ludi7 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ŻENADA!!!!! :mur: Totalny brak zgrania, przecież oni grali jakby od roku nie spali: wolno, czytelnie, niedokładnie. No niestety mamy już raczej nikłe szanse żeby wyjść z grupy, mimo wszystko jest jedna rzecz, która mnie cieszy - może wkońcu działacze PZPN przejrzą na oczy i zrobią porządek, począwszy od wypi**dolenia Janasa :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Posłuchajcie teraz studia po meczu na TVP 2. Żygać się chce :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 bo tam bida i tylko mieli to do oglądania przed mundialem a naszych to z masażami w SZERATONIE trzymali... w [gluteus maximus]ch im sie poprzewracało i jeżdżą tylko na żurek [z szeratona] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) niemcy strzelą dwie bramy do 15 minuty a później bedą sie przyglądać jak polaczki sie o wlasne nogi potykają i tylko dlatego nie będzie 5:0 @ludi janas pieknie sie komponuje w obraz zostaw chlopaka w spokoju :):):) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Luk3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Żal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 CO to było. DO h*#&$#@%$^% nabA :EEEEEEEE. Totalnie bez walki stoją sobie. dzieki za zmarnowane 4 lata czekania. ja juz dziś nie zasne i zegnam sie z tym syfem. Franek niech wraca, Jeleń i Brożek i Smolarek to jedyni pRAWDZIWI FACIECI DZIsiaj. NO KUR%##@)(&%(*%#&^%*&*&^%%. wybaczcie za takie proste zachowanie, ale płakać mi sie chce jak dziecko ;((((((((((((((((. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Niemcy : Polska / 14.06 21:00 Kostaryka : Polska / 20.06 16:00 Te liczby po dacie to godzina czy prawdopodbny wynik meczu...bo wydaje mi sie, ze to drugie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Stanowczo Stanowczo za malo Krytyki ale to nasza polska cecha , dopuki sie to nie zmieni to polska pilka bedzie do [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Te liczby po dacie to godzina czy prawdopodbny wynik meczu...bo wydaje mi sie, ze to drugie. :blink: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ŻENADA!!!!! :mur: Totalny brak zgrania, przecież oni grali jakby od roku nie spali: wolno, czytelnie, niedokładnie. No niestety mamy już raczej nikłe szanse żeby wyjść z grupy, mimo wszystko jest jedna rzecz, która mnie cieszy - może wkońcu działacze PZPN przejrzą na oczy i zrobią porządek, począwszy od wypi**dolenia Janasa :mur: wyp******* janasa i znowu zatrudnia kogos pokroju engel, janas. moze jak by kasperczak przejal reprezentacje to do czegos bysmy doszli, ale teraz to nie mozliwe :'/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 #Leoni LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL spadłem z krzesła i oplułem monitor..... CHŁOPAKI PRZED NAMI POWAŻNE ZADANIE MUSIMY SIE ZA TO WSZYSTKO WZIĄĆ..... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Co powiedziela polska druzyna do pilota samolotu?? - prosze nie gasic silnika, zaraz wracamy :wink: A co powiedzial pilot do polskiej druzyny? - Ja jestem sprite, a wy pragnienie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) moja intuicja podpowiada mi że maczał w tym palce o. prowadzący.... ale czemu? ;] banda złodziei polskich, decydentów :lol: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez aftershocK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jEDYnie trzy dobre akcje, które mogły sie czymś zakończyć /Jeleń spojenie, Brożek słupek, noi Krzynówek gol ---- ze spalonego, którego oczywiuście nie było... Naprawde myślałem ze bedzie lepiej, zero walki, zero agresywności, zero zgrania, ZERO ZGRANIA jakieś dupowate wrzuty na pole karne....kurfffffff no jak tak można ...Przypomina sie mundial z Koreii, pierwszy mecz 2-0 a pozostałe,...... ???? lepiej nie mówić...Po prostu 3ba wygrać kolejne dwa mecze...nie ma innego rozwiązania.....wiem że to może być śmieszne i żałosne to co powiem ale jestem prawdziwym KIBICEM I POWIEM ŻE " Iam Still BELIEVE" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) grupa takich ludzi jak Ty JORDAN od 30 min, się sukcesywnie pomniejsza...... ;) ide spać, może pozabijam troche piłkarzy..... :P Edytowane 9 Czerwca 2006 przez aftershocK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 moze postawic w kolejnych meczach od pierwszych minut na jelenia, brozka i innych rezerwowych, jak z usa w 2002. sa glodni gry, moze powalczą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 chyba walne sobie partie w Counter-a. Szkoda, ze nie ma moda gdzie modele terro to nasi pilkarze...No coz zostanie mi wyobraznia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 wiem że to może być śmieszne i żałosne to co powiem ale jestem prawdziwym KIBICEM I POWIEM ŻE " Iam Still BELIEVE"CO? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Czy nie przerazila Was pierwsza minuta meczu?. Pipole zaczely grac tak ociezale jakby przed chwila skonczyli jakas suto zastawiona uczte :blink:. Mala ankieta: Czy oddanie szwabą meczu walkowerem do dobre wyjscie?? Plusy jak np. brak komprmitacji wynikiem 6:0 dla Niemców daja do myslenia. Lepiej 3:0 niz 6:0 :lol2: :lol: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ale przegraliśmy dla tego że nie grał Rasiak i Mila ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 @JORDAN23, tylko miej na uwadze, że prawdopodobnie Krzynówek by nie strzelił gola, gdyby nie fakt że sędzia zagwizdał i bramkarz nie interweniował. Ogólnie to kicha straszna. Użyłbym chętnie kilku wulgaryzmów, ale nie wypada. Jeśli oni w meczu z Ekwadorem boją się zaatakować czy strzelić z dystansu, to może się okazać, że wogóle nie wyjdą na murawę do meczu z Niemcami. Szkoda mi bajtów na pisanie o tym :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja rozumiem jak by przegrali z takim stylem jak w ostatnich 5 min to nic bym nie miał :EEEEEEEEE. ALE CO TO BYŁO W 1 połowie. STALI CAŁY CZAS. NO DO nie wiem czeego juz ;eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ide sie upic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ŻENADA!!!!! :mur: Totalny brak zgrania, przecież oni grali jakby od roku nie spali: wolno, czytelnie, niedokładnie. No niestety mamy już raczej nikłe szanse żeby wyjść z grupy, mimo wszystko jest jedna rzecz, która mnie cieszy - może wkońcu działacze PZPN przejrzą na oczy i zrobią porządek, począwszy od wypi**dolenia Janasa :mur: dzialacze pzpn sprzedaja bilety na lewo i nie w glowach im myslec o polskiej reprezentacji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Stanowczo Stanowczo za malo Krytykijak krytyka sie pojawiła w Chorzowie to nagle zaczęli płakać - teraz pewnie też sie oburzą... Powtórze jeszcze raz SMOLAREK - TO JEST PRAWDZIWY REPREZENTANT MOJEGO KRAJU! Człowiek który walczy za wszelką cenę - tak się powinno grać !!! SZACUNEK DLA NIEGO ! B) aha JANASA to akurat będę bronił bo powiedzcie mi co on do k***y nędzy może zrobić jak on sobie a oni sobie - przez cale zgupowanie im wpajał jak mają grać - prosty przykład: Zawsze zwracał uwagę na to że obrońcy boczni muszą wspierać skrzydłowych - i co? - i za przeproszeniem g**no Może trąbić o tym z miesiąc a później wyjdzie na murawe taki Żewłakow szczęśliwy że sie dostał na Mundial i robi wszystko to co nie powinien... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez EXO3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Heh jeszcze troche i powtórzą się wyniki sprzed 4 lat. Jeden już powtórzyliśmy, teraz tylko z Niemcami dostać 4:0 i do domciu. Druga runda z kibicami na Okręciu. No może z Kostaryką coś zdziałamy. Heh czyli wychodzi że jedyne państwo z którym potrafimy wygrać bez problemu to takie, które nie ma swojej drużyny piłkarskiej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ide sie upic JA TO SAMO ZEGNAM POLSKE BEZ WALKI :EEEEEEEE (nie liczac Smolarka Brożka i Jelenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 widzieliście co sądza kibice o naszych? w panoramie przed chwila zrobili z kilkoma mini wywiad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wie ktoś jak sklonować Smolarka? Bo przydało by się ich dodatkowo z dziewięciu :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 widzieliście co sądza kibice o naszych? w panoramie przed chwila zrobili z kilkoma mini wywiad Napisz kilka cytatow bo nie ogladam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...