Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Ja niewiem wiekszosc osob kibicuje druzyna ktore przegrywaja. Np Niemcy - Portugalia wieszkosc osob na protugalie liczyla a tu zonk xD. Teraz wiekszosc na Wlochy wiec pewnie Francja wygra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem kibicow ale przyznajcie jesli Italia wygra mecz w karnych to strasznie niezasluzenie , znow graja ten ochydny football , praktycznie bronia sie cala druzyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i sie pozegnal... wstyd ja na taka gwiazde. Wlosi faktycznie sie gubia i gra im nie idzie zbytnio... karne jednak to wyjasnia a szkoda. Musze przyznac ze mimo ze nie jestem za Francja to graja dobra pilke. Nie ma co sie oszukiwac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze zawsze chcial cos takiego zrobic ? Tak jak kumpel smial, ze chcialby byc najlepszym na swiecie bramkarzem i jak by konczyl kariere w finale mistrzostw swiata, to w decydujacym momencie, odwrocilby sie i wbil gola do swojej bramki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale brawo dla zizu za piękną banię. Szkoda że nie w twarz to by wyeleminował gościa...

Ja myśle że to było tak jak mówili w studio, czyli na tle rasistowskim jakieś obelgi...

Edytowane przez J.O.H.N.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...