maly86 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Kto dziś wygra finał??? :D Ja stawiam na FRANCE ITALIA Chcialbym, aby slynna Italia, pokazal klase, i wygrala mistrzostwa, moim zdaniem nalezy sie im... Wyjde przynajmniej z podniesiona glowa za podobne korupcje, jak w Polskiej pilce :?. Ale obawiam sie, ze Francja wezmie sie porzadnie do roboty i nici z MS dla Italii :(. Edytowane 9 Lipca 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ja jestem za włochami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 a ja w sumie to nie wiem kto wygra, po cichu licze na francuzow no ale italia tez gra piekna pilke takze dzisiejszy final mam nadzieje ze bedzie wspanialym widowiskiem z duza iloscia bramek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Jestem za Włochami, muszą wygrać, bo przegram Johnny Walkera :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 :) W sumie też jestem za Włochami - głównie po tym jak zaprezentowali się w meczu półfinałowym... ale jeśli Francuzi zagrają wreszcie na miarę swoich możliwości to nie będę płakał... ostatni mecz w karierze Zizou...:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mi dzis po raz pierwszy w tych mistrzostwach jest zupelnie obojetne kto wygra. Obie druzyny powinny podziekowac za gre maxymalnie w 1/4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ja nie chce żeby Italia wygrała te MŚ, jak mają wygrać tylko dlatego aby sądy łagodniej ich potraktowały to niech lepiej w ogóle nie grają. Edytowane 9 Lipca 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Zalozylem sie z kumplem o dwa piwa, ze wygra Francja, mimo ze kibicuje Wlochom. Kto by nie wygral - i tak bede zadowolony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Moim zdaniem wygraja Wlochy, ze wzgledu na ich afere, beda chcieli sie pokazac z jak najlepszej strony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja jestem za Francją :D Włochów też lubię i dla nich szacuneczek, bo grają bardzo dobrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Jutro jeszcze zwycięstwo Francji i będę jak najbardziej zadowolony z wyników. PS. 4 bramki, faktycznie kolejny "nudny mecz bez bramek" :lol: dobrze przeczytaj sobie to co napisalem Tak Ronaldo pokazal dzisiaj klas :angry:. Najlepsze bylo jak kamera pokazala replay. Biegnie Ronaldo, widzi, ze go doganiaja Niemcy, Ronaldo potyka sie o co? Nie wiem, po prostu leci, odwraca sie patrzy na sedziego, i takim skruszonym wzrokiem patrzy na sedziego, i leci, leci, az boom na glebe o trawe :lol:. Ah joo,cos mi te mistrzostwa nie podchodza... Taka jakas brzydka pilka :(. tez tak mysle ;/ Chcialbym zeby to byl dobry mecz z bramakami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ostatni mecz w karierze Zizou...:| No akurat to nie jest do końca pewne. ;) Nawet jeśli odejdzie z reprezentacji będzie grał w Marsylii razem z Barthezem. Ot tak dla sensu życia na niższym poziomie. :) Vive la France ! B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mi dzis po raz pierwszy w tych mistrzostwach jest zupelnie obojetne kto wygra. Obie druzyny powinny podziekowac za gre maxymalnie w 1/4.Ta. Pewnie na final zaslugiwala Brazylia i Anglia. :lol2: Zizou poprowadz Francje do zwyciestwa :!: :!: :!: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Francja byla jedna z najgorszych druzyn eliminacji , blysnela dopiero od meczu z Brazylia. Wlochy to zdecydowanie najgorszy football az do meczu z Niemcami. Poprostu niepodoba mi sie taki final i to moje zdanie , choc mam nadzieje ze mnie dzis zaskocza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Imho Francja błysneła już od meczu z Hiszpanią pokonując ją 3:1. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Imho Francja błysneła już od meczu z Hiszpanią pokonując ją 3:1. :>Imo zauwazalna poprawa gry druzyny Francji byla juz widoczna w meczu z Togo. :P Byl to dobry przeciwnik na przelamanie sie. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Nie nastawiaj sie, bo znow pewnie bedzie malo bramek. Dobrze ze chociaz wczoraj kilka wpadlo. Ja osobiscie jestem za wlochami. Oczywiscie wolalbym zeby WKS wygralo Mistrzostwa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Imo zauwazalna poprawa gry druzyny Francji byla juz widoczna w meczu z Togo. :P Byl to dobry przeciwnik na przelamanie sie. ;]Oby Włosi byli początkiem upadku wielkiej Francji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 A ja wam powiem, że dla piłki włoskiej byłoby lepiej, jakby przegrali. Dlaczego ? Ponieważ u nich dzieje się to samo co u nas w PZPNie i rząd im zapowiedział, że po skończeniu MŚ 06 zaczną się procesy i będą rozliczeni ze swoich czynów, jednak jeśli zdobędą złoto, będzie im to "zapomniane". Więc niech przegrają i cieszą się czystą piłką. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Padnie pewnie jedna bramka albo wcale ;) Ja licze na makaroniarzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Pirlo i reszta to niech wraca do domu makaron pędzić. ;) No nic ... "Zachowując szacunek, sławmy odmienność" - czy jakoś tak to szło. ;] Peace. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wlosi wygraja :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 No bez bramek to nie moze byc. To zaden final z karnymi IMO... Oczywiscie Włosi musza wygrac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Kibicuje Włochom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 FRANCE!!!!!!!!!! OOOOLLLLLEEEEEE!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Kibicuje Włochom. Ja też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 a ja jestem ciekaw na jakim pr0gramie ogladacie mecz ? Borek czy Szpak ? moj glos na Polsat Sport :) no i chyba jednak na FRANCJE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) I gol w wykonaniu Zidana... Ja tam faulu sie nie dopatrzylem ale ok :| Edytowane 9 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 GOOOOL ! YEAH ZIZU ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mam nadzieje że Franacja na tym golu nie poprzestanie :> :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...