kucyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Widziałem przed chwilą powtórkę z 'faulem' Rooneya w meczu z Portugalią. IMO to nie było celowe uderzenie z jego strony-wydaje mi się że poprostu nie orientował się zabardzo gdzie jest piłka i chciał się za wszelką cenę utzymać na nogach, to on był wcześniej faulowany i gra powinna być zatrzymana już wcześniej.... no ale moge się mylić :) musze to jeszcze pare razy obejrzeć - może gdzieś pokażąale on nie dostał kartki za kopnięcie w jaja tylko za to, że odepchnał zawodnika rękami podczas kłótni z sędzią, za to dostał czerwień, głupi faul, ale sędzia zachował się bardzo dobrze - zasada jest prosta - jeżeli sędzia zauważy naruszenie nietykalności zawodnika bez piłki to daje się czerwień Edytowane 2 Lipca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Widziałem przed chwilą powtórkę z 'faulem' Rooneya w meczu z Portugalią. IMO to nie było celowe uderzenie z jego strony-wydaje mi się że poprostu nie orientował się zabardzo gdzie jest piłka i chciał się za wszelką cenę utzymać na nogach, to on był wcześniej faulowany i gra powinna być zatrzymana już wcześniej.... no ale moge się mylić :) musze to jeszcze pare razy obejrzeć - może gdzieś pokażą Teraz to już nie ma znaczenia, sytuacja była taka ze mógł mu dać żółtą lub czerwoną, w zależności od uznania, dał czerwoną i tyle. Angoli szkoda wolałbym ich niż Portugalie, ale i tak cieszę się, że Brazylia jedzie do domu, może na następnych mistrzostwach zmądrzeje i nie pozwoli sobie na wystawianie w pierwszym składzie spacerujących zawodników Ronaldo był dobrym piłkarzem, należy mu się szacunek i w ramach tego szacunku mógł powołać go jako rezerwowego, ale nie jako czołowego snajpera Na koniec mam nadzieje, że finał będzie Niemcy – Francja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Teraz to już nie ma znaczenia, sytuacja była taka ze mógł mu dać żółtą lub czerwoną, w zależności od uznania, dał czerwoną i tyle. Angoli szkoda wolałbym ich niż Portugalie, ale i tak cieszę się, że Brazylia jedzie do domu, może na następnych mistrzostwach zmądrzeje i nie pozwoli sobie na wystawianie w pierwszym składzie spacerujących zawodników Ronaldo był dobrym piłkarzem, należy mu się szacunek i w ramach tego szacunku mógł powołać go jako rezerwowego, ale nie jako czołowego snajpera Na koniec mam nadzieje, że finał będzie Niemcy – Francja przypominam raz jeszcze - kartka była za odepchnięcie, nie za kopnięcie bo sędzia tego nie widział, i nie ma zależności od uznania w tym momencie - za samosądy na boisku daje się tylko czerwone kartki - przepisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) na nieszczescie wracalem wczoraj po meczu Francja-Brazylia do domu metrem ,a ze mieszkam w Paryzu i Francuzi mecz wygrali to nawet nie bede wam opisywal co sie dzialo na ulicach i w metrze ,poprostu zrobili swieto narodowe a dzikie krzyki radosci trwaly do rana tak jak by mistrzostwa mieli juz w kieszeni ,pisze ze niestety akurat wtedy wracalem bo nawet w 1998 jak wygrali mistrzostwa to tak sie nie darli jak wczoraj po meczu ,o ile nasi kibice tez sie dra to to co robili kibole Fr. zaskoczylo nawet mnie -bieganie po ulicach prawie nago ,zatrzymywanie samohodow ,no i to darcie sie z z dziewczynami na czele a te darly sie najglosniej i najbardziej dokuczliwie dlatego mam w [gluteus maximus] ich wygrana w ramach zemsty za straty moralne ;) ;) Edytowane 2 Lipca 2006 przez gladiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Heh ja pamietam jak siedzialem w Londynie i Anglicy dostali sie do MS. Ale bylo szalenstwo na ulicach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 przypominam raz jeszcze - kartka była za odepchnięcie, nie za kopnięcie bo sędzia tego nie widział, i nie ma zależności od uznania w tym momencie - za samosądy na boisku daje się tylko czerwone kartki - przepisyA skad wiesz za co Rooney dostal czerwona kartke? Z tego co mi wiadomo to sedzia nie sprecyzowal tego w swoim "dzienniku zdarzen". Imo czerwona kartka sie nalezala za kopniecie z premedytacja Portugalczyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 na nieszczescie wracalem wczoraj po meczu Francja-Brazylia do domu metrem ,a ze mieszkam w Paryzu i Francuzi mecz wygrali to nawet nie bede wam opisywal co sie dzialo na ulicach i w metrze ,poprostu zrobili swieto narodowe a dzikie krzyki radosci trwaly do rana tak jak by mistrzostwa mieli juz w kieszeni ,pisze ze niestety akurat wtedy wracalem bo nawet w 1998 jak wygrali mistrzostwa to tak sie nie darli jak wczoraj po meczu ,o ile nasi kibice tez sie dra to to co robili kibole Fr. zaskoczylo nawet mnie -bieganie po ulicach prawie nago ,zatrzymywanie samohodow ,no i to darcie sie z z dziewczynami na czele a te darly sie najglosniej i najbardziej dokuczliwie dlatego mam w [gluteus maximus] ich wygrana w ramach zemsty za straty moralne ;) ;) Fajnie by było przeżyć coś takiego u nas, ale to chyba misja niewykonalna <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A moze mu sie uzbieralo. Rooney jest nerwusem. Pierw kolesia skopal pozniej odpychal wiec pozegnal sie z murawa i MS. Wcale mi go nie zal tak jak Anglii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 NIEE Gorszych par półfinałowych dawno nie widziałem :/ Za nikim nie jestem więc wybieram kraj teoretycznie najbiedniejszy czyli Protugalie ;). A tak btw w tych MŚ nie bylo takiego meczu jak w e2004 jak CZE-HOL czy e2000 jak POR - UK czy chodziby tony meczów z jak narazie najlepszych dla mnie MŚ we Francji 98. Ogolnie dużo jest nudnych meczów bo oczywiście sie gra tylko o wynik. Niby logiczne ale nie zdziwie sie jak coraz mniej osob bedzie ogladać MŚ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Francja w 1/2 i jest pięknie :D Do szczęścia brakuje mi tylko wyczynu Zidane'a a'la MJ, gol na wagę zwycięstwa w ostatnich sekundach finału :mrgreen: To by było idealne zakończenie dla Zizou jako reprezentanta Francji. Fra - Por, zapowiada się ciekawie, gorzej z meczem Niemcy - Włochy, chyba prędzej zasnę, niż się rozpocznie. Edytowane 2 Lipca 2006 przez Allen3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Francja zagra w finale z Włochami i zdobędą mistrzostwo, a Portugalia pokona Niemców w walce o 3 miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 FINAŁ MŚ: Włochy - Francja [2:1] Zobaczycie, makaroniarze rozniosa szwabow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 xpektor pierwsz raz jestem za Twoimi makaroniarzami [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 NIEE Gorszych par półfinałowych dawno nie widziałem :/Ja widzialem gorsze na poprzednim mundialu. :P FINAŁ MŚ: Włochy - Francja [2:1] Zobaczycie, makaroniarze rozniosa szwabow ;) No przychylam sie do takiego finalu choc wynik trzeba przestawic w druga strone - powtorka z Euro 2000. :D I nie pisz szwabow bo niektorzy chca rozdawac bany za takie "oszczerstwa" w kierunku naszych super, el0, pr0, ziomali z zachodniej granicy. :lol2: Niemcy - Wlochy 0:2, tak ma byc i nie ma dyskusji. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja widzialem gorsze na poprzednim mundialu. :P No przychylam sie do takiego finalu choc wynik trzeba przestawic w druga strone - powtorka z Euro 2000. :D I nie pisz szwabow bo niektorzy chca rozdawac bany za takie "oszczerstwa" w kierunku naszych super, el0, pr0, ziomali z zachodniej granicy. :lol2: Niemcy - Wlochy 0:2, tak ma byc i nie ma dyskusji. :P Lol, za brak kultury wypowiedzi jak już A co do wyniku mam nadzieje że Włosi odpadną z Niemcami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Francja zagra w finale z Włochami i zdobędą mistrzostwo, a Portugalia pokona Niemców w walce o 3 miejsce.Jestem jak najbardziej za - choć w to wątpię.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Jestem jak najbardziej za - choć w to wątpię..Trzeba mocno wierzyc, ze tak sie stanie. ;] O ile sedzia nie bedzie drukowal to Wlosi powinny sobie poradzic z Niemcami. Dla mnie Niemcy sa slabi i nawet w meczu z Argentyna potwierdzili to. Gdyby nie zachowawcza gra Argentyny po strzeleniu bramki i niezrozumiale zmiany ich trenera to juz 99% uzytkownikow PurePC by sie cieszyla z odpadniecia naszych sasiadow. Wlosi z wracajacym do formy Tottim i Nesta po kontuzji sa dla mnie faworytem tego spotkania i spodziewam sie ich wygranej, moze nie przekonujacej ale zawsze wygranej. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Francja dostała teraz taki zastrzyk moralny ,że będzie Portugalii bardzo ciężko ich pokonać.Portugalczycy dobrze pamiętają półfinał z 2000r...zapowiada się zajebsty mecz.Tak wykartkowana drużyna i znalezli się w półfinale.respect. Chce finału Portugalia-Włochy Edytowane 2 Lipca 2006 przez talib666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Wstyd sie przyznac ale nieoglądałem wczorajszych spotkań ale piekielnie sie ciesze ze moje druzyny awansowały.Mysle że bedzie finał portugalia - włochy ale francja i niemcy to mocne drużyny nawet mocniejsze od swoich przeciwników tylko ja tak zawsze mam ze jestem za słabszymi :rolleyes: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 http://futebolez.blogs.sapo.pt/57499.html [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Trzeba mocno wierzyc, ze tak sie stanie. ;] O ile sedzia nie bedzie drukowal to Wlosi powinny sobie poradzic z Niemcami. Dla mnie Niemcy sa slabi i nawet w meczu z Argentyna potwierdzili to. Gdyby nie zachowawcza gra Argentyny po strzeleniu bramki i niezrozumiale zmiany ich trenera to juz 99% uzytkownikow PurePC by sie cieszyla z odpadniecia naszych sasiadow. Wlosi z wracajacym do formy Tottim i Nesta po kontuzji sa dla mnie faworytem tego spotkania i spodziewam sie ich wygranej, moze nie przekonujacej ale zawsze wygranej. :P Ech ci Włosi jak oni to pięknie i bezproblemowo grając do tej pory z najlepszymi zespołami weszli do półfinału, jest to chyba jedyny zespól, który wszedł pewnie do czwórki najlepszych bez pomocy sędziego. :lol: :lol: :lol: Edytowane 2 Lipca 2006 przez EsiuWWW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) http://futebolez.blogs.sapo.pt/57499.html [;Mecz Portugalia - Anglia oglądałem w barze w mojej mieścinie, ogólnie Ci co byli za Anglią nieźle wylewali z Croucha, to chyba taki angielski Grzesiu Rasiak :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 2 Lipca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ech ci Włosi jak oni to pięknie i bezproblemowo grając do tej pory z najlepszymi zespołami weszli do półfinału, jest to chyba jedyny zespól, który wszedł pewnie do czwórki najlepszych bez pomocy sędziego. :lol: :lol: :lol:Czy chodzi Ci o mecz Wlochy - Australia? Fakt karny dla Wlochow naciagany tak samo jak czerwona kartka dla Materazzi'ego. Za to w meczu Argentyna - Niemcy sedzia gwizdal tylko na korzysc tych drugich. Jakies pytania? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Czy chodzi Ci o mecz Wlochy - Australia? Fakt karny dla Wlochow naciagany tak samo jak czerwona kartka dla Materazzi'ego. Za to w meczu Argentyna - Niemcy sedzia gwizdal tylko na korzysc tych drugich. Jakies pytania? :D :lol: :lol: :lol: OMG ta strona syci :lol: Edytowane 2 Lipca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Czy chodzi Ci o mecz Wlochy - Australia? Fakt karny dla Wlochow naciagany tak samo jak czerwona kartka dla Materazzi'ego. Za to w meczu Argentyna - Niemcy sedzia gwizdal tylko na korzysc tych drugich. Jakies pytania? :D Naciągany :mur: , największy wał tych mistrzostw, pozatym powiedz mi kiedy to ci Włosi tak pięknie grali na tych MŚ ?? i z kim, jak narazie nie mieli nikogo konkretnego za przeciwnika, bo przecież nie była nim Ukraina która tylko dzięki teatralnym talentom Schewy wyszła z grupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 http://futebolez.blogs.sapo.pt/57499.html [;teraz Ty jesteś pragnienie, a ja Sprite http://www.trashhero.ch/petercrouch.php :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Naciągany :mur: , największy wał tych mistrzostw, pozatym powiedz mi kiedy to ci Włosi tak pięknie grali na tych MŚ ?? i z kim, jak narazie nie mieli nikogo konkretnego za przeciwnika, bo przecież nie była nim Ukraina która tylko dzięki teatralnym talentom Schewy wyszła z grupyA wczorajszy faul na Ronaldo nie byl walem? W powtorkach bylo widac, ze specjalnie zostawil noge by Thuram go zachaczyl. Poza tym gdzie ja napisalem, ze Wlosi grali pieknie? Graja swoje cattenaccio i na razie sa w tym bardzo skuteczni, stracili w tym mundialu zaledwie jedna bramke, a strzelili dziewiec. Oni nie mysla o tym by grac pieknie tylko skutecznie. Moga przez 90 minut sie bronic i w ostatniej minucie strzelic bramke na wage zwyciestwa, a krytyka w ich kraju ich nie dosiegnie. To nie jest Brazylia od ktorej kibice wymagaja efektownej i efektywnej gry. Konkretnym przeciwnikiem dla Wlochow byla Australia, ale nie sprostali cattenaccio. :D Tak samo moge napisac, ze dla Niemcow konkretnym przeciwnikiem byla Polska z ktora sie meczyli przez 90 minut lub slaba Kostaryka ktora wbila im dwie bramki. :P Btw Wlochom zawsze lepiej sie gra z druzynami bardzo mocnymi niz z teoretycznie duzo slabszymi. Maja niestety tendencje do lekcewazenia rywala, ale w przypadku meczu z Niemcami nie bedzie to mialo miejsca. I to tez nalezy wziac pod uwage. :P Edytowane 2 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 1. Komentarze w stylu "szwaby", "gestapowskie geby" itp - zenada. Bezmozgie durnie dodajacy sobie animuszu wyzywaniem na forum. Niemcy maja solidna druzyne i zasluzenie dostali sie do polfinalu. Koniec. 2. Portugalia to zespol aktorow. Szkoda mi Anglikow. 3. Francja na Mistrza Swiata! Trzymam za trojkolorowych kciuki. 4. Wlosi podobnie jak Portugalia to zespol aktorow. Licze na final Niemcy - Francja i zwycieztwo Francji w dogrywce :rolleyes: - i jakies bramki Klosego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) A wczorajszy faul na Ronaldo nie byl walem? W powtorkach bylo widac, ze specjalnie zostawil noge by Thuram go zachaczyl. Poza tym gdzie ja napisalem, ze Wlosi grali pieknie? Graja swoje cattenaccio i na razie sa w tym bardzo skuteczni, stracili w tym mundialu zaledwie jedna bramke, a strzelili dziewiec. Oni nie mysla o tym by grac pieknie tylko skutecznie. Moga przez 90 minut sie bronic i w ostatniej minucie strzelic bramke na wage zwyciestwa, a krytyka w ich kraju ich nie dosiegnie. To nie jest Brazylia od ktorej kibice wymagaja efektownej i efektywnej gry. Konkretnym przeciwnikiem dla Wlochow byla Australia, ale nie sprostali cattenaccio. :D Tak samo moge napisac, ze dla Niemcow konkretnym przeciwnikiem byla Polska z ktora sie meczyli przez 90 minut lub slaba Kostaryka ktora wbila im dwie bramki. :P A co to ma do rzeczy mecz Włochy Australia to największy wał tych mistrzostw i tyle nawet Niemcom takich wałów nie odgwizdywali, i o ile mecz Argentyny z Niemcami sedziowany był źle i stronniczo to jednak nikt przy zdrowych zmysłach nie powie ze Argentyna odpadła dzięki sędziemu, natomiast w przypadku meczu Australi z Włochami tak własnie było, jestem przekonany ze Włosi byli by już w domu To ze stracili jedną bramkę to efekt tego ze nie grali z żadnym wymagającym przeciwnikiem, tak jak Brazylia, teraz kiedy przyjdzie im się zmierzyć z Niemcami zobaczymi ile jest warte te ich cattenaccio edit Co do meczu z nami to bez jaj, tylko dzieki opatrzoności udawało na się utrzymywać bezbramkowy rezultat tak długo Edytowane 2 Lipca 2006 przez EsiuWWW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A co to ma do rzeczy mecz Włochy Australia to największy wał tych mistrzostw i tyle nawet Niemcom takich wałów nie odgwizdywali, i o ile mecz Argentyny z Niemcami sedziowany był źle i stronniczo to jednak nikt przy zdrowych zmysłach nie powie ze Argentyna odpadła dzięki sędziemu, natomiast w przypadku meczu Australi z Włochami tak własnie było, jestem przekonany ze Włosi byli by już w domu To ze stracili jedną bramkę to efekt tego ze nie grali z żadnym wymagającym przeciwnikiem, tak jak Brazylia, teraz kiedy przyjdzie im się zmierzyć z Niemcami zobaczymi ile jest warte te ich cattenaccio Gdyby sedzia nie podyktowal karnego to byla by dogrywka. Czy masz pewnosc, ze w niej Australia by przechylila szale zwyciestwa na swoja korzysc? Ja pomimo tego, ze w tym spotkaniu kibicowalem Australii takiej pewnosci nie mam. Wczoraj Anglia grajac w '10' otarla sie o polfinal i dopiero karne ja wyeliminowaly z gry. Przypomninam tez, ze Wlosi grali nieslusznie w '10'. Ten argument niestety ucieka Twojej uwadze. Za wczorajszy faul na szarzujacym Francuzie nie nalezala sie czerwona kartka dla Brazylijczyka? Dla mnie najwiekszym przegwizdanym meczem byl Australia - Chorwacja gdzie sedzia mylil sie co chwila i do tego skompromitowal sie pokazujac trzy zolte kartki dla Simunica. Portugalia - Holandia tez byl jednym z najgorzej sedziowanych meczow MS. Jeszcze kilka pewnie by sie znalazlo, ale nie chce mi sie odswiezac pamieci bo sa to niezbyt mile wspomnienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...