mattnick Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 fantazyjne oploty na kabelkach od zasilatora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 no dobbranknnnnpa pop[pierprziorza jest itp. no nirmalnie toi owo sie dzieje' ,.. yy.. taaak ;d Co to za chłodniczka - rekord czy volvo? Poszukuje własnie czegoś harrisonowatego, z tym że węzszego od kadeta żeby na top budy mi wlazł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Rekord, ja narazie nie sprzedaje bo swietnie sie mi ona spisuje i super weszła do obudowy. Polecam, ale mówie, że rekord potrzebuje nadmuchu, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Fak, te oploty na kablach mnie zabiły :D A nie przydały by się większe wentyle na chłodnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 No większe wentyle na chłodnice by się przydały. Musze kupić jakieś dwie 12 to bedzie wydajnie i jak puszcze je na 5-7V bedzie cicho. Obecnie jak chodzi tylko p2p, winamp, firefox, itp . to komp chodzi prawie na passive, tylko w zasilaczu wentyl kreci sie na 7V. Dopiero jak gram, albo jakos inaczej stresuje kompa to właczam wentyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Fajnie, można by popracować nad wykończeniem, ale rozumiem, że przy działającym kompie sprawa jest dość trudna. Jedyna rzecz, która mnie razi to wężyk, od procka z tymi zapinkami. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam... Wraz ze zmianą platformy na s939, musiałem przerobić troche swoje WC. I tak na Venice'a --- X3N na NB --- Cube DFI na GF 7600GS Galaxy --- ProQ na HDD --- bloczek własnej produkcji Pompka--- Atman 305 inline Chłodnica ---- Rekord Węże --- Cellfast 10/13mm UWAGA spore ZDJĘCIA!!!!!! No i jak wam sie podoba???? Zrobiłem porządek z kablami, w koncu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Nie no, jak już zmajstrowałeś blok na HDD to mógłbyś pochwalić się konstrukcją, hę? Temperaturki mierzyłeś? Będąc czepialskim osłem wytknę biały "oplot" na kablach, a co mi tam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Bloczek na HDD można zrobić w 2 godziny, nic prostszego Bierzesz 2 rurki 3/8", 2 kolanka 3/8" i dwa płaskowniki. Ja miałem jakieś płaskowniki chyba 5mm grube, nawiercasz otwory na srubki. Całość lutujesz i gotowe, Temp HDD spadła ok 8-10'C a i przedtem był on zamontowany normalnie nie w pudełku po CD-romie. Teraz temp. dysku jest > od temp. wody o ok. 3'C I dysk jest wyciszony i jest cicho. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=93943&st=60 tu masz opis. Fotka: mam tylko taką: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...