Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli final Niemcy - Francja. Francuzi maja teraz tylko jedna szanse do rehabilitacji za to, co zrobili Brazylii - musza wygrac z Niemcami.

Final Francja - Wlochy. Nadal twierdze, ze Niemcy sa za slabi na final i jak sedzia nie bedzie im pomagal to zajma 4 miejsce. :lol:

Zidane nadal jest wielki. O matko jak on bosko gral. :huh: :P

Pilkarski Bog jest laskawy dla Zidane'a i sprawi, ze zakonczy kariere jako mistrz swiata. :D

Mistrzostwa Europy nam juz pozostaly. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze , wysmienicie, fantastycznie....nie musze juz ogladac dalej mundialu bo "mecze" ktore nas czekaja beda rownie interesujace co nowy odcinek m jak mydło i kolejny żart o norrisie;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bany żabojadom !!!!!!

A może "kanarinjooos"? ;)

No tego to sie chyba nikt nie spodziewal ;]

Ja się spodziewałem, po cichu liczyłem, że wygrają francuzi. Nawet z kumplami się założyłem, mówili, że postradałem zmysły. A teraz nie chcą ze mną gadać ;) Ja to chyba jasnowidzem zostanę :D

Brazylia była słabsza, nie mieli pomysłu na dobrze grających francuzów. Francja była lepsza o klasę, ot cała filozofia.

FRANCE

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock: :shock: :shock:

Powiem tak:

Francja zaskoczyła in plus

Brazylia zaskoczyła in minus

Oglądając to spotkanie nie wierzyłem, że to canarinhos, nie do tego nas przyzwyczaili i nie tego się po nich spodziewaliśmy. To był chyba pierwszy mecz w którym widziałem Brazylię nie mającą żadnego pomysłu na grę... Szacunek dla Francuzów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbanować wszystkich co byli za Francuzami !!!!!!!!!! ;]]]]]]]]]] :D

Chcieliście to teraz macie MŚ:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
NIEMCY!!! ESESMANI ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ciaaach!!!] Teraz to pozostają mi tylko marzenia, że Włosi coś pokażą, co jest raczej nie możliwe :| Chciałbym, żeby finał był Włochy - Portugalia, w ostateczności Francja zamiast Portugalii, ale to tylko kolejne marzenie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YEAH!!!!!!!!!!! FRANCJA WINS!!!!!!! ZIZU RESPECT!!!!!! Meczyk byl pierwsza klasa. od poczatku kibicowalem Francji, glownie ze wzgledu zizu. Kur... ten koles jest poprostu niesamowity, przed chwila ogladalem filmiki z Zidanem jak wymiata:D:D Bardzo bym chcial zeby Francja wygrala caly mundial i Zidane by odszedl w najlepszy sposob jaki sie chyba da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie teraz myślę na chłodno i ponownie dochodzę do wniosku, ze nie ma kogo już oglądać. Z czworga złego chyba postawię na Francję. Niemców nie znoszę z zasady, za świńskie ryje Borowskiego, Schweinsteigera i Khana, Włochów za statyczny i nudny jak flaki z olejem futbol, a Portugali za.... Holandię, Anglię i kuta.... Figo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemców nie znoszę z zasady, za świńskie ryje Borowskiego, Schweinsteigera i Khana

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Też ich dlatego nie lubię :D :lol: A najlepsze to, że Klose coraz bardziej ma taki ryj ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brazylia byla cienka wiec sie nie dziwcie ze dostali, wszystkie gwiazdy byly tak zjechane po sezonie ze nie bykli w stanie pokonac Brazyli

Racja, chyba w klubach nikt tak nie liczy jak na Brazylijczykow, nawet w Polsce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu dużo mówić wstyd

kucyk won :angry:

co, gul staje w gardle

to wasze kanarinios to na dzień dzisiejszy w większości banda pewnych siebie emerytów i grubasów, przyjechali na Mistrzostwa jako zwycięscy, a tu taki &^*

ogarnij się, wiem że Ci głupio bo przecież Brazylia grała na 30% i nie musiała się męczyć i w ogóle - pisałem wcześniej, że to bzdury, było widać, że ich zwycięstwa były wymęczone, bramki ze spalonych, zero ciekawej i miłej dla oka gry, do takiej jakiej nas przyzwyczaili, było widać że są braki, ale co tam, zostawałem razem z innymi zlewany, a teraz powiem raz jeszcze - buahaha :lol:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemców nie znoszę z zasady, za świńskie ryje Borowskiego, Schweinsteigera i Khana

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Też ich dlatego nie lubię :D :lol: A najlepsze to, że Klose coraz bardziej ma taki ryj ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Przyłączam się :lol:

A co do Klose to on już od dłuższego czasu ma taki ryj :lol: :lol: :lol: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu nie mam słów - z braku czasu nie widziałem dzisiaj żadnego meczu - wracam do domu i co widze? Anglia i Brazylia OUT!!!!

SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W półfinałach znalazły się drużyny, którym życzyłem szybkiego odpadnięcia, szczerze mówiąc to nawet mi się nie chce oglądać kolejnych spotkań - bo co będzie ciekawego? Wszystkie drużyny będą grały na 0, efektem tego będą zapewne nudne mecze, dodać do tego jeszcze kolejne wielbłądy" sędziów (na korzyść gospodarzy ofkors) i mamy piękne widowiska....

hmmm

może obejrze mecz Francuzów ze względu na wysoki poziom aktorstwa prezentowany ostanio przez Henrego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...