Skocz do zawartości
Shakell

Nie Działa Wentyl Na Grafie

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, spokojnie. Każdy moze się pomylić. Po to jest forum ,aby wyjśniac te sprawy.

krzycze głośno żęby dotarło:P spokojny jestem:P <peace>

I kłopocik bo ja jestem z okolic Bochni, ale dzięki za dobre chęci. Jak jest z wydajnością tych radeonów po kolei:

najsłabszy 9200, potem 9250, a najlepszy z wymienionych 9000?? Tak to leci??

http://benchmark.pl/artykuly/zestawienie_G...estawienie.html tu masz parametry

http://www.benchmark.pl/artykuly/zestawien..._empiryczne.htm a tu POGLĄDOWA wydajność (zaznaczam że to tak pi razy drzwi z przymróżeniem oka można traktować, różnice ciężko ująć ale widać co jest lepsze)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie ja mam AGPx2 a te wszystkie karty są na x4 ale jest ono chyba zgodne z dwójką.

Sądze że albo oddam tego GF albo go odsprzedam i kupię jakiegoś radka.

Oprócz tego kupuję również mocniejszego proca - 1000 mhz.

Zeby już nie zakładać nowego topicu - jak jeszcze mogę polepszyć mojego kompa (oprócz grafy i proca) za niewielkie pieniądze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie ja mam AGPx2 a te wszystkie karty są na x4 ale jest ono chyba zgodne z dwójką.

Sądze że albo oddam tego GF albo go odsprzedam i kupię jakiegoś radka.

Oprócz tego kupuję również mocniejszego proca - 1000 mhz.

Zeby już nie zakładać nowego topicu - jak jeszcze mogę polepszyć mojego kompa (oprócz grafy i proca) za niewielkie pieniądze?

no to zmiana proca, porzadna grafa i ramu dorzuc jeszcze z 256 jak masz miejsce i starczy spokojnie do wiekszosci gier ktore teraz ci sie nawet nie odpalaja:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obudowa to nie karta graficzna! wentylator ma DMUCHAC NA RADIATOR z graphic card!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EOT

shakell z kad jestes? ja Gliwice a mam qmpla dokładnie z herculesem 9000, jesli gdzies blisko mozesz zawsze przetestowac i zobaczyc jak sie sprawuje,

ps od 4mx bedzie wszystko lepsze z tego co wymieniłeś:) (ale unikaj 9200 SE:P)

No włąśnie ja też się tak zastanawiam co komu nie pasuje z 9200 SE.

Dorwałem taką za 70 pare zeta i jakos nie narzekam.

dlaczego niby zła??

No ale z tym GF MX 4 no to prawda, padaka, przecież to praktycznie to samo co GF 2 MX 400, a to juz zamierzchłe czasy.

Edytowane przez qron88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi