Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Kto dziś wygra finał??? :D

Ja stawiam na FRANCE

ITALIA

Dołączona grafika

Chcialbym, aby slynna Italia, pokazal klase, i wygrala mistrzostwa, moim zdaniem nalezy sie im... Wyjde przynajmniej z podniesiona glowa za podobne korupcje, jak w Polskiej pilce :?. Ale obawiam sie, ze Francja wezmie sie porzadnie do roboty i nici z MS dla Italii :(.

Edytowane przez st1ch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja w sumie to nie wiem kto wygra, po cichu licze na francuzow no ale italia tez gra piekna pilke takze dzisiejszy final mam nadzieje ze bedzie wspanialym widowiskiem z duza iloscia bramek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

W sumie też jestem za Włochami - głównie po tym jak zaprezentowali się w meczu półfinałowym...

ale jeśli Francuzi zagrają wreszcie na miarę swoich możliwości to nie będę płakał...

ostatni mecz w karierze Zizou...:|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie chce żeby Italia wygrała te MŚ, jak mają wygrać tylko dlatego aby sądy łagodniej ich potraktowały to niech lepiej w ogóle nie grają.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalozylem sie z kumplem o dwa piwa, ze wygra Francja, mimo ze kibicuje Wlochom. Kto by nie wygral - i tak bede zadowolony ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jeszcze zwycięstwo Francji i będę jak najbardziej zadowolony z wyników.

PS. 4 bramki, faktycznie kolejny "nudny mecz bez bramek" :lol:

dobrze przeczytaj sobie to co napisalem

Tak Ronaldo pokazal dzisiaj klas :angry:. Najlepsze bylo jak kamera pokazala replay. Biegnie Ronaldo, widzi, ze go doganiaja Niemcy, Ronaldo potyka sie o co? Nie wiem, po prostu leci, odwraca sie patrzy na sedziego, i takim skruszonym wzrokiem patrzy na sedziego, i leci, leci, az boom na glebe o trawe :lol:.

Ah joo,cos mi te mistrzostwa nie podchodza... Taka jakas brzydka pilka :(.

tez tak mysle ;/

Chcialbym zeby to byl dobry mecz z bramakami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatni mecz w karierze Zizou...:|

No akurat to nie jest do końca pewne. ;) Nawet jeśli odejdzie z reprezentacji będzie grał w Marsylii razem z Barthezem. Ot tak dla sensu życia na niższym poziomie. :)

Vive la France ! B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi dzis po raz pierwszy w tych mistrzostwach jest zupelnie obojetne kto wygra. Obie druzyny powinny podziekowac za gre maxymalnie w 1/4.

Ta. Pewnie na final zaslugiwala Brazylia i Anglia. :lol2:

Zizou poprowadz Francje do zwyciestwa :!: :!: :!: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Francja byla jedna z najgorszych druzyn eliminacji , blysnela dopiero od meczu z Brazylia.

Wlochy to zdecydowanie najgorszy football az do meczu z Niemcami.

Poprostu niepodoba mi sie taki final i to moje zdanie , choc mam nadzieje ze mnie dzis zaskocza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imho Francja błysneła już od meczu z Hiszpanią pokonując ją 3:1. :>

Imo zauwazalna poprawa gry druzyny Francji byla juz widoczna w meczu z Togo. :P Byl to dobry przeciwnik na przelamanie sie. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wam powiem, że dla piłki włoskiej byłoby lepiej, jakby przegrali. Dlaczego ? Ponieważ u nich dzieje się to samo co u nas w PZPNie i rząd im zapowiedział, że po skończeniu MŚ 06 zaczną się procesy i będą rozliczeni ze swoich czynów, jednak jeśli zdobędą złoto, będzie im to "zapomniane". Więc niech przegrają i cieszą się czystą piłką. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...