Raptor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Aktualnie mam mobo Gigabyte GA-7VAX. Płytka nieźle się kręci ale niestety granicą nie do przeskoczenia dla niej jest FSB195. Zastanawiam sie nad wymianą na Epoxa 8RDA+ i puszczeniu proca na FSB205-211. Musiałbym dopłacić ok. 150zł i powiedzcie mi teraz czy opłaca mi się wymiana czy lepiej poczekać np. na KT400A :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Aktualnie mam mobo Gigabyte GA-7VAX. Płytka nieźle się kręci ale niestety granicą nie do przeskoczenia dla niej jest FSB195. Zastanawiam sie nad wymianą na Epoxa 8RDA+ i puszczeniu proca na FSB205-211. Musiałbym dopłacić ok. 150zł i powiedzcie mi teraz czy opłaca mi się wymiana czy lepiej poczekać np. na KT400A :?: sam sie zastanawialem nad zmiana mobo na nforce2 ale chyba nie warto dokladac kasy dla paru mhz wiecej chyba ze jestes extreme overclockerem i dla ciebie kazdy mhz wiecej jest czyms w co warto dokladac :P , ja zamiast tego zbieram na dodatkowa kosc pamieci, chyba bede mial wieksze z tego korzysci niz plyta na nforce2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 slyszalem ze powyzej 200MHz to lubia sie rozne cuda dziac, typu spada wydajnosc dyskow etc, chociaz na nforce2 to chyba luz, ale _cos_ slyszalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Raptor. Szczerze mowiac jak masz tak mozliwosc i ochote na troche sportu zwanego xtreme overclocking to bierz tego Epoxa 150zl to nie jest bardzo duzo szmalu jak na doplate to takiej fajnej plyty :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Raptor jak wymienisz to daj swoje wrażenia ;) Bo ja właśnie zastanawiam się nad podobną transakcją :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ja bym poczekał i sprawdził mozliwości KT400A :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...