HeatheN Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ok, spokojnie. Każdy moze się pomylić. Po to jest forum ,aby wyjśniac te sprawy. krzycze głośno żęby dotarło:P spokojny jestem:P <peace> I kłopocik bo ja jestem z okolic Bochni, ale dzięki za dobre chęci. Jak jest z wydajnością tych radeonów po kolei: najsłabszy 9200, potem 9250, a najlepszy z wymienionych 9000?? Tak to leci?? http://benchmark.pl/artykuly/zestawienie_G...estawienie.html tu masz parametry http://www.benchmark.pl/artykuly/zestawien..._empiryczne.htm a tu POGLĄDOWA wydajność (zaznaczam że to tak pi razy drzwi z przymróżeniem oka można traktować, różnice ciężko ująć ale widać co jest lepsze) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 W sumie ja mam AGPx2 a te wszystkie karty są na x4 ale jest ono chyba zgodne z dwójką. Sądze że albo oddam tego GF albo go odsprzedam i kupię jakiegoś radka. Oprócz tego kupuję również mocniejszego proca - 1000 mhz. Zeby już nie zakładać nowego topicu - jak jeszcze mogę polepszyć mojego kompa (oprócz grafy i proca) za niewielkie pieniądze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 W sumie ja mam AGPx2 a te wszystkie karty są na x4 ale jest ono chyba zgodne z dwójką. Sądze że albo oddam tego GF albo go odsprzedam i kupię jakiegoś radka. Oprócz tego kupuję również mocniejszego proca - 1000 mhz. Zeby już nie zakładać nowego topicu - jak jeszcze mogę polepszyć mojego kompa (oprócz grafy i proca) za niewielkie pieniądze? no to zmiana proca, porzadna grafa i ramu dorzuc jeszcze z 256 jak masz miejsce i starczy spokojnie do wiekszosci gier ktore teraz ci sie nawet nie odpalaja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Z 256 ramu??? ja mam już 320 mb sdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qron88 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) obudowa to nie karta graficzna! wentylator ma DMUCHAC NA RADIATOR z graphic card!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EOT shakell z kad jestes? ja Gliwice a mam qmpla dokładnie z herculesem 9000, jesli gdzies blisko mozesz zawsze przetestowac i zobaczyc jak sie sprawuje, ps od 4mx bedzie wszystko lepsze z tego co wymieniłeś:) (ale unikaj 9200 SE:P) No włąśnie ja też się tak zastanawiam co komu nie pasuje z 9200 SE. Dorwałem taką za 70 pare zeta i jakos nie narzekam. dlaczego niby zła?? No ale z tym GF MX 4 no to prawda, padaka, przecież to praktycznie to samo co GF 2 MX 400, a to juz zamierzchłe czasy. Edytowane 20 Marca 2006 przez qron88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Sprawa mnie już tak zmęczyła że zgodziłem się na zwrot 20 zł, mam tą kartę za 33, na razie mnie to satysfakcjonuje teraz procesor;) Może kiedyś ją zmienię na coś mocniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Moj Gf2Mx400 128bit robil takie GF4MX jak tylko chcial.... W FarCry sobie moglem spokojnie pograc (detale troche low , troche medium 800x600) ... Dopiero Q4 go zadusil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Miałeś 2 mx 400 lepszą od 4 MX?? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Wg. tego zestawienia z benchmark.pl Ten mx 440SE 64bit jest ciut niżej od 2mx 400 :) więc w sumie możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...