Skocz do zawartości
Hipo

T-bred 2GHz = mało 3D marków ?????

Rekomendowane odpowiedzi

3DMark czasem robi takie wałki. Ja np. u siebie wyciągam na tym co w podpisie 5000, ale po kilku dniach, odtaktowaniu (bo zwykle nie potrzebuję aż tyle) osiągam bardzo śmieszne wyniki (duuuużo niższe), a najciekawsze jest to, że mam więcej FPS w grach na High niż na Low.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę się czapiał słówek :) ale masz przecież Athlona 2000XP+ a nie 2GHz...

A po drugie - to ile Ty wyciągałeś wcześniej na Radku 9000?????

Chyba wiem co pisze, moge wrzucić do tego posta screena tylko nie wiem jak, a co wcześniejszego wybiku to kliknij na odnośnik poniżej, teraz nie zrobiłem nawet 8000 :( a wcześniej miałem 8300 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mc Benner z tego co mi wiadomo to kt400 nie ma dzielnika 1/6 bo jak dam fsb bliskie 200 to mam zwis.

Krootki mój wstake mi na 11X166 przy napięciu +5%, pamięci mam na auto, jakieś no name, może dziś spiszę oznaczenia z nich i poszukam z czym mam do czynienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fsb ci sie wlaczyl dzielnik 1/6 .

raczej niemożliwe

żadne mobo nie ma dzielnika 1/6

pozdrówka

ma Iwill XP 333/R+ dzielnik 1/6! płyta jest na Ali. A tak to tylko Nforce2 ma blokade PCI na 33mhz PCI i sami w biosie ustawiamy AGP pomiędzy 66 a 100mhz (w przypadku EPoX)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hipo -chyba dobrze trafiłes

mój max 9,5 x 170 - ni ch... nie chce więcej-vcore 1.65 ,ddr na normal

też tak myslę :D ale miałem stracha jak go kupiłem bo szukam serii AIGUA czy jak tam jej a tu patrzę jakiś ARXD czy coś koło tego ale po instalacji rozwiały się moje wątpliwości, tylko ciągle mnie niepokoi ten wynik w 3d marku :( po podręceniu proca zrobiłem 8000, podkręcam grafę raz w góre drugi raz, zegary już325 zamiast 275 a tu tylko 8170 co jest :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sp1 nic ci nieda-wiem sam go mam-tez mam podobny problem i nic niemoge zrobic

wiem ze problem gdzies jest ale niewiem gdzie. poprzedni konfig. (k7s5a-radeon9000pro i 1600+@1800+palmino)dawal mi dokladnie tyle samo co z konf. ponizsza (8100 teraz narazie bez krecenia czyli axp2400). co jest najsmieszniejsze to jedno , uruchamiajac 3dmarka teraz logo jest samo athlon przy 1600+ mialem logo athlonxp i to jest najsmieszniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiem na Catalystu 3.0 bo są zoptymalizowane dla R300 i DX9.0. 3DMark jest robiony pod DX8.1 więc sprawa chyba się wyjaśniła :P Zainstaluj najnowsze dla 8.1 (2.5 chyba).

Zamin pchnałem catalisty 3.0 miałem 2,5 i też było to samo

mateo1977 a co do tego loga to u mnie jest to samo było xp a teraz jest tylko napis athlon i to w dodatku na jakims bialym tle a nie jak logo od proca na czarnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiem na Catalystu 3.0 bo są zoptymalizowane dla R300 i DX9.0. 3DMark jest robiony pod DX8.1 więc sprawa chyba się wyjaśniła :P Zainstaluj najnowsze dla 8.1 (2.5 chyba).

Zamin pchnałem catalisty 3.0 miałem 2,5 i też było to samo

mateo1977 a co do tego loga to u mnie jest to samo było xp a teraz jest tylko napis athlon i to w dodatku na jakims bialym tle a nie jak logo od proca na czarnym

i sek w tym ze tu zadne servicepack niepomoze cos wogole jest dziwacznego ale niemam pojecia co. jezeli przypadkiem dojdziesz to daj znac . moze trza by bylo jakies nowe stery do athlona pchnac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...