Matius Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Odwiedziłem ostatnio (i dzisiaj :)) 'efes kebab' na rogu zwycięskiej i francuskiej, polecam, kebab świetny, najlepszy jaki do tej pory jadłem. Niedługo czas zawitać w innych znanych kebabach. A z efesem mam o tyle ciekawie, że jest za moją szkołą. :lol: Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Matius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Odwiedziłem ostatnio (i dzisiaj :)) 'efes kebab' na rogu zwycięskiej i francuskiej, polecam, kebab świetny, najlepszy jaki do tej pory jadłem. Niedługo czas zawitać w innych znanych kebabach. A z efesem mam o tyle ciekawie, że jest za moją szkołą. :lol: i ile już przytyłeś? ;> Ja zazwyczaj czekam na autobus na Waszyngtona... akurat obok kebaba i nie sposób nie kupić jeżeli mam w portfelu te 7zł :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 i ile już przytyłeś? ;>Ojta, nie da się odczuć co do kebabów, zresztą jeszcze raz przywołam cytat reggowy: "I kebaby jemy, nie tyjemy!". Największy hardkor jak wracam do domu po kebabie a tam obiad :x. No dobra, może jestem okrągły, ale to przez "białe pieczywko", nie mieszajmy w to tłuściutkich, ogromnych kebabików :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Kebaby też są bardzo dobre, ale nie wszędzie. Bo u niektorych dostaniesz 1kg salatek i i 10g miesa i jakis sos ala "ketchup musztarda majonez sos tatarski w jednym ".Według mnie tylko u nielicznych mozna poczuć tą esencję smaku:):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 najlepszy kebab jaki jadłem, jest na rogu puławskiej i narbutta w warszawie, ilość mięska zadowalająca co do ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Może ktoś poleci dobry kebab z 3miasta? ;> Mi osobiście smakuje m.in. Istanbuł koło Dworca Głównego w Gdańsku i na Zaspie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) kebab pod skm żabianka jest mniami :) pachnie nieziemsko... na ul. do studzienki, w barze 'Do Studzienki' też dobre kebaby dają, i nie tak drogo jakby można się spodziewać po standardzie lokalu ;) Edytowane 8 Czerwca 2008 przez aurel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 takie pytanko, bo nie czytalem calego tematu nie wiem czy bylo zadawane - z jakim miesem najbardziej lubicie kebab? bo ja najabardziej ubustwiam drobiowe:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 takie pytanko, bo nie czytalem calego tematu nie wiem czy bylo zadawane - z jakim miesem najbardziej lubicie kebab? bo ja najabardziej ubustwiam drobiowe:>Ja jadam tylko barany. Nie lubie drobiu. W smaku zupelnie niepodobne do nikogo :lol2: Jutro zrobie fote dania w karczmie tureckiej, ktora wlasnie opisuje;> Rewelacja jedzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 ano ostatnio otworzyli u mnie w miescinie nowy kebab (Kafi Kebab) gdzie jest podobno wysmienita baraninka :] musze sprobowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 I [gluteus maximus] rośnie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 nie bardzo :F jem kebab srednio raz w tygodniu, lub rzadziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja jadam tylko barany. Nie lubie drobiu. W smaku zupelnie niepodobne do nikogo :lol2: Jutro zrobie fote dania w karczmie tureckiej, ktora wlasnie opisuje;> Rewelacja jedzenie. U mnie na odwrót. Nie mogę znieść tego smaku baraniny. Jakoś mnie mdli po tym. Ale kto co lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Kebab z kurczaka to przecież świętokradztwo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) U mnie na odwrót. Nie mogę znieść tego smaku baraniny. Jakoś mnie mdli po tym. Ale kto co lubi. To zależy kiedyś znajomy zgrilował baraninke, kupioną od hodowcy speca i było pyyycha. Ale czasem jak gdzieś jesz, to to mięso ma zapach takiego starego capa i nie da się zjeść nie zatykając nosa. :| Facet z racji tego, że jest gorol, zdradził mu sekret, że smak mięsa zależy od tego... jak szybko utniesz jajka barankowi po ucięciu łebka. ;-) Trzeba to zrobić szybko, bo inaczej hormony spływają z krwią do mięsa i jest fe. Dla tego jagnięcine musi oprawiać spec i wtedy jest si. Kebab z kurczaka to przecież świętokradztwo.. Ale jakie dobre... ;-) Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jakby to powiedzieć, dobry Kebab nigdy nie jest zły :E UWIELBIAM Kebaby :P +Ostry sos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zależy kto co lubi.. ja jak widzę, że w kebabowni podają drób to wychodzę ;) Nie ma co próbować, z góry wiem, że nie będzie tak smaczne jak baraninka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) rasista! :kijem: ;-) A tak na poważnie to jakbym tutaj miał baraninę albo coś równie konkretnego, to też bym to wybrał, ale u mnie znaleźć jakiekolwiek mięso które jest w miarę dobrej jakości to wyczyn, więc nawet jeśli to musi być kurczak to i tak nie narzekam. ;-) Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Kebab z kurczakiem to jak łowienie ryb z prostytutką. Niby wszystko fajnie, jednak nie o to w tym chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 ja do kebabu nie przywiązuje wielkiej wagi czy jakiegos sentymentu, wiec dla mnie powinien byc smaczny i sycący, a czy jest z drobiu czy z baraniny to rzecz drugorzędna ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hmm jedyny dobry z baraniny jaki jadlem to byl jakis Gyros w Atenach od ulicznego sprzedawcy :) Potem juz te serwowane w Polsce nie potrafily zaimponowac , dlatego wole drobiowe. Niezly jest ten nowo otwarty na Sniadeckich kolo Politechniki (warszawskiej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Ostatnio zachaczyłem po drodze o mały lokal z kebabami itp.Kupiłem sobie kebaba,mieszanine baraniny,kurczaka i jeszcze innych mies.Najlepszy kebab jakiego jadłem w życiu,był tak duży że po połowie miałem dość ale sprężyłem się i go skończyłem :lol2: .Jadł ktoś z was pizze kebab?Następnym razem jak tam wpadne to mam zamiar spróbować,dobre to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Pizza kebab jest ogólnie dobra, ale jak dla mnie to za dużo jest na niej naćkane, wolę bardziej klasyczne pizze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Pizza kebab to pizza posypana mięskiem... smak bardzo podobny ale ja tak jak przedmówca wolę klasyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak wygląda i jak jest "zbudowana" to wiem.Muszę jednak jej posmakować i się przekonać :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Smak smakiem, kebab nie po to jest by w pizzy jeść xD Musi być ta buła czy tortilla, sosik, baranina (wdg gustu) : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Pizzy kebab nie polecam. Jadłem już z Telepizzy i DaGrasso i jakoś mi żadna nie smakowała. Po wiem więcej - ciężko było ją zjeść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 oj ludziska, u nas jest turecka restauracja Andaluzja. masakrycznie dobre jedzenie, pizza kebab też jest, wypasiona, mięso prosto z tego czegoś co się obraca i masa warzyw + ser :D a pizze to robią przy tobie, ceny znośne (kebab pita 7zł, jakaś pizza lepsza max 17zł, ale taka zwyczajna to gdzieś 12) tu jest parę fotek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Pizzy kebab nie polecam. Jadłem już z Telepizzy i DaGrasso i jakoś mi żadna nie smakowała. Po wiem więcej - ciężko było ją zjeść. Pizze kebab je się w "kebabowni" a nie pizzerii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 a poleci ktos dobra miejscowke we wrocku? bez dworcow tylko prosze <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...