Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

nie spodziewąłem się takiej gry TiT, zawiodłem się troche Szwecją, a za 1.30 h najciekawsze spotkanie dzisiejszego dnia, ja stawiam na niespodzianke ze strony WKS :)

A ja na Argentynę - mojego faworyta do finału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niespodzianka, Szwecja - TiT 0:0 :) Chyba kilku osobom posypały się zakłady... ;) Ale gdybym grał, też bym na Szwecje postawił..

Na przykład mi. Patałachy jedne <_< :-| :cry: :mad: :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy mówili, że klimat będzie przeszkadzał drużynom z Afryk i Ameryki Poł., a tu proszę temperatura około 25 stopni Celsjusza i to Europejczycy mieli kłopoty.

Edytowane przez _1t_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIESAMOWITE nie mam pytan , naprwde to jest kwitesencja pilki TiT zagral calym sercem a nawet i wiecej na tle takiej walki tego malego kraju wszystkie zarzuty co do POLSKI sa malo , bardzo malo krzywdzace - to patalachy jakich nie widzial swiat , bedziemy najgorsza druzyna calych mistrzostw a wszystko za sprawa naszych pseudo gwiazd /// szkoda gadac , naprawde teraz trzymam kciuki za Ghane , bo odrazu widac wyjatkowosc tych debiutantow - slabsza technika ale wielka milosc i poswiecenie dla gry !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadzieję, że WKS rozwali tych zarozumialców z Argentyny (Riquelme itd.) i wejdzie dalej razem z Holandią.

A ja mam nadzieje, ze Argentyna wygra przynajmniej 3:0 :D Poza tym WKS zle mi sie kojarzy (wojskowy klub sportowy :lol2:) Szkoda, ze Messi nie gra w pierwszym skladzie :-| Moze wejdzie z lawki rezerwowych :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to jest sprawiedliwe, że Argentyna wygrywa, i to na dodatek 2:0 ?

Jestem pod wrażeniem przygotowania technicznego i szybkościowego graczy WKS.

PS. Mi się WKS kojarzy bardzo dobrze (Legia :D ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietna 1 polowa

Widac ze EUROPA jak narazie bardzo slabo a AMERYKA I AFRYKA wbrew temu co sadzono gra bez zadnych kompleksow i z polotem

Moim zdaniem nie ma szans zeby Europejska druzyna w tym roku zdobyla mistrza swiata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to jest sprawiedliwe, że Argentyna wygrywa, i to na dodatek 2:0 ?

Jestem pod wrażeniem przygotowania technicznego i szybkościowego graczy WKS.

PS. Mi się WKS kojarzy bardzo dobrze (Legia :D ).

mi równiez :D (Wisła Klub Sportowy)

WKS gra dobrze, trzyma poziom, ale Argentyna widac, że jest klase wyżej.

btw. ciekawe czy trener wpuści Messiego, dawno go nie widziałem w akcji.

Edytowane przez pentliczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze argentyna z takim faulowaniem i przetrzymywaniem gry odpadnie z grupy. n/c, normalnie komentatorzy u mnie tak podniecjali sie tym roqmuilez czy cokolowie ze niewiem a koles kilka razy pilke mial obok siebe lol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cudowny mecz, jak tu nie kochać afrykańskiego football'u :o. Im nie w głowie kasa tak jak naszym. Biegają, całe serce wkładają w grę to aż tak mocno było widać przy tych wjazdach obrońców. Masakra. Kibicowałem Drogbie i jego drużynie. Mam nadzieje że wyjdą z grupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cudowny mecz, jak tu nie kochać afrykańskiego football'u :o. Im nie w głowie kasa tak jak naszym. Biegają, całe serce wkładają w grę to aż tak mocno było widać przy tych wjazdach obrońców. Masakra.

Dokladnie !!! Tak samo TiT i pewnie Ghana tez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem WKS zagral swietnie szczegolnie w drugiej polowie. I ta pokerowa zagrywka ich trenera z wpuszczeniem trzech napastnikow :D Szkoda, ze Messi nie zagral, a Aimar wszedl tylko na ostatnie minuty. Denerwuje juz mnie ten trener argentynczykow z swoja defensywna wizja gry :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...