Przemeq Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam, interesuje mnie jakie nakładki (emulatory) windows pod linuxa polecacie? Ja próbowałem bawić się win4lin 4.0, ale jak się okazało że nie obsługuje XP i NTFS-a to podziękowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie wiem czy obecnie wogóle jakiś emulator ruszy ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie wiem czy obecnie wogóle jakiś emulator ruszy ntfsObsługa ntfsa jest zależna od kernela, a nie od emulatora. Do gier polecam winex. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie wiem czy obecnie wogóle jakiś emulator ruszy ntfsObsługa ntfsa jest zależna od kernela, a nie od emulatora. Do gier polecam winex. 8) no wlasnie winex, masz jakies linki do src ? bo zeby sciagnac z offic site to tzreba sie rejestrowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie wiem czy obecnie wogóle jakiś emulator ruszy ntfsObsługa ntfsa jest zależna od kernela, a nie od emulatora. Do gier polecam winex. 8) no wlasnie winex, masz jakies linki do src ? bo zeby sciagnac z offic site to tzreba sie rejestrowac :? Mam ale nie dam :) Użyj opcji szukaj 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A kod/licencje do win4lin mozna prosic ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 www.astalavista.box.sk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Przemeq no wlasnie nie ma :P Sprawdziles sam zanim podales linka ? :P Chyba ze ja jestem slepy :/ Jest tylko do Win4Lin 2.0 na cracks.am Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 oczwiscie ze sprawdzilem (bo sam to ściągnąłem) http://www.deluxserials.com/index.php?search=win4lin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Dzieki, pod tym linkiem znalazlem ;) A mam jeszcze pytanie, da sie jakos sciagnac (skads w sensie :)) Win4Lin pelny, bez internetowej instalki ? A z innych WinEmulatorow, to jest np Wine (nie wiem jak dziala, probowalem na tym UO odpalic, ale sie nie dalo :( ), http://www.winehq.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirtrul Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Może jakimś cudem ktoś mi odpisze od czasu ostatniego postu. Mam problem, że nie mogę znaleźć pliku license.lic i edytować go. Również podczas okienka rejestracji wklejając kod wyskakuje nowe okno i jest napisane że kod nieprawidłowy. Macie jakieś pomysły??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 a o co chodzi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirtrul Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Chodzio to że w instrukcji zapisania kodu seryjnego jest żeby do pliku license.lic dopisac taką jedna linikę. Ja nie mogę znaleźć tego pliku. A w okienku rejestracju kod nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 skoro w okienku rejestracji nie działa to pewnie jest nieprawidłowy. zgłoś się do producenta programu jeśli otrzymałeś niepoprawny kod ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - w innym wypadku przeczytaj regulamin forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...