Black_war Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 A co w nim burżujskiego ;] ? U mnie taki lahmucan kosztuje 12zł... ale przynajmniej jest wielki jak k...s koński :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Kto mi powie jak nazywa sie ta bulka w ktorej podawany jest kebab ? I gdzie mozna ja dostac. Kebaba jadlem raz w zyciu :D w straganie przed tesco, smak bardzo dobry jak bede mial troche czasu to sie tam przejade. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 a ja ostatnio przekonałem się do kebaba na rondzie Waszyngtona w wawie i na dodatek zawsze tam czekam na autobus-przepuścić taką okazję? :D i jakoś bardziej preferuję cienkie ciasto B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 W cienkim tez jest spoko, ale osobiscie zazwyczaj jadam w grubym, z jednej prostej przyczyny. Zazwyczaj jak ide na kebaba, to jestem glodny, a takim w grubym ciescie mozna sie bardziej najesc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Najlepszy Kebab w Warszawie jest w Efezie z baraninką, mniam. :D Ja zawsze jem po 3 bo nie mogę się powstrzymać. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 gdzie wedlug was sa najlepsze kebaby w Krakowie ? Bo ja jadlem tylko na miasteczku agh ale tam jakos mi nie podchodza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Najlepszy Kebab w Warszawie jest w Efezie z baraninką, mniam. :D Ja zawsze jem po 3 bo nie mogę się powstrzymać. :wink:Gdzie to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Jeden jest na skrzyżowaniu Odyńca i Al. Niepodległości na terenie parku, tuż przy Alejach. Drugi gdzieś na pradze, nie pamiętam, nie byłem jeszcze tam. :) Jeśli nie byłeś to migiem. :) Acha walnij sobie Ajran, również najlepszy jaki piłem w Warszawie, a zwiedziłem już wszystkie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Przepraszam, co to jest 'Ajran' ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Kefir z czosnkiem i koperkiem. Dokładnie składników nie pamietam, lecz zapewniam smak super. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 w guglu widzialem przepis i nawet opis co to jest wiec odrobina wlasnego zaangazowania i bys wiedzial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 A co w nim burżujskiego ;] ? U mnie taki lahmucan kosztuje 12zł... ale przynajmniej jest wielki jak k...s koński :)Skąpy jestem ;) Ale u Turków czy też jak mawiamy do Husajna chodzę zazwyczaj raz/dwa na tydzien... Bo to mięsko jest przepyszne... Hardkor jest czasem, jak po kebabie wracam do domu a tam obiad... Aż się dziwię że nie jestem szerszy niż wyższy :D A jeszcze co do kebaba to ostry sos jest dobry na zatkany nos/katar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Kefir z czosnkiem i koperkiem. Dokładnie składników nie pamietam, lecz zapewniam smak super. :D Ayran to kefir z wodą i solą, przynajmniej ten oryginalny z turcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 gdzie wedlug was sa najlepsze kebaby w Krakowie ? Bo ja jadlem tylko na miasteczku agh ale tam jakos mi nie podchodza :) Pod Bagatelą , na pewno nie przeoczysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ja najlepsze jadlem w Kressbronn (poludniowe Niemcy -Bawaria) 3 euro sztuka, ale naprawde super: duze, duzo miesa, duzo przypraw i ostre tak , ze ryj wypala od srodka :) (kocham takie ostre zarcie). U mnie w Bydgoszczy nigdzie nie moge znalesc takiego dobrego. Gdyby gdzies mieli to bylbym gotow nawet zaplacic rownowartosc niemieckiej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ja w belgi u turka placilem 14 ojro za kebaba ale maskara 3 talerze byly z zaricem pycha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wracając do kebabów w Warszawie, nie daleko mnie jest taki jeden dobry, nazywa sie ta budka ALFARANA. Jak sie jedzie z Okęcia Grójecką to przed Korotyńskiego za stacją BP jest ten kebab, może miejsce nie jest idealne (obok szambo :[ ) ale kebaba mają smacznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wracając do kebabów w Warszawie, nie daleko mnie jest taki jeden dobry, nazywa sie ta budka ALFARANA.Czy nie taki sam jest na rondzie waszyngtona? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) Czy nie taki sam jest na rondzie waszyngtona? :)Nie wiem, dawno tam nie byłem i nie wiem jaka jest sytuacja. Ogólnie dobry kebab nie jest zły :) EDIT: Taki sam kebab jak na Waszyngtona ten co wyżej pisałem. Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No własnie dziś jechałem tramwajem tamtą trasą i mijałem ten kebab i potwierdzę że jest to ten sam :) Mi też bardzo smakuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 No własnie dziś jechałem tramwajem tamtą trasą i mijałem ten kebab i potwierdzę że jest to ten sam :) Mi też bardzo smakuje :wink:Byłeś w okolicach Ochoty?? Czemu nie wpadłeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Byłeś w okolicach Ochoty?? Czemu nie wpadłeś :PPrzecież Ochota to nie tylko Grójecka :P A skąd mam wiedzieć gdzie mieszkasz ;P Następnym razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Przecież Ochota to nie tylko Grójecka :P A skąd mam wiedzieć gdzie mieszkasz ;P Następnym razem :DJa mieszkam obok Grójeckiej :P Następnym razem pisz na pw/gg [; A teraz EOT. Jak tak widzę średnia cena kebabu to 6-7zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ok, będę pisał :D EOT 6-7zł ale za najmniejszy... mi on raczej nie starcza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clockwork_orange Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 lol,czasem mam dosc kebabow,moze dlatego, ze codziennie? najlepszy ,jaki jadlem jest w poludniowo-wschodnim ...londynie :) w hamburgu to dostalem bulke paryska z jakims miesem(baranina/mielone) i zalosna surowka ,obficie podlane tluszczem,czyli ichnim(tureckim) sosem; w londynie dominuje kebab ''hinduski'' ,mieso(baranina,cielecina,mielone) w platach duszone lub grilowane w picie z duza iloscia kapusty,cebuli itp, w sosie chilli i czosnkowo-majonezowym... teraz zasmakowalem w sziszy- cos a'la ostry tatar(wyglada ,jak szaszlyk) grillowany w picie i reszta j/w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNr2d15 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Kocham Kebaby !! Mógłbym je jeść co dzienie ale trochę kasy u mnie trzeba wydać bo aż 10 zł. A te kababy robi u mnie Turek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ok, będę pisał :D EOT 6-7zł ale za najmniejszy... mi on raczej nie starcza :P Od dziś nie narzekam na mą kebabiarnię. Mały kebab - 4,5zł Mały kebab bez sałatki - 5zł Duży bez sałatki - 8zł Lahmacun ~7-8zł I Lahmacun jest da best spośród wszytskich... Jeszcze średnio-ostry, albo ostry... Mniam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Ceny ładne macie, wręcz zachecające. U mnie, w Gdansku ceny troszkę wyższe: ~8-10-12zł (mały-średni-duży). We wrzeszczu kebaby dobre w Aleppo na grunwaldzkiej i na Dmowskiego - po drodze na dworzec skm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) W Wawie bardzo dobry (i duzy!) sprzedaje E-Mil (czy jakos tak), nie rzucajace sie w oczy miejsce na al. Jerozolimskich (idac z mostu Poniatowskiego, po tej samej stronie co Empik jest, chociaz trzeba sie jeszcze troche przejsc alejami). Pycha, uwielbiam :) Edit - Aha, no i cena za kebab, ktory jest dwa razy wiekszy niz wszedzie (i to nie upakowany samymi salatkami) - 8/9 zl za grube ciasto. Edytowane 5 Maja 2007 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 W lodzi gdzie mozna taniego kebaba zjesc? Bo jakos nie moge wyczaic nic taniego ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...