TeQuila SunRise Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jak zmienic definicje klawiszy ? potrzebuje zastapic w laptopie przecinek kropką i nie moge sie z tym uporac.. wiem ze jakos sie da, tylko jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytuz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jak zmienic definicje klawiszy ? potrzebuje zastapic w laptopie przecinek kropką i nie moge sie z tym uporac.. wiem ze jakos sie da, tylko jak ? Sprobuj Ducha Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dzieki za pomoc, choc prawde mowiac akurat nie uzylem DUCHa bo jest troche zamotany jak dla mnie (ale faktycznie imponujace mozliwosci) Uzylem Microsoft Keyboard Layout Creator, jesli ktos chce zmienic funkcje podstawowych klawiszy to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...