Albi_On Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Opis moda: -wzmocnienie nadwozia -nowa karoseria -"trzecia" ręka do pomocy i gotowe -seans filmowy (bicie serca) Tuning(dla ludzi o mocnych nerwach): -układ krwionośny -normalnie horror ps. więcej pikczersów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wygląd ciekawy, mi się podoba... tylko nie wiem jak z praktycznością ;-) ale chyba nie o to chodziło. Ale taką mysz qmlom pokazać - :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 LoL... Trupia mycha, jesteś fanem nieboszczyków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 łał! totalny hardkor 8-O gratulacje pomysłu i wykonania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 spoko mycha! Podświetlenie dużo daje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mi tez sie podoba! Super wyglad!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 jako myszka do ladnego wygladania, to calkiem ciekawa, ale jak do grania w quake'a i podobne, to hmm... :-P takiego gryzonia moznaby komus w nocy podlozyc, np. siostrze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 bierzesz udział w konkursie na mod-planet? ta mycha... to coś do mojego tematu maturalnego: brzydota w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) Świetny mod. I to unerwienie czy cokolwiek tam to jest. szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Albi On, muszę Ci powiedzieć że chyba najfajniejsza modyfikacja myszy jaką widziałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 kul, jesteś kul men... i Twoja mycha też :mrgreen: a teraz opisz co i jak? z czego te żeberka, z czego żyły... bo przynajmniej mnie to ciekawi.. jako poszukiwacza nowych rozwiazań :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 żyły z poskręcanego miedzianego drutu, pomalowany lakierem co paznokci ktory pożyczylem od siorki (dwa odcienie czerwonego), żebra z modelimy podobnie jak kregosłup (wzmocniony stalowym drutem z wsuwki do włosów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wreszcie ciekawy pomysł!. Coś się ruszyło z inwencją na Tweak.pl NIe ciągle nowe choinki. Świetne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Hehehe Satan Mycha normalnie !!! Fajnie , fajnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mod pierwsza klasa-robi niesamowite wrazenie :) dbalosc o szczegoly tez powala. Brawo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mod powala, normalnie kawał dobrej roboty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 nono ladnie wyszla naprawde ladny i orginalny pomysl ps dawno mnie tu nie bulo a wiec witam ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) SUUPER naprawde wypasiony pomysł, tylko powiedz czy da sie tym pracować ;) wiem ze nie oto chodzi no ale jak odłączona to nie świeci ;) n1 najlepsza modyfikacja myszy jaka widziałem, chociaż pluszak też był naprawde wpas Edytowane 13 Marca 2006 przez Qlawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wow ... :o ... zajefajny mod. POmysł mi sie barzdo podoba ... ten rozpiety suwak i pod spodem kości. Fajne fajne. Gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 very nice :) podoba mi sie ale na tym kaloryferze to juz masz trupiarnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiv3 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 kopara opada !! niezla myszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 hehehe brav0 no to jest drugi kandydat na konkurs modplaneta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) kul.. natchnąłeś mnie żeby kupić sobie modelinę :D.. jeszcze nie wiem do czego.. ale kupić można... jest jakiś może tańszy nazwijmy go techniczny odpowiednik modeliny dla dzieci? Edytowane 14 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 nie wiem ile kosztuje modelina ale techniczym jej odpowiednikiem to jest chyba poxilina albo kit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 niezłe niezłe bardzo niezłe. Gratuluje. Mod na wysokim oryginalnym poziomie. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 nie wiem ile kosztuje modelina ale techniczym jej odpowiednikiem to jest chyba poxilina albo kit raczej nie... poxilina to klej chyab dwuskłądnikowy o ile mnie pamięc nie myli... a kit to .. też do okien :) Chodzi mi o taką białą modelinę techniczną.. Ta zwykła dla dzieci jest kolorowa w pudełkach przypominających plastelinę... A są chyba tańsze odpowiedniki modeliny przeznaczonej do renowacji różnych ubytków... Modelina jest substancją termoutwardzalną, zatem można sobie ją modelowac ile sie chce a na koniec ugotować w wodzie na twardo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 najtanszym odpowiednikiem jaki mozesz wykonac w domu moze byc masa papierowa albo masa solna z klejem (np. do tapet) utwardzona jakims utwardzaczem (zywica, utwardzaczem do parkietow itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 To jest to na co od tak dawna czekalem...Czlowieku moje gratulacje za pomysl i drugie takie same za wykonanie. Po prostu bomba. P.S Ta trzecia reka do pomocy to Mistrz zeszłorocznej zabawy w chowanego, czy moze piesek skads przyniosl? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 tylko że masa papierowa i solna nie ma tej konsystencji jaką ma modelina... Kiedyś robiłem ludzika z soutparku z modeliny (Ike) i po wykonaniu powierzchnia jest gładka i dokładnie taka jak ją wymodelowałem. A wszelkie zaminneiki w postaci wyżej wymienionych nie dadzą chyba tego efektu zaraz po ugotowaniu :). Trzeba będze siedzieć, szpachlowac i polerować.. a to jest deko tudne przy małych elementach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ta trzecia reka do pomocy to Mistrz zeszłorocznej zabawy w chowanego, czy moze piesek skads przyniosl? :P na podstawie 2018623[/snapback] tylko że masa papierowa i solna nie ma tej konsystencji jaką ma modelina... Kiedyś robiłem ludzika z soutparku z modeliny (Ike) i po wykonaniu powierzchnia jest gładka i dokładnie taka jak ją wymodelowałem. A wszelkie zaminneiki w postaci wyżej wymienionych nie dadzą chyba tego efektu zaraz po ugotowaniu :). Trzeba będze siedzieć, szpachlowac i polerować.. a to jest deko tudne przy małych elementach uzywalem kiedys masy solnej przy tworzeniu dioramy i jak sie uzyje w odpowiednich proporcjach i dobrze wyrobiona to gladkie powierzchnie wychodza (tylko ze ja malowalem je pozniej aerografem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wow, stary... wspaniały mod. jestem pod wrażeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...