thical Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ciekawy jestem czy za 4 lata zagramy na MS. Ciekawe czy cos pokażemy? Czy wreszcie bedziemy mieli jakąs kadre? I czy wreszcie przejdziemy chociaz do 1/8?? :lol: musimy trenowac z glowki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 na miejscu Zidana to byl dobil jeszcze tego pedala wloskiego. :angry: Najlepsze bylo jaki Henry osmieszal tych pedancikow wloskich w ich polu karnym :lol2: To już wiem co mu powiedział: "fajny masz tyłeczek" :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Nareszcie koniec tych slabych mistrzostw. Gratulacje dla Wlochow za zdobycie mistrzostwa. Za 4 lata mam nadzieje, ze ten turniej bedzie duzo ciekawszy. Dobranoc. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ciekawy jestem czy za 4 lata zagramy na MS. Ciekawe czy cos pokażemy? Czy wreszcie bedziemy mieli jakąs kadre? I czy wreszcie przejdziemy chociaz do 1/8?? :lol: Jasne.... Ciekawe czy w ogole wytrzymamy w tamtym klimacie :wink:. RPA - poludnie Afryki :D :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Black_war -> dokładnie ale ty chyba tesz dostaniesz bana za nazywanie rzeczy po imienu co do LUK`a on jest fanem chyba zidanna który nie moze zniesc faktu ze postąpił głupio to tak jakby próbowac usprawiedliwic cżłowieka za pobicie bo ten cos złego powiedział. wracając do włochów -> oni sie fajnie bawili po zdobyciu pucharu nie to co brazylia albo francja :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dobra panowie MS zakonczone. Widze ze co poniektorzy zaczynaja tu zbytni sie juz podniecac. Stalo sie to co stalo i juz wiecej nie bedzie wywodow i obelg kierowanych w niektore nacje. Jutro zapewne zostanie rozdanych pare "nagrod" Co poniektorym proponuje sie zapoznac z tym na czym sport polega. I nie jest to napewno sciaganie kolesia z bani. Glowki to Zidane mogl uzyc do strzelania bramek Dziekuje Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...