_1t_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Trener Ekwadoru uważa, że Polska będzie najłatwiejszym rywalem w ich grupie. Mówi, że o wiele trudniej będzie z Kostaryką i Niemcami.Chyba sobie myśli, że będą grac w Quito. Tam każdy wymięka. W gruncie rzeczy to dobrze, że nasz lekceważą. Jeszcze gdyby Polscy przegrali z Chorwacją to w ogóle byłaby olewka ze strony Ekwadoru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Trener Ekwadoru uważa, że Polska będzie najłatwiejszym rywalem w ich grupie. Mówi, że o wiele trudniej będzie z Kostaryką i Niemcami. Chyba nie sikał :lol2: A tak na serio to ten team Ekwadoru jest jakiś dziwny. Trener zamieszany w nielegalny transport ludzi do USA, piłkarze się z nim ciągle kłócą. Słyszałem, że atmosfera w tej drużynie nie jest sielankowa. Niech sobie pepla, co tam chce. Kasę wziął, więc się cieszy. A jak przegrają to najwyżej zmieszają go w kraju z błotem. I wybiorą nowego trenera. Myślę, że Ekwador jest do ogrania. Będzie ciężko, ale jestem dobrej myśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ciekawe co tam w zespole Kostaryki, jakoś szumu wokół nich nie robią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zza krzakow wyhaczylem trening reprezentacji Kostaryki... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ciekawe co tam w zespole Kostaryki, jakoś szumu wokół nich nie robiąWidocznie wszystko u nich wporzo ;) Ja jutro w meczu otwarcia kibicuje oczywiscie Kostaryce :D Tak sobie marze by nasz ostatni mecz grupowy z Kostarykanczykami byl o pierwsze miejsce w grupie (obydwie druzyny z 6pkt na koncie po dwoch spotkaniach) :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hymn Polski będzie trwał minutę a Ekwadoru 2 (dodatkowo odgrywany jako 2gi) :/ dlaczego nie mogli trochę zapetlić naszego Mazurka? :) OT Właśnie w moim regionalnym radiu był program mundialowy a w nim konkurs i mozna było dostac pilkę, 3 pytanie dotyczylo tego, na jakiej pozycji grał Janas, gość który zadzwonił przede mną i palnął, że napastnik :) A ja uprzednio odwiedziwszy Wikipedię, dodzwoniłem się jako 2gi i mam nowa piłeczkę :) Oczywiście grał jako obrońca na pozycji stopera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 W Ekwadorze się pokłócili (a dokładniej Delgado) z trenerem bodajże o wysokośc premii za awans do 1/8. A tak właściwie to po co im ta kłótnia, kiedy i tak nie wyjdą :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie wiem jak Wy, ale mi zaczyna już odbijać. Jeszcze tylko/aż 21 godzin!!!! Piłka nożna jest moją nieodgadnioną pasją :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Cos mi tu znajomy pierniczy ze mecz juz o 18 a ja z kumplami w barze na 19 sie umowilem.. oczywiscie jest o 21 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 O 18.00 mecz otwarcia Niemcy - Kostaryka, nasi o 21:00. Już niedługo, już niedługo............ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 O ktorej jest Ceremonia Otwarcia ? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 O ktorej jest Ceremonia Otwarcia ? :huh:16:20 TVP1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 O 16:20 na TVP 1 . Tak jest napisane w programie na stronce TVP. No to tylko 21 godzin panowie ;) Trzymam kciuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mnie dobija jedno. Nie zobacze w tv wszystkich meczy :/. Nie mam polsatu sport extra (tylko polsat sport) :E chamy. TAk jak w 1998 roku wszystkie mecze powinny być w tv publicznej ;e. Tak powinno być zawsze. Jest jakiś sposób na obejrzenie wszystkich meczy w tv (nie w polsacie sport extra) ? Może jest jakiś stream o którym ja nie wiem. Wiecie coś na ten temat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mnie dobija jedno. Nie zobacze w tv wszystkich meczy :/. Nie mam polsatu sport extra (tylko polsat sport) :E chamy. TAk jak w 1998 roku wszystkie mecze powinny być w tv publicznej ;e. Tak powinno być zawsze. Jest jakiś sposób na obejrzenie wszystkich meczy w tv (nie w polsacie sport extra) ? Może jest jakiś stream o którym ja nie wiem. Wiecie coś na ten temat ?No przecież na publicznych(niekodowanych) czyli TVP + Polsat nie poleci tylko 7 meczy. Nie przesadzaj :P Mogło być gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Na szczęście mieszkam we Wrocku i odbieram publiczną Czeską TV, która nie wali w chu... jak nasza "kofana" TVP i pokaże wszystkie meczyki jak przystało. Przypomnę tylko że w sobote o 21:00 gra Argentyna z Wybrzeżem Kości Słoniowej co wydaję się być najciekawszym meczem dnia kibice w Polsce będą mogli zobaczyć " Kabaret Koń Polski - Wielki Sklep w Małym Mieście (2)" podziękowania kierować do zarządu TVP oraz Sz. P. Korzeniowskiego. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) No przecież na publicznych(niekodowanych) czyli TVP + Polsat nie poleci tylko 7 meczy. Nie przesadzaj :P Mogło być gorzej. Co Ty mówisz ?:P Serio. Jak widze polsat sport to tam nie bedzie zadnych meczy (tylko na extra będą) :/ a na tvp (1 i 2) mają być tylko 32 mecze. Powiedz mi o jakie kanały chodzi. BŁAGAM :<. EDIT: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chdziło Ci pewnie o zwykły polsat. Oblokałem teraz i rzeczywiście są mecze na polsacie zwykłem. :DDDDDDDD CHociaż tyle. :D. OMG NIC TYLKO CZEKAĆ :D POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA Kto wygra mecz ??? POLSKA. Do boju Polskooooo Do boju Polskoooo. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez yuucOm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wykaz kanałow gdzie leca mecze MS. Oczywiscie wiekszosc kodowana ale tam gdzie FTA to znaczy ze jest dostepny. Na astrze na ARD/ZDF beda wszystkie mecze. Do Boju Poooooooooooooolskooooooooo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) jestem abonentem UPC i wrzucili polsat sport extra za friko więc wszystkie 64 mecze :mrgreen: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez talib666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jestem abonentem UPC i wrzucili polsat sport extra za friko więc wszystkie 64 mecze :mrgreen: Identycznie u mnie. Niezle sie ucieszylem. Tylko ten Kołtoń :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie w kablowce (idzta z nia fpisdu ;] ) dodali do oferty - doslownie kilka dni temu - Polsat Sport & Polsat Sport Extra :gitarzysta2: Seven Hours To Open !! :) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Antar1us: zapewne masz UPC tak jak ja, Polsat Sport Extra będzie podobno do zakończenia mundialu, aby zachęcic ludzi do przejścia na cyfrowy polsat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) @pentliczek, nie mam UPC :| Jestem w spoldzielczej sieci telewizji kablowej: SSTP :lol2: Ostatnio z programu wypadl TVN Turbo, bo TVN zazyczyl sobie dziesieciokrotnie wyzsza oplate od operatorow :gitarzysta2: 5:40 to Open Ceremony ! :plum: :ploom: :banana: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 To może ja jeszcze raz wkleje coś co uspokoi wszystkich kibiców bez satelity i kablówki ;) 9.6. 18.00 Niemcy - Kostaryka - TVP1 21.00 POLSKA - Ekwador - TVP2 10.6. 15.00 Anglia - Paragwaj - TVP2 18.00 Trynidad i Tobago - Szwecja - Polsat 21.00 Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej - Polsat 11.6. 15.00 Serbia i Czarnogóra - Holandia - TVP2 18.00 Meksyk - Iran - TVP2 21.00 Angola - Portugalia - TVP1 12.6. 15.00 Australia - Japonia - zagraniczna (ZDF) 18.00 USA - Czechy - Polsat 21.00 Włochy - Ghana - TVP1 13.6. 15.00 Korea Płd. - Togo - zagraniczna (ARD) 18.00 Francja - Szwajcaria - Polsat 21.00 Brazylia - Chorwacja - Polsat 14.6. 15.00 Hiszpania - Ukraina - Polsat 18.00 Tunezja - Arabia Saud. - TVP2 21.00 Niemcy - POLSKA - TVP2 15.6. 15.00 Ekwador - Kostaryka - TVP2 18.00 Anglia - Trynidad - Polsat 21.00 Szwecja - Paragwaj - TVP1 16.6. 15.00 Argentyna - Serbia i Czarnogóra - TVP1 18.00 Holandia - Wybrzeże Kości Sł. - Polsat 21.00 Meksyk - Angola - Polsat 17.6. 15.00 Portugalia - Iran - zagraniczna (ZDF) 18.00 Czechy - Ghana - TVP2 21.00 Włochy - USA - zagraniczna (ZDF) 18.6. 15.00 Japonia - Chorwacja - TVP1 18.00 Brazylia - Australia - TVP2 21.00 Francja - Korea - TVP2 19.6. 15.00 Togo - Szwajcaria - TVP1 18.00 Arabia Saud. - Ukraina - TVP2 21.00 Hiszpania - Tunezja - TVP1 20.6. 16.00 Kostaryka - POLSKA - TVP1 16.00 Niemcy - Ekwador - Polsat 21.00 Szwecja - Anglia - Polsat 21.00 Paragwaj - Trynidad - TVP1 21.6. 16.00 Meksyk - Portugalia - Polsat 16.00 Iran - Angola - zagraniczna 21.00 Holandia - Argentyna - Polsat 21.00 Wybrzeże Kości Sł. - Serbia - TVP1 22.6. 16.00 Czechy - Włochy - Polsat 16.00 Ghana - USA - zagraniczna 21.00 Japonia - Brazylia - Polsat 21.00 Chorwacja - Australia - TVP2 23.6. 16.00 Arabia Saud. - Hiszpania - Polsat 16.00 Ukraina - Tunezja - zagraniczna 21.00 Togo - Francja - Polsat 21.00 Szwajcaria - Korea - TVP1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A czy ktos wie cos o jakichs streamach online? W tym pozal sie Boze kraju nawet znalezienie programu w TV w necie graniczy z cudem... <_< Boje sie, ze mnie omina wystepy naszych orlow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) A czy ktos wie cos o jakichs streamach online? W tym pozal sie Boze kraju nawet znalezienie programu w TV w necie graniczy z cudem... <_< Boje sie, ze mnie omina wystepy naszych orlow... Nie wierze, ze tam gdzie przebywasz nie ma jakies TV z MS Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jest - jedna platna, ktorej nie mam, krajowa pokazuje tylko mecz otwarcia, a programu tv na eurosport.pt nie idzie wyczaic... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Masz o 19.15 i 22.15 czasu miejscowego na zywo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A wiesz, ze 19.15 i 22.15 tutejszego czasu to jest idealnie po meczu? Portugalia, tak jak Brytole, ma czas GMT... mecze sa o 17. i 20. ;) Ludzie, ja sie powaznie pytam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Mam wizje Polska : Ekwador 2:0 POLSKA...POLSKA...POLSKA... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Yearman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...