MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze tuż przed meczem moja wystawa doczekała się ulepszonej wersji. :P Dodałem przednie naziemne flagi i flagę na głośniku. ;] Teraz idę się malować ... ;] Vive la France ! Edytowane 5 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hehe 1:0 :D Zidane ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 2 polowa zapowiada sie grubo , go go go PORTUGAL Wogole to denerwuja mnie te gwizdy na C.Ronaldo to bardzo utalentowany i sprytny zawodnik a jesli gwizdza za Roneya no to nie mam pytan bo czerowna mu sie nalezala po za tym jak mozna bronic tego pyskatego chama - o wygladzie niewspominajac @costi jak jest po portugalsku jakis vivat narodowej repry ? cos jak viva la France lub Polska bialo czerwoni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Wogole to denerwuja mnie te gwizdy na C.Ronaldo to bardzo utalentowany i sprytny zawodnik a jesli gwizdza za Roneya no to nie mam pytan bo czerowna mu sie nalezala po za tym jak mozna bronic tego pyskatego chama - o wygladzie niewspominajac Dokladnie, w dodatku Ch. Ronaldo gra dzis bardzo dobrze. A Portugalia walczy i sie nie poddaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chyba Ci zegarek stanął :lol2: Skromne 1:0 dla France Nic tylko możecie ze mnie brać przykład :D :D Chyba zaczne bukmacherką zarabiać na życie :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nic tylko możecie ze mnie brać przykład :D :D Chyba zaczne bukmacherką zarabiać na życie :lol2: :lol2: Ale chyba nikt nie powie, ze Francja sobie na ten wynik zasluzyla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ale chyba nikt nie powie, ze Francja sobie na ten wynik zasluzyla. Na pewno bardziej niż Portugalia, która przez całe mistrzostwa nie miała pomysłu na grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Było groźnie, ale wygrali ci, którzy mieli :D PS. Dzięki Figo, byłeś 12 graczem dla Tricolore :D PPS. komisarz, masz się za alfę i omegę? Ja powiem, że Francja zasłużyla w 100%. Edytowane 5 Lipca 2006 przez draak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hahaha, tak oglądam i nagle patrzę, a tu jakiś koleś dziwnie ubrany - myślę co jest - a to bramkarz Portugalii pod bramką Francuzów - nieźle, też chciał chłop do bramki sobie kopnąć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ech lipa, ale przynajmniej mam faworytow na dwa mecze (Wlochy i Portugalie ma sie rozumiec ;]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 szkoda Portugalii , cisnela - swietny C.Ronaldo , SWIETNY Ricardo :D prawie jak asysta w polu karnym no ale nic GG France Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Jeeeeeeeeeee Francja wygrała :D I bardzo dobrze. Aller, aller FRANCE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Taki final wywrozylem... hahaha... szkoda ze nie obstawilem w sts ;\ Teraz pozostaje tylko napisac: FORZA ITALIA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 i znowu Paryz oszalal i arabsko-czarni francuzi dra ryje i zapewne beda drzec do 4 rano i znowu sie nie wyspie do pracy,merde!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Wiecej tak nudnych meczy w MŚ a pożegnam sie z ogladamien futbolu :/. Nudno było i do tego francja wygrała. Oby makaroniarze ich znieśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a ja marzylem o finale niemcy - portugalia :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 i znowu Paryz oszalal i arabsko-czarni francuzi dra ryje i zapewne beda drzec do 4 rano i znowu sie nie wyspie do pracy,merde!!!!!!!!!!! Jak uciekały ostatnie minuty spotkania to własnie sobie o tobie gladiac pomyslalem, ze dzis raczej nie uśniesz :D Viva la France! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hahaha, tak oglądam i nagle patrzę, a tu jakiś koleś dziwnie ubrany - myślę co jest - a to bramkarz portugalii pod bramką Francuzów - nieźle, też chciał chłop do bramki sobie kopnąć :P No cos mu zostalo jesszcze z tego napastnika. ;] i znowu Paryz oszalal i arabsko-czarni francuzi dra ryje i zapewne beda drzec do 4 rano i znowu sie nie wyspie do pracy,merde!!!!!!!!!!! A co pilki nie lubisz ? Jutro swieto narodowe, nie ma pracy, wszyscy beda swietowac. ;] Powiem, ze po tym, co zobaczylem 4 lata temu nawet w najsmielszych marzeniach nie sadzilem, ze francja dojdzie do finalu. Jak feniks z popiolow. ;] Mecz niczym nie porywal, byl bardzo przecietny, moze troszke ponizej. Koncowka ostra, duzo emocji. Obrona 3kolorowych masakruje. ;] Co moge powiedziec, viva la france !!! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Portugalia powinna dostac miszcza za aktorstwo. Sa lepsi niz wlosi :lol: Dobrze ze odpadli. Cieszy mnie to bardzo :) Henry i Zidane najlepsi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Mecz nudny jak flaki z olejem. W zasadzie za rok ludzie będą zachodzić w głowę, kogo to ta Francja w 1/2 pokonała. Portugalia była tak bezbarwna jak połówka Wyborowej. Francja zresztą nie mniej. Ktoś musiał wygrać, więc Fortuna rzuciła w Zaświatach kostką - wyszło Francja. Z tym, ze była to troszkę oszukana kostka, bo jeden z boków miał wyryte Zizou.... W finale tyż 1:0 będzie. Pytanie dla kogo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a ja marzylem o finale niemcy - portugalia :/Graja przeciez w "malym finale". :lol2: Viva la France!!!!!!! W finale bede kibicowac Francuzom, ale jak wygraja Wlosi to tez nic sie nie stanie. :D Taki przyjemny meczyk sie szykuje. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Portugalia powinna dostac miszcza za aktorstwo. Sa lepsi niz wlosi :lol: Dobrze ze odpadli. Cieszy mnie to bardzo :) Henry i Zidane najlepsi :P Zgadzam sie w 100%, nie grali źle, ale to co grali to było za mało na defensywę Francji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zawiedzonym dzisiejszym meczem, na poprawe humoru proponuję KLIK! niezły ubaw :lol: nie ma to jak Jacek "HEHE" Gmoch B-) To studio na Polsacie mnie dobija - same gwiazdy:Tomek "Fajka" Hajto, Tomek Kłos i Piotr Świerczewski.... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zawiedzonym dzisiejszym meczem, na poprawe humoru proponuję KLIK! niezły ubaw :lol: nie ma to jak Jacek "HEHE" Gmoch B-) To studio na Polsacie mnie dobija - same gwiazdy:Tomek "Fajka" Hajto, Tomek Kłos i Piotr Świerczewski.... :lol: ahahhahahahah nie no Gmoch zabija na koncu , a Piechniczek ze szwecja rotfl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 B-) Od początku powtarzałem : Allons enfants de la Patrie, le jour de gloire est arrivé ! B-) W wersji PL brzmi tak : I naprzód marsz, Ojczyzny dzieci, Bo nadszedł chwały naszej dzień. Teraz czas na refren, ciut ostro i brutalnie, ale tak musi być a mianowicie : Aux armes citoyens, formez vos bataillons. Marchons! Marchons! Qu'un sang impur, abreuve nos sillons ! Wersja PL : Do broni, bracia dziś, zewrzyjmy szyki wraz. I marsz, i marsz! By ziemię krwią napoić, przyszedł czas! B-) Vive la France Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Fodes... :| Mecz nie porywal, a sedzia tez mnie ze dwa razy wciach!il nie odgwizdujac ewidentngo faulu na Portugalczyku w polu karnym. Portugalczycy mieli bez przerwy problemy z wykonczeniem akcji - zawsze brakowalo tego ostatniego kopniecia dajacego gola. Francuzi dla odmiany grali bez polotu, normalnie jak Brazylia w cwiercfinale. Ogolnie z awansu Francuzow nie jestem zadowolony, moznaby powiedziec "trafilo sie slepej kurze ziarno", bo tak mniej wiecej ten mecz wygladal... Na otarcie lez zostaje mecz o trzecie miejsce z Niemcami - tu juz nie przewiduje niespodzianek i licze, ze Portugalia szwabow rozlozy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Fodes... :| Mecz nie porywal, a sedzia tez mnie ze dwa razy w[ciach!]il nie odgwizdujac ewidentngo faulu na Portugalczyku w polu karnym. Portugalczycy mieli bez przerwy problemy z wykonczeniem akcji - zawsze brakowalo tego ostatniego kopniecia dajacego gola. Francuzi dla odmiany grali bez polotu, normalnie jak Brazylia w cwiercfinale. Ogolnie z awansu Francuzow nie jestem zadowolony, moznaby powiedziec "trafilo sie slepej kurze ziarno", bo tak mniej wiecej ten mecz wygladal... Na otarcie lez zostaje mecz o trzecie miejsce z Niemcami - tu juz nie przewiduje niespodzianek i licze, ze Portugalia szwabow rozlozy. Wyloozuj, to tylko gra. ;] Ta jasne, Niemcy sa rozwscieczeni po polfinale i za wszelka cene beda chcieli wygrac, wiec Portugalia bedzie miala bardzo trudne zadanie. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Heh, sorki, troche mnie ponioslo... Co ciekawe, Portugalczycy nie byli specjalnie po meczu zmartwieni - nie widzialem scenek jak z Brazylii, gdzie ludzie plakali przed telewizorami. Podejrzewam, ze i tak byli szczesliwi, ze zaszli tak daleko i do meczu podchodzili na luzie - tym bardziej, ze w sumie to jakiegos strasznego lomotu nie dostali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Mecz nie porywal, a sedzia tez mnie ze dwa razy w[ciach!]il nie odgwizdujac ewidentngo faulu na Portugalczyku w polu karnym. W którym momencie ? Powtórki analizowane dokładnie w studio i wykazali, że była czysta gra. :rolleyes: Następny mecz : Niemcy-Portugalia Dlatego, że Portugalia tak dzielnie grała z moją Francją i dlatego, że ze wszystkich drużyn świata najbardziej nie lubię Niemców ... kibicuję Portugalii B-) :* - za ładne Euro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Heh, sorki, troche mnie ponioslo... Co ciekawe, Portugalczycy nie byli specjalnie po meczu zmartwieni - nie widzialem scenek jak z Brazylii, gdzie ludzie plakali przed telewizorami. Podejrzewam, ze i tak byli szczesliwi, ze zaszli tak daleko i do meczu podchodzili na luzie - tym bardziej, ze w sumie to jakiegos strasznego lomotu nie dostali. Dla Brazyli footbal to religia, wiec sie nie dziw. ;] Nastepny mecz wszyscy kibicujemy Portugalii, jak przegraja to ich Francja odetnie od siebie i poplyna swoja wysepka do Afryki. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...