Zygfryd Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Cześć Dorwałem takie coś na necie Fajna sprawa, a nie jakis nudny łańcuszek szczęścia www.zbieramynapiwo.kom.pl - Nowa akcja w Internecie, tego jeszcze nie było. Nie bądź obojętny na krzywdę bliźniego. Odwiedź tą stronę i wspomóż naszą organizację nawet najmniejszym datkiem. Możesz nam też pomóc rozsyłając tą wiadomość po swoich znajomych. Jednak Polak potrafi :D Żałuję tylko że nie ja to wymyśliłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipnotic Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Chyba wrzuce im całą swoją pensje na te piwo :/ Bez sensu, ciekawe kto im da grosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Debilna akcja żulerii.. Wzieli by się do roboty, a nie piwo czy imprezy.. A potem mówią, że są biedni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Oryginalne to może i jest, ale... zainteresowanie tym nie będzie zbyt duże, więc kasy nie zbiorą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygfryd Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Może jedynymi osobami które będą im wpłacać kasę są ludzie tacy jak ja. Nie lubię szarości i ukrywania się w tłumie. Bardzo ważna jest dla mnie inwencja własna. Mają chłopaki pomysł, to czy on wypali czy nie to inna sprawa. Ale sama pomysłowość jest ważna. A dlaczego od razu wyzywać ich od żuli? Masz 50 lat i nastawienie "a za czasów mojej młodości to tak nie było?" Zamiast pieprzyć głupoty na stronie że zbierają na jakiegoś niepełnosprytnego dzieciaka ujawnili się i są szczerzy. Pamiętam jak kiedyś w Świnoujściu zobaczyłem kolesia na deptaku grającego na gitarze. Miał puszkę i tabliczkę z napisem "Zbieram na Piwo" Zdziwiłbyś się jakbyś zobaczył ilu ludzi wrzucało mu drobniaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Czasem najgłupsze pomysły stają się bardzo opłacalne. Patrz reklama z milionem pixeli czy też zbieranie pieniędzy na piwko. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 fajny żart - szkoda że mało finezyjny jak na żaków. aa - orginalny jest tylko adres strony... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...