ent Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dżizus, kur..., ja p...... czemu!!!! 2-gi mundialowy zawód tego dnia.... reszta mistrzostw bedzie jałowa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Czyli final Niemcy - Francja. Francuzi maja teraz tylko jedna szanse do rehabilitacji za to, co zrobili Brazylii - musza wygrac z Niemcami.Final Francja - Wlochy. Nadal twierdze, ze Niemcy sa za slabi na final i jak sedzia nie bedzie im pomagal to zajma 4 miejsce. :lol: Zidane nadal jest wielki. O matko jak on bosko gral. :huh: :P Pilkarski Bog jest laskawy dla Zidane'a i sprawi, ze zakonczy kariere jako mistrz swiata. :D Mistrzostwa Europy nam juz pozostaly. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Bez epitetów już nie dajesz rady, ent? Brawo Zizu, jesteś wielki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Hahaha do domu Brasil :lol2: Viva La France B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dobrze , wysmienicie, fantastycznie....nie musze juz ogladac dalej mundialu bo "mecze" ktore nas czekaja beda rownie interesujace co nowy odcinek m jak mydło i kolejny żart o norrisie;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dopiero po 1 bramce im się zachciąło grac frajerzy normalnie już nie ma komu kibicować. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Bany żabojadom !!!!!! A może "kanarinjooos"? ;) No tego to sie chyba nikt nie spodziewal ;] Ja się spodziewałem, po cichu liczyłem, że wygrają francuzi. Nawet z kumplami się założyłem, mówili, że postradałem zmysły. A teraz nie chcą ze mną gadać ;) Ja to chyba jasnowidzem zostanę :D Brazylia była słabsza, nie mieli pomysłu na dobrze grających francuzów. Francja była lepsza o klasę, ot cała filozofia. FRANCE Edytowane 1 Lipca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :shock: :shock: :shock: Powiem tak: Francja zaskoczyła in plus Brazylia zaskoczyła in minus Oglądając to spotkanie nie wierzyłem, że to canarinhos, nie do tego nas przyzwyczaili i nie tego się po nich spodziewaliśmy. To był chyba pierwszy mecz w którym widziałem Brazylię nie mającą żadnego pomysłu na grę... Szacunek dla Francuzów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zbanować wszystkich co byli za Francuzami !!!!!!!!!! ;]]]]]]]]]] :D Chcieliście to teraz macie MŚ: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « NIEMCY!!! ESESMANI ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 [ciaaach!!!] Teraz to pozostają mi tylko marzenia, że Włosi coś pokażą, co jest raczej nie możliwe :| Chciałbym, żeby finał był Włochy - Portugalia, w ostateczności Francja zamiast Portugalii, ale to tylko kolejne marzenie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 YEAH!!!!!!!!!!! FRANCJA WINS!!!!!!! ZIZU RESPECT!!!!!! Meczyk byl pierwsza klasa. od poczatku kibicowalem Francji, glownie ze wzgledu zizu. Kur... ten koles jest poprostu niesamowity, przed chwila ogladalem filmiki z Zidanem jak wymiata:D:D Bardzo bym chcial zeby Francja wygrala caly mundial i Zidane by odszedl w najlepszy sposob jaki sie chyba da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ale pyta ;/ tego nie chciałem... pewnie finał bedzie francja - niemcy ... szkoda canarinios, szkoda... :( konciec MŚ jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Kurcze szkoda mi Brazylii, byla moim faworytem, wiec teraz trzymam kciuki za Portugal (drugia Brazylia) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Brazylia sama się prosiła, zlekceważyli przeciwników - mają efekty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tak sobie teraz myślę na chłodno i ponownie dochodzę do wniosku, ze nie ma kogo już oglądać. Z czworga złego chyba postawię na Francję. Niemców nie znoszę z zasady, za świńskie ryje Borowskiego, Schweinsteigera i Khana, Włochów za statyczny i nudny jak flaki z olejem futbol, a Portugali za.... Holandię, Anglię i kuta.... Figo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 a jak pisalem przed mundialem, ze brazylia nie dojdzie do nawet do polfinalu to mnie wysmiano :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Niemców nie znoszę z zasady, za świńskie ryje Borowskiego, Schweinsteigera i Khana :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Też ich dlatego nie lubię :D :lol: A najlepsze to, że Klose coraz bardziej ma taki ryj ;]]]]]]]]]]]]]]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Francja nie wygra finału... oby wygrali Niemcy, Włosi lub Portugalia... ktoś z nich, oby nie francja, nienawidze ich !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Brazylia byla cienka wiec sie nie dziwcie ze dostali, wszystkie gwiazdy byly tak zjechane po sezonie ze nie bykli w stanie pokonac Brazyli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Brazylia byla cienka wiec sie nie dziwcie ze dostali, wszystkie gwiazdy byly tak zjechane po sezonie ze nie bykli w stanie pokonac Brazyli Racja, chyba w klubach nikt tak nie liczy jak na Brazylijczykow, nawet w Polsce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Brazylia byla cienka wiec sie nie dziwcie ze dostali, wszystkie gwiazdy byly tak zjechane po sezonie ze nie bykli w stanie pokonac Brazyli Chyba Francji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) co tu dużo mówić wstyd kucyk won :angry: co, gul staje w gardle to wasze kanarinios to na dzień dzisiejszy w większości banda pewnych siebie emerytów i grubasów, przyjechali na Mistrzostwa jako zwycięscy, a tu taki &^* ogarnij się, wiem że Ci głupio bo przecież Brazylia grała na 30% i nie musiała się męczyć i w ogóle - pisałem wcześniej, że to bzdury, było widać, że ich zwycięstwa były wymęczone, bramki ze spalonych, zero ciekawej i miłej dla oka gry, do takiej jakiej nas przyzwyczaili, było widać że są braki, ale co tam, zostawałem razem z innymi zlewany, a teraz powiem raz jeszcze - buahaha :lol: Edytowane 1 Lipca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Cytat meczu - "Malouda na kolanach, gdzieś zgubił formę" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Czemu brazylia przegrala ten mecz... :lol: :lol: :lol: Widocznie Grubaldo i sp z o.o. zmieniaja zawod ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Przepowiadam, że finał będzie Francja - Włochy ;] Ciekawe jak teraz zareagują media na wielką przegraną faworytów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Niemców nie znoszę z zasady, za świńskie ryje Borowskiego, Schweinsteigera i Khana :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Też ich dlatego nie lubię :D :lol: A najlepsze to, że Klose coraz bardziej ma taki ryj ;]]]]]]]]]]]]]]]]]] Przyłączam się :lol: A co do Klose to on już od dłuższego czasu ma taki ryj :lol: :lol: :lol: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Poprostu nie mam słów - z braku czasu nie widziałem dzisiaj żadnego meczu - wracam do domu i co widze? Anglia i Brazylia OUT!!!! SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W półfinałach znalazły się drużyny, którym życzyłem szybkiego odpadnięcia, szczerze mówiąc to nawet mi się nie chce oglądać kolejnych spotkań - bo co będzie ciekawego? Wszystkie drużyny będą grały na 0, efektem tego będą zapewne nudne mecze, dodać do tego jeszcze kolejne wielbłądy" sędziów (na korzyść gospodarzy ofkors) i mamy piękne widowiska.... hmmm może obejrze mecz Francuzów ze względu na wysoki poziom aktorstwa prezentowany ostanio przez Henrego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 obym nie musial jeszcze dlugo ogladac tych szwabskich mord. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Przyłączam się :lol: A co do Klose to on już od dłuższego czasu ma taki ryj :lol: :lol: :lol: :mur: Chyba mają tego samego masażystę :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...