ajgon Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jeszcze jutro wygra Portugalia i Mundial moge zaliczyc do udanych (nawet, jak Portugalczycy nie wygraja w finale - juz przeboleje ;) ). Brawo Wlosi! Naszych Niemcy mogli w konia robic i niszczyc w ostatniej minucie, ale trafili na lepszych w tym fachu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Super ich pogrążyłi :twisted: Nie chciałem żeby były karne, bo to już jest loteria. Całe szczęście że wygraly Włochy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 UHAHAHHA TERAZ MOGE PATRZEC NA MORDY NIEMCOW ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) SPRAWIEDLIWOSCI STALO SIE ZADOSC. SZWABY DO DOMU!!! AHAHAHAHAHAH Edytowane 4 Lipca 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jak uwazacie ? Dla mnie chyba najlepszy mecz jak narazie ;) Wlosi w pelni zasluzyli na ten awans. 2 Bramki w ostanich minutach. Co musi sie dziac w Berlnie i wszystkich landach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ...nareszcie! ave Italia B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D włosi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Tak sobie mysle, fajnie by bylo, jakby na poczatku dogrywki Niemcy wladowali Wlochom gola, po czym, bardzo sie zdziwili w 120 minucie :D Ale i tak jest fajowo. Teraz niech Portugalia wygra z Francja, Francuzi niech zmiota Niemcow i bedzie pysznie ;] A jeszcze jak wygra Portugalia...... :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Piękne gole. Dobrze szwabom, jeszcze żeby czwarci byli, to chyba bym się popłakał ze szczęścia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Viva Italia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Piekny mecz, piekne bramki najlepszy mecz mundialu... Zaslozenie Wlosi w finale :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Chciałbym zobaczyc jutro tytuły w Niemieckich brukowcach :D :D Ale teraz bede kibicowac Francji, w finale także ;) Edytowane 4 Lipca 2006 przez studenc1k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ZAJEBISCIE :D WŁOCHY WYGRALY!!! Pikeny meczyk, idealnie sedziowany, gra bardzo czysta i bardzooo soczysta. Akcja za akcja... gdyby wsystkie emcze byly chociaz w polowie tak dobre jak ten! Mecz godny polfinalu. I niech mi ktos powie ze Włosi brzydko graja to na gołe klaty go wyzwe ;) Od 1st meczu stawialem na Wlochow i co? I sa w finale! Tanczymy! :D:D FORZA ITALIAAAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Brawo ITALIA i brawo Pirlo ,ktory swietnie gral ;) Wciaz nie moge wyjsc z zachwytu ze wpakowali im az 2 bramy... normalnie takie rzeczy na mudnialu robia go ciekaszym ;) PIEKNIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Cale Niemcy dzis placza... W sumie to nie grali tak zle, ale gra sie do konca panowie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 kocham takie mecze, KOCHAM ITALIE Teraz musi być tylko finał Portugalia vs Wlochy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Czy jest wogole ktos kto sie nie cieszy z tego powodu ? ZE WYGRALA ITALIA ? ... jak jest to Ja smieje sie podwojnie, z Niemcow i z tego kogos No ale oby Wlosi nie wygrali mistrza , bo o ile Wlochow wolalem od Niemcow tak Portugalczykow czy Francozow wole o wiele od Wlochow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Oczywiscie Francuzow niechce widziec w finale ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Widze ze wiekszość z Was też to zauważyła. Niemcy byli (głownie kibice i dziennikarze nie wszyscy ofc) strasznie zarozumiali i dobrze ze przegrali :P. Pro rym i tyle. Włosi zasłuzenie wygrali. Teraz jeszcze oby niemcy o 3 miejsce przegrali i bedzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Piękne gole. Dobrze szwabom, jeszcze żeby czwarci byli, to chyba bym się popłakał ze szczęścia.Ja tez , ja tez ;]]]] Nie wiem czemu ich tak nienawidze...moze za to ze uwazaja sie za niewiadomo kogo...;> Włosi zawsze grali nudną piłke, ale dzis mimo tego im kibicowalem[buhehehehe , razem ze starszymi ktorzy tez niezbytdojczowaci są :lol: ]. Jezeli natomiast finalowy mecz to Włochy-Francja to bedzie chyba troszke flakowata piłka :) Ale poczekamy zobaczymy:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Świetne widowisko z boskim zakończeniem ;) Tak właśnie powinny wyglądać mecze MŚ ;] Czy Francja czy Portugalia, to i tak nie będe mógł narzekać na finał. edit Dobrze, że Niemcy nie mają daleko do domu :lol: Edytowane 4 Lipca 2006 przez narcyz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja, ja wooooooooool :D. Wir fahren nach Berlin :lol: Jutro na obiad pizza PurePC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Czy jest wogole ktos kto sie nie cieszy z tego powodu ? ZE WYGRALA ITALIA ? ... jak jest to Ja smieje sie podwojnie, z Niemcow i z tego kogos No ale oby Wlosi nie wygrali mistrza , bo o ile Wlochow wolalem od Niemcow tak Portugalczykow czy Francozow wole o wiele od Wlochow ja licze na Portugalczyków :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 mimo ze nie kibicuje wlochom, to bramki byly piekne, wiedzialem ze druga wpadnie, cieszylem sie jak dziecko :P warto bylo czekac te 120 minut zeby zobaczyc placz niemcow;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 jutro jem spagetti na obiad w podziece za piekna gre makaronow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub::wub: dziękuję Ci ITALIO za te łzy piłkarzy i kibiców niemieckich, za to że ich upokorzyłaś tymi pięknymi bramkami w wymarzonym przeze mnie momencie - najodpowiedniejszym, gdzie już byli jedną nogą w rzutach karnych, za to że razem z kumplami ryłem jak dziecko ze szczęścia w tych dwóch pięknych chwilach dziękuję raz jeszcze :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Edytowane 4 Lipca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) yeah ;] portugal jeszcze i spust murowany ;] btw. przy meczu zajadalem pizze, wiec nie moglo byc inaczej ; > Edytowane 4 Lipca 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Generalnie mecz wygladal jako-tako... ale koncowka - cud, miod i orzeszki :D Cudownie Wlosi sprowadzili Niemcow na ziemie, i jeszcze ta druga bramka na do widzenia... rewelacja! Mialem zlosliwa satysfakcje z ogladania min Niemcow jak po bombardowaniu - taka urocza mieszanka smutku i niedowierzania :twisted2: Niemcy - prawie jak finalisci 8) A jutro kibicujemy Portugalii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Nie wiem jak Panowie i Panie (mało ich:P) u Was ale u nas we Wrocku, konkretnie pl. Grunwaldzki to święto narodowe :D nawet petardy strzelały ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]. A to co się darliśmy po golu Włochów i później drugi del Piero :D YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Niemcy niech płacząąąąąąąąą (już nie powiem szw..., bo mnie tu pojadą :P). ;]]]]]]] Edytowane 4 Lipca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Mieszkam kolo grunwaldu i nic nie szlyszalem. Czym tu az tak sie podniecac... Oczywiscie dobrze ze to Wlosi wygrali ale zeby w takim Wroclawiu swietowali z tego powodu to nie Polska przeciez ;) Edytowane 4 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...