Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jutro wygra Portugalia i Mundial moge zaliczyc do udanych (nawet, jak Portugalczycy nie wygraja w finale - juz przeboleje ;) ).

Brawo Wlosi! Naszych Niemcy mogli w konia robic i niszczyc w ostatniej minucie, ale trafili na lepszych w tym fachu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie mysle, fajnie by bylo, jakby na poczatku dogrywki Niemcy wladowali Wlochom gola, po czym, bardzo sie zdziwili w 120 minucie :D Ale i tak jest fajowo. Teraz niech Portugalia wygra z Francja, Francuzi niech zmiota Niemcow i bedzie pysznie ;] A jeszcze jak wygra Portugalia...... :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAJEBISCIE :D

WŁOCHY WYGRALY!!!

Pikeny meczyk, idealnie sedziowany, gra bardzo czysta i bardzooo soczysta. Akcja za akcja... gdyby wsystkie emcze byly chociaz w polowie tak dobre jak ten!

Mecz godny polfinalu. I niech mi ktos powie ze Włosi brzydko graja to na gołe klaty go wyzwe ;)

Od 1st meczu stawialem na Wlochow i co? I sa w finale!

Tanczymy! :D:D

FORZA ITALIAAAA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest wogole ktos kto sie nie cieszy z tego powodu ? ZE WYGRALA ITALIA ?

... jak jest to Ja smieje sie podwojnie, z Niemcow i z tego kogos

No ale oby Wlosi nie wygrali mistrza , bo o ile Wlochow wolalem od Niemcow tak Portugalczykow czy Francozow wole o wiele od Wlochow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze wiekszość z Was też to zauważyła. Niemcy byli (głownie kibice i dziennikarze nie wszyscy ofc) strasznie zarozumiali i dobrze ze przegrali :P. Pro rym i tyle. Włosi zasłuzenie wygrali. Teraz jeszcze oby niemcy o 3 miejsce przegrali i bedzie git.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne gole. Dobrze szwabom, jeszcze żeby czwarci byli, to chyba bym się popłakał ze szczęścia.

Ja tez , ja tez ;]]]]

Nie wiem czemu ich tak nienawidze...moze za to ze uwazaja sie za niewiadomo kogo...;> Włosi zawsze grali nudną piłke, ale dzis mimo tego im kibicowalem[buhehehehe , razem ze starszymi ktorzy tez niezbytdojczowaci są :lol: ].

Jezeli natomiast finalowy mecz to Włochy-Francja to bedzie chyba troszke flakowata piłka :)

Ale poczekamy zobaczymy:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne widowisko z boskim zakończeniem ;) Tak właśnie powinny wyglądać mecze MŚ ;] Czy Francja czy Portugalia, to i tak nie będe mógł narzekać na finał.

edit

Dobrze, że Niemcy nie mają daleko do domu :lol:

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest wogole ktos kto sie nie cieszy z tego powodu ? ZE WYGRALA ITALIA ?

... jak jest to Ja smieje sie podwojnie, z Niemcow i z tego kogos

No ale oby Wlosi nie wygrali mistrza , bo o ile Wlochow wolalem od Niemcow tak Portugalczykow czy Francozow wole o wiele od Wlochow

ja licze na Portugalczyków :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub::wub:

dziękuję Ci
ITALIO
za te łzy piłkarzy i kibiców niemieckich,
za to że ich upokorzyłaś tymi pięknymi bramkami w wymarzonym przeze mnie momencie - najodpowiedniejszym,
gdzie już byli jedną nogą w rzutach karnych,
za to że razem z kumplami ryłem jak dziecko ze szczęścia w tych dwóch pięknych chwilach
dziękuję raz jeszcze

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie mecz wygladal jako-tako... ale koncowka - cud, miod i orzeszki :D

Cudownie Wlosi sprowadzili Niemcow na ziemie, i jeszcze ta druga bramka na do widzenia... rewelacja!

Mialem zlosliwa satysfakcje z ogladania min Niemcow jak po bombardowaniu - taka urocza mieszanka smutku i niedowierzania :twisted2:

Niemcy - prawie jak finalisci 8)

A jutro kibicujemy Portugalii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Panowie i Panie (mało ich:P) u Was ale u nas we Wrocku, konkretnie pl. Grunwaldzki to święto narodowe :D nawet petardy strzelały ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]. A to co się darliśmy po golu Włochów i później drugi del Piero :D YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Niemcy niech płacząąąąąąąąą (już nie powiem szw..., bo mnie tu pojadą :P). ;]]]]]]]

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam kolo grunwaldu i nic nie szlyszalem. Czym tu az tak sie podniecac... Oczywiscie dobrze ze to Wlosi wygrali ale zeby w takim Wroclawiu swietowali z tego powodu to nie Polska przeciez ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...