pluszek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Z taka gra Aregentyne widze w finale. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wiecie z czego się cieszę ? :) że w końcu w studio jest Michal Pol. Najlepszy w studio TVP od ligi mistrzów ;) kto brał udział w tamtym temacie to wie o co chodzi :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie no lubie Gmocha ale z plastyki to on mial dwoje , z polskiego chyba tez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Z taka gra Aregentyne widze w finale. :huh: Przesadzasz. Argentyna tak gra bo SCG to nie jest wymagajacy przeciwnik ,lepsze wrażenie zrobiła na mnie po wygranej z WKS. Whcodzi Tevez :D wg. mnie najlepszy piłkarz Argentyny. Czerwona dla Kezmana. :lol2: 4:0 :-P Edytowane 16 Czerwca 2006 przez 3qu!l!br!um Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) No to mamy jednego trenera ktory gorzej przygotowal dobra druzyne niz Janas Polske. W tej chwili ten mecz to juz jest kopanie lezacego... 5-0 to juz jest kopanie nieprzytomnego lezacego... 6-0 niesamowicie gra Argentyna kazda akcja to GOL Edytowane 16 Czerwca 2006 przez thical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Kurcze siedze w pracy i nie moge ogladac meczu. Ale tutaj jest lepiej niz na wp.pl na zywca. Co kopniak to relacja. Brawo chlopaki Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Myslicie ze skonczy sie 8:0?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Jeeee tak liczyłem że Tevez i Messi strzelą po bramcę, dzięki temu się poczują pewnie i Argentyna pójdzie jak burza w następnych meczach :D 6:0!!!!!!!!!!!!!!!!! Messi 6 gola ;) 5 Tevez ;]. Ale ładnie to Tevez zrobił najpierw siatka a później wyczuł i nogą zastopował piłkę i obrońca się zatrzymał:D Cudnie grają... Edytowane 16 Czerwca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Kurcze siedze w pracy i nie moge ogladac meczu. Ale tutaj jest lepiej niz na wp.pl na zywca. Co kopniak to relacja. Brawo chlopaki Po raz kolejny mam polewke z Was. Ogladacie mecz z rekami na klawiszach. Puknijcie sie w lepetyny. (...) WTF? :blink: :lol2: A mecz faktycznie niesamowity, Argentyna dosłownie wgniotła ich w ziemię. edit- dla mającego problemy z rozumieniem słowa pisanego "kolegi" wyboldowałem pewne fragmenty. Widać mamy na forum Dr Jekyll'a & Mr. Hyde'a. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez draak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Trochę szkoda mi SCG 6:0 to jednak za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Argentyna? OLE ! :D pogrom :D kurde 2:0 moglo byim wystarczyc :P siadl bymi kupon z dokladnym wynikiem przynajmniej :P ale widac po prostu jak oni sie bawia pilka, jak sa swietnie przygotowani taktycznie, ale jednoczesnie graja z polotem, a bramka cambiasso to najpiekniejsza akcja w tych mistrzostwach razem z akcja po ktorej torres strzelil bramke w srode. mam nadzieje ze oni, albo anglia, albo hiszpania zdobeda mistrzostwo swiata :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 WTF? :blink: :lol2: A mecz faktycznie niesamowity, Argentyna dosłownie wgniotła ich w ziemię. naucz sie czytac ze zrozumieniem 6-0 pod koniec to juz nuda , gol za golem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) naucz sie czytac ze zrozumieniem :blink: :blink: Holadnia-WKS... Mam nadzieje ze holadnia pokaze klase i wygra ;) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 :blink: :blink: Holadnia-WKS... Mam nadzieje ze holadnia pokarze klase i wygra ;) Jesteś jednym z nielicznych :) :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Brawo Argentyna !... Zobaczymy jak sobie dziś Holandia zagra z WKS... jak tak dalej pójdzie to mecz ARG-HOL będzie taki jak Czech z Holandią na Euro 2004 ;)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Argentyna mi się podobała dziś, pięknie ich rozgromili. To mój faworyt do finału, wspominam to już po raz n-ty :D. Holandii imo dziś będzie ciężko z WKS. Ale chciałbym, żeby wygrali, choć imo Holadnia w MŚ daleko nie zajdzie. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 holadnia pokarze klaseszkoda ze ty tej klasy nie pokazales ... a co do meczu holandia - wks to bede kibicowal oranje, ale obawiam sie swietnego kondycyjnego i silowego przygotowania pilkarzy z afryki. mam nadzieje, ze po pieknym widowisku holandia wygra 2:1 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ja rowniez chcialbym aby WKS wyszedl z grupy ale nie w tych mistrzostwach :) szczerze nie przepadam za Holandia ale dzis na nich postawilem wiec . GO GO GO HOLAND Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 szkoda ze ty tej klasy nie pokazales ...nie masz sie czego przyczepic chlopczyku? widzisz byki to raportuj a takie komentarzyki zostaw sobie kolezkom z lawki podblocznej :D Rowniez postawilem na Holandie wiec oni musza dzis wygrac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Co do ewentualnego meczu Angoli z Niemcami licze na to, że nie spotkają się w 1/8. Wtedy jedna z tych drużyn musiałaby awansować do 1/4. A nie życze tego ani jednym ani drugim.. :lol:Popieram w 100%. Nie lubie najbardziej tych reprezentacji i zycze im jak najszybszego odpadniecia z turnieju. Dobra, a teraz cos na temat Argentyny i Hiszpanii. ;) Na razie te reprezentacje najlepiej zaprezentowaly sie w MS. Mlodosc poparta doswiadczeniem procentuje. W pierwszym meczu nie gral Messi i Tevez i gra Argentyny w drugiej polowie sie nie ukladala, po dzisiejszym spotkaniu mam nadzieje na ich wystep w kazdym meczu. Saviola tez pokazuje klase. Wielu skreslilo tego pilkarza min. Barcelona lecz jest to talent "najczystrzej wody" jak to zwykl mawiac Szaranowicz. :D SiC jest na pewno zespolem slabszym od WKS, przynajmniej fizycznie nie maja z nimi szans, ale tez nie sa chlopcami do bicia, a Argentyna ich zmiazdzyla, zabila ich radosc z gry w pilke. Chcialbym zobaczyc final Argentyna - Hiszpania. Nigdy jeszcze takiego nie bylo wiec moze teraz? :D Cieszy tez forma Maradony. ;) Dla mnie jest to nadal wielki czlowiek i takim pozostanie na zawsze pomimo wielu kontrowersji wokol jego osoby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Przepiekna bramka i 1-0 dla HOL , leciala chyba z predkoscia swiatla :blink: Jeszcze jeden , jeszcze jeden :D ahahah 2-0 wysluchali mnie :D Edytowane 16 Czerwca 2006 przez thical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Może jeszcze WKS powalczy jak z Argentyną, ale i tak jestem za Holandią. EDIT: No i mamy 2:1. Ładny gol z dystansu. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez daniel89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 2:1 !! Piękny gol! Musi wygrać WKS :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 2:1 jaki MECZ, mogło być 2:2!!!!!!!!!! GO GO GO WKS :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 odrazu widac kto jak obstawil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ja na ten mecz nic nie stawiałem ;] poprostu kibicuje w tym meczu WKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wcale mi nie szkoda WKS mimo ze bardzo cisneli pomaranczowych grali bradzo nieczysto , cala druzyna aktorow + "cham" Drogba Holandia slabo , daleko nie zajda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak można byc takim egoistą jak Robben ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Szkoda WKS'u :( Mówiłem Holandia gra lipę. Odpadną jak najszybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Pamietam Drogbe z wystepow w OM. Wtedy juz gral nieczysto, czesto faulowal, ale nie wymuszal fauli w tak tendecyjny sposob jak zwykl to robic po przejsciu do Chelsea. Sory, ale tacy pilkarze mnie zalamuja i mowie im stanowcze NIE! Bardzo sie ciesze z jego absencji w meczu z SiC. Poza tym to, ze pan Drogba ma przydomek "cheater" nie jest przypadkiem. Zal troche WKS, ale Drogby mi nie zal i gdybym byl selekcjonerem WKS to z calym szacunkiem dla jego umiejetnosci czysto pilkarskich, ale bym go nie powolywal. Kultura gry musi byc. Koniec i kropka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...