sebulo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 otóz mam już ponad 1 rok nagrywarke firmy LITEON LTW-40125S ale niestety sie chyba popsuł Kiędys mi sie dysk twardy zacinał to znaczy "cykał" chyba to było przez kabelki chodzące do wentylatora i dlatego ciągle mi ise resetował windows no to zmieniłem te kabelki z nagrywary do dysku i odwrotnie problemu niebyło tlyko nagrywarka wtedy świrowała i jak chciałem wsadzić płyte to wyjąłem tacke i ona automatycznie sie chowała ale jak mi się udało wsadzić płytę to ona już niedziałała myślałem, że to wina wentylatora kupiłem nowy z MERCURY i podłączyłem wszystko wszystko fajnie działa ale jak wsadzę płytę do nagrywarki to ona tak jakby tą płytę przez minute mieli i wkońcu nieodczytuje i lipa :( wgrywałem nowego firmware ale to nic niedaje dalej mam tylko wczytywanie płyty i koniec nwaet sie ta płyta tak nierozpędzażeby ją słychać :( niewiem co mam zrobić otworzyłem nagryware i tam pare rzeczy z kurzu poczyściłem i nic dalej to samo pomóżcie :(:(:((:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...