Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

uprzedzenia plus hamska gra (ile razy faulem zatrzymywali rozpoczęty atak polaków...n/c)

I chamskie dowcipy w telewizji i gazetach, plus przebieranie "cwiczebnych chuliganow" w nasze barwy podczas cwiczen policji, plus trabienie we wszystkich gazetach i tv jak to bardzo sie boja poslich chuliganow - a jak bylo, kazdy wie.

Tak czy inaczej, Niemcy maja spore szanse wygrac ze Szwedami, na tych ostatnich bym nie stawial.

Edytowane przez komisarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I chamskie dowcipy w telewizji i gazetach, plus przebieranie "cwiczebnych chuliganow" w nasze barwy podczas cwiczen policji, plus trabienie we wszystkich gazetach i tv jak to bardzo sie boja poslich chuliganow - a jak bylo, kazdy wie.

Tak czy inaczej, Niemcy maja spore szanse wygrac ze Szwedami, na tych ostatnich bym nie stawial.

niemcy ze szwecja polegna

Jeżeli już jesteśmy przy takim temacie to proponuje coś na wesoło:

Trwaja poszukiwania nowego napisu na autokar naszej reprezentacji! Oto propozycje:

-Tragiczni ale komiczni.

- My tylko przejazdem.

- 280 koni i 24 osły.

- Wystarczy duże białe ?L? na niebieskim tle.

- Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (i zdjęcie Janasa)

- Autobus turystyczny.

- Walczyliśmy jak nigdy. Przegraliśmy jak zawsze.

- Co się stało?

- Ułomni ale skromni.

- Jedziemy na Love Parade.

- Ciulaci ale skrzydlaci.

- Ukryci i przerażeni.

- Uwaga niebezpieczeństwo!

- Nie kopać leżących!

- Prawie jak drużyna.

- Szybcy i wściekli.

- Kółko wędkarskie.

- Nie strzelać, bo może dostać niewinny kierowca!

- Polakom gratulujemy autobusu.

- Tak sobie pokreśliłem i tak mi wyszło.

- Którędy do wyjścia?

- Latający cyrk Pawła Janasa.

- Handel obwoźny - gipsowe krasnale.

- Komu punkty, komu? Bo jedziem do domu.

- Przewóz pracowników: Niemcy ===> Polska.

- Wyjście awaryjne.

- Nas nie dogoniat!

- Nam strzelać nie kazano.

- Szukamy pracy przy szparagach.

- Poszukiwacze zaginionej bramki.

- Lasy Państwowe sp. z o.o.

- Obóz wędrowny.

- Drużyna Actimela.

- Mesjasze narodów.

- To jest miejsce na Twoją reklamę.

- Tylko nie po twarzy.

- Pielgrzymka do Rzymu.

- Titanic.

- Aczkolwiek.

- Zjazd do zajezdni.

- Fundacja Jolanty Kwaśniewskiej 'Dzieci Niczyje'.

- Powered by PZPN.

- domowe przedszkole

- jaki sponsor taka gra - TP SA

- zaloga G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konczac temat Brazylii , maja cos czego nie ma zadna druzyna : dokladniutkie podania Ronaldinho i przeszybkich napastnikow , zwlaszcza Robinho ktorzy przescigna kazda obrone i wejda na to dokladniutkie podanie. Wystarczy im tylko jedna taka akcja i odrazu z tego bedzie gol , i moga grac srednio/slabo z kimkolwiek (Argentyna , Hiszpania , Niemcami) a i tak dzieki tym akcja beda mieli mistrza . Wspomnicie moje slowa , zobaczycie :-P

:blink:

Ronaldo ha ha ha, zaraz mi sie przypomniała ta reklama Opla chyba Bobik 240km/h, bez przesady chyba ogladamy ich inne mecze, bo czego jak czego ale szybkości to napewno im brakuje, już sam fakt ja cieżko mają podejśc pod bramke przeciwnika ze są zmuszenia strzelać z dystansu wiele świadczy, pozatym w dalszym ciągu nie sadze any było tak jak twierdzisz ze grają na 50%, wdg mnie jest odwrotnie, tyle ze większośc z nich to już poprostu emerycie (jak na Brazylie oczywiście :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robicie z Brazylii nadbogow.

Czy sa najlepsi na swiecie to sie okaze. Jak narazie dzierza tytul z 2002r. i do czasu odpadniecia badz przegranej w finale mozna sobie spekulowac i sie wymadrzac ale i tak sa najlepsi na swiecie.

Oczywiscie nie beda ogrywac przeciwnikow za kazdym razem tak jak to wyszlo Argentynie przez przypadek.

W pilke gra sie tak jak pozwala przeciwnik wiec to Serbia zagrala totalnie do bani i nawet Polska by im dolozyla w tym meczu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ale się meczyk dziś zapowiada :D Argentyna - Holandia ;]]]]]]]]] Niech zniszczą Orjanów ;]]]

Pojadą po nich równo, tym bardziej że pomaranczowi wyjdą rezerwowym składem (nie zagra m.in. żaden z piłkarzy, który ma na koncie kartkę).

Ale i tak w najsilniejszym składzie nie dali by rady Argentynie. To już nie ta drużyna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premier Kazimierz Marcinkiewicz uważa, że w Polskim Związku Piłki Nożnej potrzebne są zmiany organizacyjne jak i personalne. Zapowiada interwencję, jeśli do grudnia PZPN nie dokona takich zmian.

REKLAMA Czytaj dalej

"Na pewno muszą być zmiany personalne dokonane. I mogę tu powiedzieć to, że jeśli sam Związek Piłki Nożnej nie wyciągnie wniosków własnych wobec siebie, to w grudniu, po decyzjach dla nas najważniejszych, dotyczących mistrzostw Europy, będziemy w takich decyzjach musieli uczestniczyć" - powiedział premier w środę w radiowych "Sygnałach Dnia".

Występ polskiej reprezentacji w Niemczech, Marcinkiewicz ocenił następująco:

"To nie była drużyna na mistrzostwa świata. A może jest inaczej, może jest tak, że właśnie na takim poziomie jest dziś polskie piłkarstwo? Polski Związek Piłki Nożnej musi zastanowić się, co z sobą zrobić i co zrobić z polską piłką".

Premier dodał, że rozmawiał z ministrem sportu Tomaszem Lipcem. "Uznaliśmy, że będzie trzeba dokonać takich zmian, żeby wzmocnić szkolenie młodzieży, żeby wzmocnić szkoły mistrzostwa sportowego, żeby powiązać te szkoły z najlepszymi klubami, żeby wprowadzić zasady obowiązkowego szkolenia" - podkreślił.

mam nadzieje ze to nie tylko gadu gadu po mundialowe i jakies czyny za tym pojda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cortezon, o ile dobrze pamiętam na poprzednim WorldCup'ie też mieli jakiś konflikt w drużynie, i skończyło się to dla nich niewesoło.

Mam nadzieję, że Robben z jednym z napastników reprezentacji Holandii przestaną się wreszcie kłucić i dojdą do porozumienia (ponoć doszli, ale w ostatnim meczu tego nie okazali). Jeżeli ma być tak jak w ostatnim meczu Holandii, że Robben mając właśnie na czystej pozycji tego gościa sam strzela, to daleko na takim zgraniu nie zajadą.

Przekonamy się dzisiaj o 21, czy zmieni się ich postępowanie na lepsze... oby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto oglada Argentyne z Holandia ? - dobry mecz ?? bo ja WKS ogladam a tam cios za cios non stop kontraataki

W sumie nie ma sensu hol - arg ogladać bo wks - ser duzo lepszy. W 1 połowie oglądałem 2 mecze przerzucajać kanały i stwierdzam ze mega swiatowe zespoły nie zawsze robią dobre widowisko (myśl stara jak świat imo :P). W drugiej oglądam już tylko wks-serbia ;d Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja ogladalem calutki mecz WKS - naprawde dobry mecz i calkowicie zasluzenie wygrali 3-2 startujac z 0-2 , choc Serbia chyba zdruzgotana psychicznie - zdecydowanie najgorsza druzyna na mistrzostwach. ARG - HOL do przewidzenia byl wynik choc nie daje wiekszych szans ani Meksykowi ani Portugalii choc HOL-POR moze byc wyrownane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed MŚ miałem nadzieję, że WKS sprawi niespodziankę w grupie śmierci ale jednak w tym roku faworyci są w świetnej dyspozycji i niespodzianek jest jak na lekarstwo.

Szkoda, że zespoły z Afryki odpadają :( Zawodnicy z czarnego lądu zawsze dają z siebie wszystko przez pełne 90 min - nigdy nie cofają nogi, zawsze brną o przodu, zawsze popisują się dobrą techniką i niesamowitą kondycją - naprawde świetnie się to ogląda. Wszystkie mecze z udziałem WKS były emocjonujące.

No i ta raaadość po strzeleniu bramki!!!!!!!! TO JEST TO!!!! Całkowity spontan!! Życze im awansu do kolejnego mundialu!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed MŚ miałem nadzieję, że WKS sprawi niespodziankę w grupie śmierci ale jednak w tym roku faworyci są w świetnej dyspozycji i niespodzianek jest jak na lekarstwo.

Szkoda, że zespoły z Afryki odpadają :( Zawodnicy z czarnego lądu zawsze dają z siebie wszystko przez pełne 90 min - nigdy nie cofają nogi, zawsze brną o przodu, zawsze popisują się dobrą techniką i niesamowitą kondycją - naprawde świetnie się to ogląda. Wszystkie mecze z udziałem WKS były emocjonujące.

No i ta raaadość po strzeleniu bramki!!!!!!!! TO JEST TO!!!! Całkowity spontan!! Życze im awansu do kolejnego mundialu!!!

Nie bój zaby ;). Jeszcze jest Ghana :P. Oby wygrała z USA a Czesi musza wygrać z Włochami (chociaż Ghanie wystarczy wygrać z usa). BArdzo licze na Ghane i Czechów :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś szykuje się 3cia wojna światowa USA vs Ghana :) szanse moim zdaniem wyrównane bo Amerykanie pokazali w meczu z Włochami, że potrafią walczyc do upadłego, zupełnie jak z amerykanskich filmów.

Choć ich skład jest nieco wybrakowany przez te kartki, to mimo wszystko zapowiada się na niezłe widowisko.

Kibicuję dużej liczbie goli i walce do 90+ minuty.

Edytowane przez mihalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za momencik wpsaniale jak mysle mecze bedzie mnostwo walki , juz niewiem ktory mecz ogladac ale chyba zostane przy Czechy - Wlochy. Oczywiscie kibicujemy GHANIE oraz CZECHOM , osobiscie nie znosze Wloskiej pilki i ich 5tki w obronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...