece stracic pracy :-P Mój typ 1:0 lub 2:1 dla Polski :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Cieszy mnie wygrana Hiszpanii. Graja dobrze i to sie liczy. Oby tylko nie odpadli w 1/8 czy 1/4 finalu. Ja chce widziec Hiszpanie w finale!!! :D Musza wreszcie przelamac ta zla passe na wielkich imprezach. Mam nadzieje, ze nowe motto Hiszpanow bedzie brzmiec "Gramy jak zawsze, wygrywamy jak nigdy". Tak, ale na ostatnim mundialu to poprostu była kpina, sędzia nie uznał dwóch prawidłowo strzelonych bramek, znienawidiłem wtedy Koreę jeszcze bardziej niż po meczu z Polską, doszła do półfinału po trupach i błędach sędziów zapewne celowych błędach. W końcu Niemcy ją zatrzymały bo tam sedziowie nie mieli powodu aby nie uznać gola Ballacka. Życzę jak najlepiej Hiszpanii, Ghanie, Czechom oraz Argentynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Dzisiaj Polska-Kostaryka :D W środku zagra Szymkowiak (może wreszcie coś pokaże) z Radomskim. Podobno Jełeń z Żurawskim (albo Rasiakiem :D ) w ataku, a Ebi z Krzynówkiem na skrzydłach. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Imo zagraja dosyc dobrze, i wygraja spotkanie. Tak samo jak 4 lata temu, aby kompletnie nie zawiedli kibicow. Tylko co nam z tej wygranej :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzisiaj Polska-Kostaryka :D W środku zagra Szymkowiak (może wreszcie coś pokaże) z Radomskim. Podobno Jełeń z Żurawskim (albo Rasiakiem :D ) w ataku, a Ebi z Krzynówkiem na skrzydłach. Nie wiadomo tylko czy zagra Boruc. Wczoraj na treningu nabawił się jakiejś kontuzji. Może w bramce zobaczymy Kuszczaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) A znacie ta przepowiednie? :lol2: spelnia sie okresowo: "Już za cztery lata Polska będzie mistrzem świata" W sumie to nawet chcialbym zeby nasi dostali w dupe od Kostaryki, gdy beda wracac do kraju nikt nie zostawi na nich suchej nitki, nikt nie bedzie sie tlumaczyl ze "jednak cos wygralismy", i moze wreszcie ktos sie zastanowi co z ta piłka i zaczna sie zmiany a w najlepszym wypadku wjedzie sie pilkarzo na ambicje bo tego dziadom brakuje najbardziej. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez -Caleb- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie wiadomo tylko czy zagra Boruc. Wczoraj na treningu nabawił się jakiejś kontuzji. Może w bramce zobaczymy Kuszczaka Ja mimo wszystko wolę Boruca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja mimo wszystko wolę Boruca .Ja również choć do Kuszczaka pomimo jego słynnej wpadki :lol: nic nie mam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Listkiewicz jest poprostu smieszny!! powiedział, ze nie poda sie do dymisji bo Polska zakwalifikowała sie 2x z rzędu na mistrzostwa. Jeszcze pomnika sie domaga! Och! dziekujemy Ci zacny zasrany prezesie! przerżnijcie to! :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Ciekawe czy są tu jeszcze zagorzali fani polskiej reprezentacji i też się będą dziś upierać, że Polska ładnie gra. GRAJĄ DNO. Nie wierzycie to włączcie na TVP1. Nawet dośrodkować nie umieją, same świece hahaha. To wygląda gorzej niż mecz z 3ligi!!! Edytowane 20 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Nom, graja "Nasi" :P Obysmy przegrali. @ojejku dokladnie ! Dopiero co wlaczylem tv to juz widac bylo ze to Polska gra, beznadziejne "dosrodkowanie" zewlakowa. EDIT BUAHAHHA BRAMA. 0-1 Edytowane 20 Czerwca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Buahahaha normalnie kur... na wymioty mi się zbiera jak ich widzę. Tylko Boruc i Jeleń chcą grać jak zwykle. Idź PAN w ch** z taką reprezentacją. SKANDAL, NĘDZA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 1:0 LOL my chyba nawet o pietruszke nie potrafimy grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...