tripsta Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 GL Germany ;) traitor :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 bana Rogerowi ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 I Argentyna nie strzeliła karnego :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 to juz jest koniec ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Argentyna musi wygrać ! Niemcy mają w drużynie Wieśka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 beznadzieja , *puts the gun to his temple and pulls the trigger , mam nadzieje ze w nastepnym meczu odpadna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Co wy macie do szwabow ?? Eh chyba wygraja to c(: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Niemcy awansowali, Argentyna odpadła :|. Koniec meczu :(. Ale się biją :D Edytowane 30 Czerwca 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Haha [; ;] wiedziałem ... Edytowane 30 Czerwca 2006 przez RogerWhite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale mi to wygrana :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 <brawo> Argentyna wraca do domu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Haha leja sie, nie potrafia przegrywac... n/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale mi to wygrana :( Ale oczywiscie wg. komentatorow Polsatu wygrana jak najbardziej zasluzona.... A przeciez w dogrywce Argentynczycy wiecej sytuacji mieli. Ale... teraz juz tylko zostala Brazylia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Zamknijcie te temat bo mnie zaraz chu... strzeli przez tego sędziego :[ to sobie nastrój poprawiłem :mur: :mur: Brazylia rozniesie te szmaty :P. Szkoda tylko, że bedą się jarać, że znowu do Finału doszli ;( a każdy widział jak było... ehhh Później dziwić się, że ludzie Niemców nienawidzą. Edytowane 30 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 nie wiem o co oni jeszcze chca sie bic, buraki durne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Niemcy potrafili strzelac karne, nie mogę tego powiedzieć o Argentyńczykach, fatalnie im one wyszły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Blehhhh, Niemcy to zawsze mają farta. Wkońcu przegrają, oby w next meczu. Szkoda mi Argentyny imo grała lepiej, arbiter był 12 zawodnikiem szwabów i wyszło jak wyszło. ;( Mój faworyt do WC przegrał :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) beznadzieja , *puts the gun to his temple and pulls the trigger , mam nadzieje ze w nastepnym meczu odpadna zero szans Wlosi sa zalosni a pewnie w stylowym aktorskim stylu w 90min dzis wygraja z ukraina Nie ma co Niemcy sa juz raczej w finale i tylko Brazylia moze ich upokorzyc Edytowane 30 Czerwca 2006 przez thical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 spokojnie , im wyzej dojda tym upadek bedzie bardziej dotkliwy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Sadze ze te mistrzostwa wygraja niemcy.... Jak wygrali z polska to z brazylia tym bardziej powinni wygrac :lol2: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 No to cos sie szykuje powtórka z 2002r. Nie wiem o co wam chodzi, ja np. kibicowałem Niemcom, bo Argentyny nie zniese. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) ja w następnym meczu Niemców kibicuje sędziemu ( nie zawiodę się ) :lol2: ale najlepsza była realizacja- jezeli cokolwiek się działo pod bramką Argentyny to sytuację było widać a pod bramką Lehmana nic się nie dział bo nie było żadnych powtórek - tej ręki też :lol2: Argentyna-Niemcy 2-1 (widząc skuteczność Argentyny w karnych inaczej dałbym 3-1 ) ja np. kibicowałem Niemcom, bo Argentyny nie zniese. a po polsku ? A czytać ze zrozumieniem nie umiemy? Z mojej wypowiedzi chyba jasno wynika, że nie lubie Argentyny i kibicuje ich przeciwnikom.bez tego protekcjonalnego tonu prosze NIE ZNIESE jest źle popraw posta i nie szczekaj Edytowane 30 Czerwca 2006 przez kvasek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Sadze ze te mistrzostwa wygraja niemcy.... to dobrze ze nie jestes sedzia <_< B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Niemcu ole brazylia im do podeszw nie dorasta :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 OMG!!!!! Najgorsze koszmary wydają się stawać rzeczywistością!!! W pófinale Szwaby pewnie zagrają z makaronami więc jedna z tych dwóch najbardziej znienawidzonych przezemnie drużyn zdobędzie conajmniej srebrny medal :mur: Brazylio błagam nie zawiedź użyszkodników PurePC i wygraj miszcza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 a po polsku ?A czytać ze zrozumieniem nie umiemy? Z mojej wypowiedzi chyba jasno wynika, że nie lubie Argentyny i kibicuje ich przeciwnikom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wiecie jest przyslowie "Wszyscy graja w pilke nozna ale tylko niemcy wygrywaja" :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 OMG!!!!! Najgorsze koszmary wydają się stawać rzeczywistością!!! W pófinale Szwaby pewnie zagrają z makaronami więc jedna z tych dwóch najbardziej znienawidzonych przezemnie drużyn zdobędzie conajmniej srebrny medal :mur: Brazylio błagam nie zawiedź użyszkodników PurePC i wygraj miszcza :D luzuj Brazylia idzie na pewnego mistrza ale szkoda tego srebra dla Niemcow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Brazylia im powinna utemperowac mordy. Przeciez takiego zawistnego, popieprzonego ludu(oczywisice nie wszyscy) to swiat nie widzial. Pozorowanie faulii, rzucanie w bramkarza Argentyny kubkami przez kibicow, przeciez zachowuja sie gorzej niz malpy w zoo. i jeszcze potrafia przechodzic przez nasza granice wyrzucac smieci :mur: :mur: . Edytowane 30 Czerwca 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 No to można powiedzieć że sędzia pomógł bardzo, szkoda mi Argentyny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...