nrl Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 do domuuuuuuu nieudacznicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Cholera a ja nie mogę oglądać bo co chwila śnieży :?cos masz nie tak z tv albo kablowka bo ja mam wszystko cacy (upc - wawa) i dostal czarnuch zolta (hurtado 3) na pole won bawelne zbierac! Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja mam jakieś zajebiste Elvico :? Nie ma gdzieś wizji i fonii na necie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Przegrywamy 1 do 0 :( Wyrzut z autu, główka, główka, gol :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Powtorka z mundialu 2002? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mam jakieś zajebiste Elvico :? Nie ma gdzieś wizji i fonii na necie ?tylko to chyba -> http://mundial.onet.pl/0,1247843,1,komentator.html zbiorcza walnij na parapet czy cos tvp2 bedzie dobrze lapac:) --- i zolta dla ediego smolarka;) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Powtorka z mundialu 2002?dokładnie... dlatego wolę sobie pograć w obliviona niż to oglądać... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Z taka gra to zaraz bedzie 2:0 :/ W brytyjskiej ITV3 komentator non stop mowi o nieporozumieniach w polskiej druzynie ze zawodnicy graja jak by byli sobie obcy :) wogole sie nie znali czysta prawda Bravo Janas chlopaki niech ida na piwo a nie na boisko grac w pilke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) 0:1 Wiedziałem, ze tak będzie :( Przewidywane zakończenie 0:3 Edytowane 9 Czerwca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Bardzo optymistyczny wynik pierwszej połowy :lol:. Ciekawe co by było gdyby nam się trafiła Brazylia :lol:. Niech lepiej chłopaki uczą dzieciaki W-F'u w podstawówkach zamiast grać w piłkę :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No i przerwa :/ Husaria Janasa narazie za dużo nie pokazała :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No coz koniec 1 polowy. Imho totalny brak konceptu w grze naszych orlow - brak szybkich podan - totalny chaos. Chcialem podejsc sceptycznie do tego mundialu, nie robiac sobie nadziei. Jednak sie ludzilem, ze sie a noz cos uda. Zobczymy jak sie rozwinie sytuacja... pachnie Korea i Japonia. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 robi sie komedia... zobaczymy w drugiej połowie, dobrze ze ja sie nie napalałem na jakies kosmiczne wygrane. Przynajmniej naraziie jakos siedze i nie klne tak jak moj kumpel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 To komu teraz kibicujemy na mundialu? Husaria powoli moze isc sie pakowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja sysak oficjalnie proszę na publicznym forum internetowym: BOŻE DAJ NAM CUD!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 To komu teraz kibicujemy na mundialu? Husaria powoli moze isc sie pakowac.Chyba Niemcom, tam 3/11 pierwszego składu pochodzi z Polski lub nosi polsko brzmiace nazwisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 pięknie, nic się nie zapowiada że Polska wyrówna :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie ma komu strzelac na bramke ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 tylko to chyba -> http://mundial.onet.pl/0,1247843,1,komentator.html zbiorcza walnij na parapet czy cos tvp2 bedzie dobrze lapac:) --- i zolta dla ediego smolarka;) Niestety nie mam zbiorczej :lol: Nie te czasy (a żałujemy wszyscy). Moja opinia na temat meczu - co to kur*a za ustawienie 4 5 1 ? :huh: Jakbyśmy mieli czego bronić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Panowie, kibicowac do konca :!: bynajmniej az sie szesciopak nie wyczerpie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 taką szmate wpuścili :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) .. wstyd :( nie no jak Polska nie wyjdzie z grupy, to kibicuje Niemcom i Holandii p.s: ale mam jeszcze nadzieje.. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ten palant Janas na pewno wprowadzi Drewnialdo, aby wzmocnic nasz atak :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Panowie, kibicowac do konca :!: bynajmniej az sie szesciopak nie wyczerpie :lol: tak tylko, ze humor koncowy moze nie być własciwy... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Tylko nie skacz z okna :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgadzam sie ze jak nasi dadza ciala to przyjdzie kibicowac Niemcom a raczej polskiej czesci niemieckiej reprezentacji :) chyba 4 graczy pochodzenia polskiego z czego 2 na bank urodzonych w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Chyba będziemy mieli nowego trenera po mistrzostwach :angry: chyba, że jeszcze uda nm się wygrać, bo jeśli nie to zostają Niemcy i Kostaryka, a z Niemcami napewno nie wygramy. Zobaczycie Grzesio wejdzie i wygramy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Niestety nie mam zbiorczej :lol: Nie te czasy (a żałujemy wszyscy). Moja opinia na temat meczu - co to kur*a za ustawienie 4 5 1 ? :huh: Jakbyśmy mieli czego bronić.Jak masz tuner sat jakis, nawet FTA za 80zlotych z biedronki to ustaw: PMT: 32 Wideo: 532 PCR: 532 AC3 Audio: 0 Teletekst: 0 ECM: 0 SID: 10513 TID: 7900 NIT: 113 Częstotliwość: 12284000 Polaryzacja: Horizontal SR: 27500 Leci FTA Polsat Sport Extra. Dziwne ze taka promocja :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 wywiesilem flage za okno... moze to cos zmieni i zaczna normalnie grac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ale ftopa... ja "oglądam" na: http://mundial.onet.pl/0,1247843,1,komentator.html :rotfl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...