Bemx2k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jestem ciekaw co tam nasi wspaniali polscy Komentatorzy >????? slodza ??? sciemniaja Narod ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 nawet Żuraw dziś nic nie gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wszystko to co kiedyś wyglądało piękne, dziś zamieniło się w płacz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak pech to pech, chociaż 2:1 by było na pocieszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hmm.... mam takie dziwne przeczucie że chyba przegramy.... brakuje mi ludzi po prawej stronie od bramki przeciwnika, sędzia powinien zaliczyć gol krzynówka a ekwador walnął 2 bramke ze spaloneko [mały ale zawsze] szmaciorze..... widać że obecna młodzież musi dojść do głosu nie tylko w polityce.... [byle nie młodzież wszechpolska....] eghrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Za plytko, za gleboko, za plasko... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mam wizje Polska : Ekwador 2:0wizje to moze i masz ale nie w ta strone ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Polska jak zwykle masa akcji i wszystkie spier*olone.... pentliczek@ mialem na mysli ekwador Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jestem ciekaw co tam nasi wspaniali polscy Komentatorzy >????? slodza ??? sciemniaja Narod ??? Hahaha... aż mi się z tych jełopów śmiać chce :lol: a potem będą godzinami "analizować" cały mecz, jakieś kreski na ekranie stawiać... żałosne :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 kiedy gramy następne dwa mecze??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Moim zdaniem ŻAL.PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jedno słowo: Tragedia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hmm.... mam takie dziwne przeczucie że chyba przegramy.... Ja nie mam przeczucia ja to wiem. I znowu słupek :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja to nazwe tak: nie umiemy grac i w dodatku mamy pecha :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jeleń: jak pech to pech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 buahaha znowu slupek... a komentator w tle... "ooo jeezuuu" :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja[ciach!]le ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Odszedłem od TV... co za ciamajdy z tych Polaków... powinni przegrać 3:0 jak już tak ładnie idzie szkoda aby kasy na nich nie chce widzieć co się będzie dziać z Niemcami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 no i słup, mamy pecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hahaa, komentatorzy - teraz po tych zmianach wyglada to wszystko grozniej. szkoda, ze pod koniec 80 minut :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a potem będą godzinami "analizować" cały mecz, jakieś kreski na ekranie stawiać... żałosne to jest lolistyczne...... ta... te błędy wykorzystane przez ekwador [gdzie to jest?] japoński sędzia - przegrali II wojne przeciw nam to sie mści :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 kiedy gramy następne dwa mecze???Niemcy : Polska / 14.06 21:00 Kostaryka : Polska / 20.06 16:00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 sędzia jest chyba z Korei ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No comment :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 sędzia jest chyba z Korei ;)i Japonii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 KONIEC... No coz, bylem od poczatku realista i twierdze dalej, ze nawet nie wyjdziemy z grupy... Powiem jedno: jest do doopy... Polska reprezentacja nie ma w sobie checi walki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Koniec :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hehe to moga pakowac juz walizki bo z niemcami nie mamy szans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Przypuszczam ze poprostu tam jest za cieplo dla naszych zawodnikow , za sliska trawa i wiatr w oczy :) do tego sedzie nieprzychylny i bardzo inteligentny trener to wszystko sie sklada na taki a nie inny wynik gratulacje dla tych co sa zacietymi kibicami polskiej pilki update ponoc w katowicach ktos na os 1000lecia wyrzucil przez okno TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 teraz bedzie swietna rozkminka po meczu... a gdyby to i to a jak bysmy to i to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...