SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 No wlasnie tyle sie o nim tutaj mowi, a moze ktos nie wie z poczatkujacych o co chodzi. Volcano ma taki oprzelacznik trojpozycyjny ktorym mozemy regulowac jego obroty w trzech zakresach. Ja uzywam glownie trybu LOW, czasami MEDIUM, a jak mam wyjsc z zona z domu na caly dzien i nas nie bedzie to daje na HIGH - niech sie sasiedzi mecza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 LOW Temp w windzie 26st, stress 29st. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Na żadnym :) mam Fanmate'a i 3600rpm jak dla mnie cicho. 30 - 31 stopni w windzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 MEDIUM z konieczności - muszę bliżej przyjżeć się gniazdu proca, bo temp. coś za wysoka - 43 stopnie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Low zupełnie wystarcza a to dzięki technologi 0,13 |:lol:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Low, i tak nieźle chłodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 tylko LOW :D , na poczatku jak go kupiłem jechałem na medium, ale szybciutko się przsiadłem na low. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Przejżałem, przesmarowałem lepszą pastą (srebrną) i teraz na LOW mam 38 stopni. Zdjąłem też grila z wiatraka, co znacznie poprawiło "brzmienie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 LOW i temp. w stresie ok.35*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 LOW (rider) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...