Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Zamknijcie te temat bo mnie zaraz chu... strzeli przez tego sędziego :[ to sobie nastrój poprawiłem :mur: :mur: Brazylia rozniesie te szmaty :P. Szkoda tylko, że bedą się jarać, że znowu do Finału doszli ;( a każdy widział jak było... ehhh Później dziwić się, że ludzie Niemców nienawidzą.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blehhhh, Niemcy to zawsze mają farta. Wkońcu przegrają, oby w next meczu. Szkoda mi Argentyny imo grała lepiej, arbiter był 12 zawodnikiem szwabów i wyszło jak wyszło. ;(

Mój faworyt do WC przegrał :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beznadzieja , *puts the gun to his temple and pulls the trigger , mam nadzieje ze w nastepnym meczu odpadna

zero szans Wlosi sa zalosni a pewnie w stylowym aktorskim stylu w 90min dzis wygraja z ukraina

Nie ma co Niemcy sa juz raczej w finale i tylko Brazylia moze ich upokorzyc

Edytowane przez thical

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w następnym meczu Niemców kibicuje sędziemu ( nie zawiodę się ) :lol2:

ale najlepsza była realizacja- jezeli cokolwiek się działo pod bramką Argentyny to sytuację było widać a pod bramką Lehmana nic się nie dział bo nie było żadnych powtórek - tej ręki też :lol2:

Argentyna-Niemcy 2-1 (widząc skuteczność Argentyny w karnych inaczej dałbym 3-1 )

ja np. kibicowałem Niemcom, bo Argentyny nie zniese.

a po polsku ?

A czytać ze zrozumieniem nie umiemy? Z mojej wypowiedzi chyba jasno wynika, że nie lubie Argentyny i kibicuje ich przeciwnikom.

bez tego protekcjonalnego tonu prosze NIE ZNIESE jest źle popraw posta i nie szczekaj Edytowane przez kvasek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG!!!!! Najgorsze koszmary wydają się stawać rzeczywistością!!! W pófinale Szwaby pewnie zagrają z makaronami więc jedna z tych dwóch najbardziej znienawidzonych przezemnie drużyn zdobędzie conajmniej srebrny medal :mur:

Brazylio błagam nie zawiedź użyszkodników PurePC i wygraj miszcza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG!!!!! Najgorsze koszmary wydają się stawać rzeczywistością!!! W pófinale Szwaby pewnie zagrają z makaronami więc jedna z tych dwóch najbardziej znienawidzonych przezemnie drużyn zdobędzie conajmniej srebrny medal :mur:

Brazylio błagam nie zawiedź użyszkodników PurePC i wygraj miszcza :D

luzuj Brazylia idzie na pewnego mistrza ale szkoda tego srebra dla Niemcow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brazylia im powinna utemperowac mordy.

Przeciez takiego zawistnego, popieprzonego ludu(oczywisice nie wszyscy) to swiat nie widzial.

Pozorowanie faulii, rzucanie w bramkarza Argentyny kubkami przez kibicow, przeciez zachowuja sie gorzej niz malpy w zoo.

i jeszcze potrafia przechodzic przez nasza granice wyrzucac smieci :mur: :mur: .

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...