sawyer188 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 jesli mecz bedzie taki jak koncowka drugiej połowy to bedzie kolejny nudny mecz bez bramekJutro to dopieroo bedzie mecz bez bramek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Samobój :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) No oby nie zakonczylo sie karnymi sawyer.. mowie o jutrzejszym. A ten ? Jak narazie spie po 45 minutach. Nie lubie karnych bo wiadomo ze to loteria, ale chyba bardziej ode mnie nie cierpia karnych Anglicy... icon_wink2.gif EDIT: No i 1:0 dla Niemcow EDIT2: Petit wpakowal samoboja.. to chyba juz koniec .. Edytowane 8 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 2:0 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Nie tak mialo byc.... musza sie wziac w garsc bo bedzie ciezko. Fatalny blad Petita ,ktory moze zawazy na calym meczu. Dosc latwo oddaja to 3 miejsce.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) wprowadzenie Petita to była świetna decyzja :lol: niestety Niemcy skończą MŚ z medalem :? ps. C.Ronaldo ma talent ale jak go ktoś nie nauczy myśleć na boisku to będzie na każdym stadionie wygwizdywany za symulowanie... Edytowane 8 Lipca 2006 przez EXO3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 No i nadzieje Portugalczykow legly w gruzach. Zostalo ok. 12 minut i juz 3 bramka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Właśnie zakończyłem oglądanie meczu- więcej nie zniosę :| Komentarz? Tylko jeden: [ciach!] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Szkoda Portugalii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Ale jednak ladna akcje wyprowadzili i ta honorowa bramka padla. I dobrze ;) Edytowane 8 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Jutro jeszcze zwycięstwo Francji i będę jak najbardziej zadowolony z wyników. PS. 4 bramki, faktycznie kolejny "nudny mecz bez bramek" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Dzis w kraju ZALOBA po maxie najwpierw druga kaczka u wladzy a teraz Niemcy maja medal do tego man of the match najwiekszy twarzowiec <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Jutro jeszcze zwycięstwo Francji i będę jak najbardziej zadowolony z wyników. PS. 4 bramki, faktycznie kolejny "nudny mecz bez bramek" :lol: Nie liczy sie ilosc a jakosc. ;] Chyba cyklon b rozpylili, bo jak nie szmata to samoboj... mi sie zbytnio meczyk nie podobal, Portugalia nie grala na wysokich obrotach, zupelnie jakby jej nie zalezalo na grze. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 1.- powiedzmy "szmata" 2.- wiadomo 3.- piękna brama, team geist co prawda pomógł (lata z leksza nieobliczalnie), ale uderzenie 1sza klasa. PS. thical, wstaw swoją fotę na ftp'a, ocenimy jaki z ciebie pretty boy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 W sumie chcialem aby Portugalia wygrala, ale Niemcom się nalezal ten medal ;] O wiele ladniejszy futbol prezentuja ( w dużej mierze dzieki trenerowi) niz 4 lata temu. Najwazniejsze ze nie zdobyli pucharu swiata. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 thical, wstaw swoją fotę na ftp'a, ocenimy jaki z ciebie pretty boy.zdziwil bys sie B-) a powaznie i szczerze mowiac Niemcy grali jako jedni z nielicznych do samego konca pilke ofensywna , strzelili najwiecej goli w mistrzostwach , i niewiem gdyby nie zadufani pilkarze jak Klose czy Ballack i obrazliwe Niemieckie gazety oraz slabi kibice to kto wie moze bysmy wszyscy im kibicowali i mozna by powiedziec ze nalezal im sie ten medal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) ja pierdziele co z wami ? ja tez nie lubie niemcow jako kraj, ale ich druzyna jest super. mlody i odwazny szkoleniowiec preferujacy ofensywny styl gry + ciekawa mloda ekipa = ciekawe mecze z ich udzialem :] najskuteczniejsza druzyna tego mundialu, na 90% złoty but dla ich pilkarza i jedna z najladniej grajacych druzynna tym mundialu, ale przeciez wy jestescie zapatrzeni w tego wiecznego dryblera i kiepskiego aktora (kiepski bo sedzia sie nie nabiera na jego teatrzyk) ronaldo. na dodatek jeszcze dwulicus (przed meczem kumpel, a w meczu zachowuje sie wobec niego niefair i puszcza oczko jak dostal czerwona kartke). wogole tak sie podniecacie ta portugalia, a prawda jest taka ze oni przez caly turniej nic nie grali! ciesze sie ze figo zaliczyl asyste w swoim ostatnim meczu a tak to precz z tą "europejska brazylia" haha kto to wogole wymyslil @thical mnie oni tez denerwowali i te brukowce niemieckie, dlatego tez kibicowalem wlochom w polfinale ;] (gdyby nie to, to bym kibicowal jednym i drugim, bo obie repry lubie) aha i jescze jedno: niemcy jako spolecznosc lubia nas, a przynajmniej nic do nas nie maja, a my? szkoda gadac ... Edytowane 8 Lipca 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 szkoda niemcow dla mnie to oni sa mistrzami swiata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 O co wam chodzi ? Nie każdy mecz bez goli musi byc nudnym chłamem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 podpisuje sie:) ale szkoda że broni Oli zamiast Lehmana bysmy mieli pojedynek 2 najlepszych bramkarzy :D 2 Najlepszych bramkarzy ? Lehmann tak, Ricardo nie. Drugim najlepszym bramkarzem tego mundialu jest Buffon. :) Ciekawe czemu nie Barthez ? ;) :P (a chciałbym). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Tak Ronaldo pokazal dzisiaj klas :angry:. Najlepsze bylo jak kamera pokazala replay. Biegnie Ronaldo, widzi, ze go doganiaja Niemcy, Ronaldo potyka sie o co? Nie wiem, po prostu leci, odwraca sie patrzy na sedziego, i takim skruszonym wzrokiem patrzy na sedziego, i leci, leci, az boom na glebe o trawe :lol:. Ah joo,cos mi te mistrzostwa nie podchodza... Taka jakas brzydka pilka :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 nie lubie CRonaldo... poprstu nie lubie... i dlatego byłem za niemcami i jestem zadowolony, ze wygrali, ale szkoda ze nie mieli okazji skopac tylkow Francuzom w finale.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja rowniez nie trawie C. Ronaldo ze wzgledu na jego lalusiowaty tryb bycia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) a ja tam go lubie , za swietne rzuty wolne , to jak pieknie czesto gubi obroncow i sztuczki ktore jak juz wyjda sa 1 klasa - musi go ktos tylko oduczyc tego aktorstwa , mam wrazenie ze on juz to robi automatycznie Edytowane 8 Lipca 2006 przez thical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ktore jak juz wyjda sa No wlasnie, w tym tez jest problem.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ładny mecz był, Niemcom się IMO należało te 3 miesjce, a nawet lepiej. Świetnie przygotowana drużyna, wspaniały trener, a że kibice czy prasa się zachowuje jak się zachowuje to inna sprawa. Chociażby sam fakt organizacji mistrzostw w ich kraju. Co do Portugalii, no to mieli pecha z tym samobójem, ale Figo przynajmniej asystę potem zaliczył i na pewno mu to humor poprawi na zakończenie kariery. Odnoszę jeszcze wrażenie, że dzielny Christiano "Wielki" Ronaldo może rownie dobrze występować z naszą kadrą skoczków narciarskich w tym sesonie - świetne wybicie, piękny, subtelny lot i ten błagający wyraz twarzy do sędziego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) swietne rzuty wolne? dobry joke. swietnie rzuty wolne to bija juninho, pirlo czy beckham, a co do gubienia obroncow to na tym mundialu mu to nie wychodzilo - raczej upadal przy bblizszych kontaktach ... @Egzequitor - Cristiano a nie Christiano ;] @Thical - popraw sobie tego razacego byka w zdaniu ;p Edytowane 8 Lipca 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 swietne rzuty wolne? dobry joke. swietnie rzuty wolne to bija juninho, pirlo czy beckham, a co do gubienia obroncow to na tym mundialu mu to nie wychodzilo - raczej upadal przy bblizszych kontaktach ... @Egzequitor - Cristiano a nie Christiano ;] @Thical - popraw sobie tego razacego byka w zdaniu ;p nie zgadzam sie :) Beckham byl dobry kiedys , Pirlo ok , Juninho nic nie pokazal a C.Ronaldo podoba mi sie za to ze praktycznie przy rzutach (cos mam z tymi zutami) wolnych zadko kiedy wali w trybuny , raczej zawsze w swiatlo bramki i niewiele brakuje - tak bylo podczas tych mistrzostw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 moze i rzadko wali w trybuny ale jak on strzela to byly to strzaly w bramkarza, a z tymi wolnymi to ja mowilem tak ogolnie, a nie dokladnie o tych mistrzostwach. juninho pokazal cos z meczu japonia, a z francja caly zespol nie istnial wiec i nie mial jak za bardzo czegos pokazac wiekszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Kto dziś wygra finał??? :D Ja stawiam na FRANCE Edytowane 9 Lipca 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...