pentliczek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Karny! Pewnie 2:0.. :> Gol, 2:0. No to Portugalia wygrała ;D Edytowane 17 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Hehe, byla jeszcze szansa na 3:0 w ostatniej akcji ale niestety spalony. A wlasnie, ktos wie za co dostal zolta kartke Iranczyk, ktoremu z bara wyjechal C. Ronaldo tak, ze az Iranczyk musial zejsc z boiska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Haha! Niespodziewany początek Ghana 1:0 :D Edytowane 17 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 troche glupie pytanko, ale po co piszecie w trakcie meczu aktualny wynik? jak kogos interesuje to oglada, jak nie interesuje to nie oglada, jak nie ma czasu to i tak nie bedzie czytal, moze lepiej ludzie udzielajacy sie w tym temacie pisza glownie koemntarze o meczach, druzynach itp a nie tak jak to wyglada teraz ze polowa postow to relacje na zywo z wynikiem, sorry ale dla mnie to troche smieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 a co ci to przeszkadza wiele osob wyraza expresje po postawieniu lub poprostu expresja po swoich wczesniejszych wywodach na temat jakiegos meczy/druzyny. Wiele osob oglada na tunerach i ma dostep do kompa natychmiastowy i chce sie w ten sposob cieszyc lub smiac z innymi na zywo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 tak, moze i jest jak mowisz, ale wez sobie zobacz kilka ostatnich stron wiele postow w stylu "2:0 wygrali" i koniec, nie no dla mnie cos takiego jest smieszne, jesli ktos przy tym wyraza jakas swoja opienie to jeszcze spoko, ale suche podawanie wynikow, czasem z jakas minka jest smieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 No i wynik grubas :blink: , Ghana sie cofnie do defensywy pewnie ale spokojna czacha czesi to wygraja B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ghana gra bardzo dobrze, ale zarazem Czesi są jacyś tacy powolni. Garfield - Jak Ci przeszkadza to nie czytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 troche glupie pytanko, ale po co piszecie w trakcie meczu aktualny wynik? jak kogos interesuje to oglada, jak nie interesuje to nie oglada, jak nie ma czasu to i tak nie bedzie czytal, moze lepiej ludzie udzielajacy sie w tym temacie pisza glownie koemntarze o meczach, druzynach itp a nie tak jak to wyglada teraz ze polowa postow to relacje na zywo z wynikiem, sorry ale dla mnie to troche smieszne Racja!!! To juz zakrawa na uzależnienie od netu i od forum skoro nie można 45 minut wysiedziec żeby posta nie napisac!!! a to już nie jest śmieszne tylko straszne!!! :sad: co chwile meila dostaje że sie pojawiła nowa odpowiedź, wchodze i widze to co widze czyli posty prawie jakbym szpakowskiego słuchał!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Racja!!! To juz zakrawa na uzależnienie od netu i od forum skoro nie można 45 minut wysiedziec żeby posta nie napisac!!! a to już nie jest śmieszne tylko straszne!!! :sad: co chwile meila dostaje że sie pojawiła nowa odpowiedź, wchodze i widze to co widze czyli posty prawie jakbym szpakowskiego słuchał!!! :) OMG krytycy !! to wylacz powiadomianie o nowych postach. Dla mnie jest smieszne takie krytykowanie bez uzasadnienia. Pozatym odroznij uzaleznienie od ekspresji na zywo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czytam temat poniewaz troche sie interesuje piłką, nie gadam, ze jestem znawca, prawde mówiąc mecze ogladam sporadycznie, ale akurat MŚ staram sie ogladac, nie mam nic przeciwko pisaniu waszych opini, nie raz sa to opinie ludzi znajacych sie na tym sporcie o wiele bardziej niz ja, ale wchodzac do tego tematu chcialbym jednak, zeby byl zachowany jakis poziom wypowiedzi, a czytajac niektore wypociny mozna dojsc do wniosku, ze albo ktos tu jest uzalezniony od neta, albo bije posty, jeszcze raz mowie nie mam nic przeciwko dyskusji na poziomie, tylko panowie jakis poziom trzymajmy. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 No to 2-0 i po meczu tak bezradnych czechow to chyba nigdy nie widzialem. Ghana prawie jak Argentyna ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 troche glupie pytanko, ale po co piszecie w trakcie meczu aktualny wynik? jak kogos interesuje to oglada, jak nie interesuje to nie oglada, jak nie ma czasu to i tak nie bedzie czytal, moze lepiej ludzie udzielajacy sie w tym temacie pisza glownie koemntarze o meczach, druzynach itp a nie tak jak to wyglada teraz ze polowa postow to relacje na zywo z wynikiem, sorry ale dla mnie to troche smiesznedla dla mnie tez ale wracamy do dyskusji jak zobaczylem wyniki bo nie ogladalem meczu to <wow> i jeszcze ktos tu powiedzial jak Argentyna :) grali ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Podobało mi się jak komentator powiedział: "Cech tyle sytuacji do obrony miał w Chelsea przez pół sezonu" :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 pepiczki nie wyjda z grupy to wieciej niz pewne ghana wlochy roznisa usa a wygrana czech z wlochami watpliwa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) kurde, przegralem pare ziko przez ta porazke czechow, no ale coz, mam nadzieje ze wlochow pokonaja w 3 rundzie :] nie wiecie moze jakim skladem zagra dzisiaj italia ? i gdzie moge znalezc najszybciej sklady wyjsciowe druzyn na poszczegolne mecze? bo nie widzi mi sie czekanie do analiz przedmeczowych w telewizji na 20 min przed meczem ... Edytowane 17 Czerwca 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Kurde Meksyk i Angole 0:0 :mur: Nie no myślałem że przynajmniej wygra a nie zremisuje :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 panowie jest dobrze, portugalia wygrywa ;] jeszcze włosi wygraja do zera, czesi m.in dwoma bramkami i jest gites :DNo i nie jest gites :P Niestety mecz Czechów mogłem oglądać dopiero od drugiej połowy. Powiem tylko. że powinni dziękować za taki wynik po tym co pokazali. Ghana wchodziła na pole karne jak w masło, czeska obrona nie istniała. Gdyby nie to, że brakowało Afrykanom umiejętności wykończenia akcji i bardzo dobra postawa Cecha wynik byłby o wiele wyższy. Nie tego spodziewałem się po naszych sąsiadach.. Jeszcze wróce do wczorajszego meczu Holendrów. Zawsze im kibicowałem ale na tym mundialu są wyjątkowo słabi.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 hehe kolejne kupony do smieci. Zasada jest prosta. nie stawiaj na słabyszch bo bedzie pupa xD. A teraz mecz. Imo powinno być ze 4-0. Bardzo fajne i szybkie widowisko. Mam nadzieje ze z tej grupy wyjdą czechy i ghana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nareszcie sędzia dobrze gwiżdze. Nie daje się rozkręcic największym brutalom (czyli defensywnym pomocnikom). Popieram to. Dlaczego Totti grał od początku? W I meczu lipa, teraz też, więc po co grał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Brawa dla sedziego, chlop sie nie boi i ma w 100% racje co do tych kartek.... Takich sedziow powinno byc wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 A temu De Rossiemu powinni wlepic jakąś dodatkową karę (zawieszenie itp.) za to chamstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Swietny , dramatyczny i pelen walki ze strony obu druzyn mecz , choc Amerykanom ten remis sie nalezal jak psu kosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Tzn., że należało im się zwycięstwo? Bo jeśli tak, to zgoda. Włosi nic nie pokazali, jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 W II połowie zrobił się jakiś taki nudny mecz, a powinien się ożywic, bo było więcej miejsca. Pewnie powodem był brak siły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jeden z lepszych meczykow na tych mistrzostwach no i wspaniala gwiazda wieczoru urugwajski sedzia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 W ogóle ci sędziowie z Ameryki południowej są jacyś tacy dziwni :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 @dzej - może już nie obstawiaj na tym mundialu :wink: Szczerze powiedziawszy spodziewałem się flaków z olejem po tym meczu Włochów z USA a bardzo zaskoczyło mnie to spotkanie. Co do kartek to jak najbardziej słuszne decyzje sędziego. No to ciekawie teraz wygląda sytuacja w gr.E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 i prawidlowo, wszystkie 3 czerwone kartki sluszne ..., ale kurde, obstawiajcie sobie jak tu jedni graja w 9 a drudzy w 9,5 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 z tym 9,5 to sluszna uwaga pospieszyl sie Lippi z tymi zmianami... na cale szczescie dla niego Perotta mogl "kontynuowac" mecz btw. w koncowej fazie 2 polowy Keller uratowal ten pkt. dla USA - dwa razy bardzo dobrze wybronil strzaly Del Piero co do tego, czy USA powinno wygrac to mam watpliwosci... karny powinien byc, no, ale i po drugiej stronie takze... byl tez nieuznany gol Gattuso (choc pewnie Keller odpuscil bronienie w tej sytuacji, bo strzal byl po gwizdku), tak samo sytuacje dla Wlochow... ale swietnie dzis bronil Keller (btw. zauwazyliscie jak slabo broni Buffon?! zeby nie wybroil tego strzalu na "2:1" - co padl po spalonym... hm... dzisiaj Cech pozostawil na mnie lepsze wrazenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...