acp___ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zmieniłem telefon z nokia na siemens i nieiwem jak to tu ustwić w telefonie nokia było to bardzo proste ... w siemensie ponoć to się robi tak jak opisałem w temacie tylko nieznam kodu - trzycyfrowy kod chyba na to jest nieumiałem nic takiego znaleźć na forum, bo szczerze to nawet niewiem jak to pożądnie nazwać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 W erze ustawiasz kanał 50 (050 w niektórych modelach). Nazwa dowolna. Włączasz jeszcze ten kanał (gdzieś jest jakieś coś do odfajkowania, czy coś... nie pamiętam a telefon leży koło klawiatury i nie chce mi się sięgać ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 dzięki działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nie opłaca się tego włączać w Siemensach bo bardzo zżera baterię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 W każdym zżera nie tylko w Siemensach. Niezależnie od tego jak się nazywa. Jak jadę w dalszą trasę, to włączam, bo się przydaje. Ale tylko wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...